Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

pracownia projektowa ARCHITEKT Piotr Chowaniec

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 609 467 906
Adres e-mail: chowaniec.architekci(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.infoarchitekta.pl/architekci/portfolio/
Opis działalności: Projekty architektoniczno-budowlane: domy jednorodzinne, wielorodzinne, usługowe, adaptacje, rozbudowy. Bardzo duże doświadczenie zawodowe - ponad 16lat /również nadzory budowlane. Profesjonalnie, szybko i w konkurencyjnych cenach Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 3189
Data utworzenia profilu: 2013-05-12 00:34:27
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-03 17:57:31 

Opinie o pracownia projektowa ARCHITEKT Piotr Chowaniec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr otrzymał od nas zlecenie zaprojektowania dosyć trudnej przestrzeni apartamentu 2-poziomowego (skosy na antresoli i w salonie). Projekt miał uwzględniać zarówno przeróbki budowlane jak i aranżacje wnętrz. Pan Piotr poradził sobie z tym wyzwaniem znakomicie. Należy również nadmienić, iż wszelkie nasze uwagi były na bieżąco uwzględnione - otrzymywaliśmy wczesne wizualizacje jeszcze w trakcie realizacji projektu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z końcowego projektu i szczerze polecamy usługi pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patryk z małżonką dnia: 2019-08-30 09:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Piotrem przebiegała wzorcowo, a efektem był nasz wymarzony dom jako Projekt indywidualny na wąską działkę. Kompletny Projekt powstał stosunkowo szybko, z przedstawioną kolorową wizualizacją. Dziękuję za owocną współpracę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roland Przywara dnia: 2019-06-20 12:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt przy uzgadnianiu projektu wraz z bardzo sprawnym wprowadzaniem korekt w projekcie. Zmiany i propozycje rozwiązań architektonicznych pan Piotr przesyłał wraz z wizualizacjami co przyspieszało i ułatwiało podejmowanie decyzji. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2019-06-14 18:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam współpracę z Panem Piotrem. Cały proces projektowy przebiegł szybko i sprawnie. Pan Piotr przeanalizował wszystkie nasze potrzeby i zaproponował najlepsze rozwiązania, które jak najbardziej nam odpowiadały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kinga Szerszeń dnia: 2019-01-21 16:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panem Piotrem była dla nas przyjemnością. To architekt, który umie słuchać inwestora. Kontaktowy, sumienny i pracowity. Każde nasze widzimisie analizował i próbował przedstawić w projekcie tak, byśmy byli zadowoleni, ale jednocześnie zgadzało się to z prawem i ,, sztuką budowlaną''. Szukał niestandardowych rozwiązań. Był słowny i szybki. Projekt był zrobiony w ekspresowym tempie. Miało się wrażenie, że jego czas jest tylko dla nas. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta Bieniek dnia: 2019-01-16 19:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt dobrze przemyślany. Kontakt bardzo dobry. Wszystko ok. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JL dnia: 2018-07-26 00:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr bardzo sprawnie przeprowadził nas przez cały proces administracyjny związany z budową domu - od przygotowania wniosku o wydanie warunków zabudowy przez wniosek o odstępstwo od przepisów techniczno-budowlanych do uzyskania pozwolenia na budowę. Przygotowany przez niego na projekt w pełni spełniał nasze najdrobniejsze wymagania. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tytus dnia: 2018-07-25 10:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjne podejście do klienta wzorowy kontakt a projekt dokładnie taki jak chcieliśmy każda rada pana Piotra bardzo cenna ! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-07-25 09:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Piotra ,podejście do pracy pełen profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-01-14 12:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi architektoniczne Pana Piotra. Zaprojektował dla nas dom jednorodzinny z garażem na wąskiej działce, na którą nie umieliśmy znaleźć pasującego nam gotowego projektu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Piotra, ponieważ nie tylko proponował swoje rozwiązania i koncepcje, ale także słuchał naszych wymagań i je uwzględniał. Załatwił także dla nas wszystkie urzędowe sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Loska dnia: 2015-07-27 22:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr zrobił wszystko jak należy czyli doradził ,pomógł w wyborze rozwiązań .Projekt wykonał szybko i zgodnie z naszymi oczekiwaniami.Polecamy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Kar dnia: 2015-07-08 17:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr wykonał dla projekt rozbudowy domu. Jestem bardzo zadowolony z wykonanego projektu. Polecam architekta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-05-02 16:14:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra współpraca na każdym etapie projektu. Pan Piotr oferuje usługi na wysokim poziomie. Rzeczowe podejście do tematu. Polecam1
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-02-03 17:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr oferuje usługi na wysokim poziomie. Polecam architekta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-10-24 23:44:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt wykonany w terminie i przede wszystkim w przystępnej cenie. Pan Piotr udzielił mi wiele cennych porad. Polecam tego architekta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-13 20:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam architekta Pan Piotr projektował dla mnie dom jednorodzinny Bardzo miłe i rzeczowe podejście do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-07-29 13:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalny architekt z dużą wiedzą techniczną Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: jola dnia: 2013-05-12 00:39:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją