Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Śląska Grupa PRIB

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Śląskie, Tarnowskie Góry Katowice Bytom Gliwice (Śląsk)
Telefon: Kom. 605376799
Adres e-mail: biuro(małpa)grupaprib.pl
Strona internetowa: www.grupaprib.pl
Opis działalności: Kompleksowa koordynacja robót instalacyjnych, budowlanych oraz wykończeniowych Słowa kluczowe: budowa domów usługi budowlane wykończeniowe remontowe remont przebudowa instalacje elektryczne hydrauliczne c.o. gaz dekarstwo dachy więźby tynki wylewki maszynowe posadzkarstwo brukarstwo elewacje

Ocena: 60% pozytywna 3x 1x 2x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 2x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 2x
Ceny usług: 0% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 5581
Data utworzenia profilu: 2011-06-14 00:51:07
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-01 22:26:02 

Opinie o Śląska Grupa PRIB

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dlaczego autorzy negatywnych opinii nie opisują konkretów oraz ukrywają swoje nazwisko podpisując się innym nickiem? Ponieważ jest to celowe działanie pseudofachowców lub dłużników. Jeden z drugim podpiszcie sie i spotkajmy się w sądzie, wtedy zobaczymy kto spartaczył robotę, a może ktoś nie zapłacił za robotę???
Opinia dodana przez: Daniel Goldman dnia: 2015-01-22 14:59:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zawiesiła działalność za partactwo na budowach np budowa domów w Świerklańcu.Powinna całkowicie zniknąć z stron internetowych i nie wprowadzać w błąd klientów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2015-01-20 17:33:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma nie istnieje na rynku budowlanym i powinna zniknąć z stron internetowych
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2014-12-03 19:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.P.H.U. GoldProfil (Śląska Grupa PRIB) to firma godna polecenia. Kompleksowe, terminowe wykonanie remontu mieszkania w sympatycznej atmosferze. Remont został przeprowadzony sprawnie, zgodnie z harmonogramem prac i bez zastrzeżeń. Warto również podkreślić punktualność ekipy remontowej, co nie jest bez znaczenia w natłoku codziennych spraw. Zarówno właściciel firmy jak i osoba nadzorująca wykonywane prace dołożyli wszelkich starań aby roboty remontowe zostały wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną. Z firmą P.P.H.U. GoldProfil chętnie podejmę współpracę również w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak do tej pory nie trzeba było nic reklamować i mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.
Opinia dodana przez: Łukasz K. dnia: 2013-05-01 12:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciliśmy kompleksowe wykonanie robót wykończeniowych naszego domku oraz poprawienie dachu, ścian działowych i otworów okiennych. Prace polegały na wykonaniu: tynków tradycyjnych, wylewek maszynowych, instalacji elektrycznej i alarmowej, instalacji centralnego ogrzewania (w tym ogrzewanie podłogowe),ocieplenie zewnętrzne + podbitka. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanych prac i szczerze polecamy usługi firm Grupy PRIB. Pomimo problemów z dojazdem do budowy oraz naszych zmian projektowych :-) koordynacja i postęp robót przebiegał bardzo sprawnie. Długo zastanawialiśmy się nad wyborem wykonawcy, jednak teraz uważamy, że mimo trochę wysokich cen wybór wykonawcy był strzałem w 10. Nie musieliśmy biegać i załatwiać spraw "na szybko" jak to było przy budowie (z Góralami) gdzie wyjściowa cena wzrosła prawie o 40%!!! POLECAMY i na pewno w przyszłości ponownie skorzystamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jak na razie nic nie reklamowaliśmy i mamy nadzieją że tak pozostanie :-)
Opinia dodana przez: Katarzyna i Marek dnia: 2013-04-03 11:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie Goldprofil przebudowę domu. Przy okazji dowiedziałem się o Śląskiej Grupie PRIB więc zleciłem tam także wszystkie instalacje, tynki, wylewki oraz płytki. Szczerze polecam usługi tych firm. Rewelacyjny pomysł na współpracę. Fachowe doradztwo oraz wykonanie. Może cenowo nie są zbyt dostępni lecz naprawdę przekłada się to na jakość. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-06-14 01:23:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją