Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Piotr Michalski

Zawód: Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, 25-007 Kielce Sienkiewicza 32
Telefon: 41 344 35 92 Kom. 607-573-537
Adres e-mail: michalskipiotr(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: http://kancelariakielce.com.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat Kielce skuteczny

Ocena: 100% pozytywna 36x

Jakość usług: 100% wysoka 36x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 33x
Ceny usług: 100% niskie 32x 1x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 5483
Data utworzenia profilu: 21.01.2015 17:00:34
Data ostatniej aktualizacji: 21.01.2015 17:00:34 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Piotr Michalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny, kompetentny adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 23.08.2018 10:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i rzetelny adwokat. Bez obietnic. Przygotowany do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 22.01.2018 10:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny adwokat. Nie obiecuje. Dokłada wszelkich starań, że wygrać sprawę. Bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 06.04.2017 01:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i merytocznie przygotowany do sprawy. Jeżeli nie odbiera telefonu to po powrocie z Sądu oddzwania. Uczciwy i solidny. Nie obiecuje "gruszek na wierzbie".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 04.04.2017 19:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy. Konkretny. Sumienny. Poprowadził moją sprawę o podział majątku bardzo skutecznie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 09.08.2016 11:21:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i uczciwy adwokat. Nie obiecuje. Dotrzymuje słowa. Bardzo dobry kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.06.2016 21:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny adwokat. Znakomicie radzi sobie w trudnych sytuacjach procesowych. Polecam wszystkim Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.06.2016 11:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i konkretny prawnik. Ogromna wiedza i umiejętność odnalezienia się na sali sądowej w każdej sytuacji. Znakomity kontakt. Polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: czarski dnia: 14.06.2016 00:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny adwokat. Ogromne doświadczenie. Nie obiecuje. Dotrzymuje słowa. Znakomity kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Wirska dnia: 11.06.2016 08:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna i fachowa pomoc. Ceny do jakości usług niskie. Polecam każdemu, kto potrzebuje profesjonalnej rady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 10.06.2016 18:17:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i konkretny adwokat. Nie obiecuje ale uczciwie stawia sprawę. Nie przyjmuje spraw ewidentnie przegranych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jozef Kwiatkowski dnia: 09.06.2016 22:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat konkretny i rzeczowy.Sprawa potoczyła się i zakończyła zgodnie z prognozami. Punktualny i dyspozycyjny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Koslawski dnia: 09.06.2016 10:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat o dużej wiedzy prawniczej. Nie obiecuje ale daje z siebie wszystko, żeby wygrać sprawę. Ogromne doświadczenie i umiejętność odnalezienia się w każdej sytuacji na sali sądowej. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Tokarski dnia: 08.06.2016 07:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny i solidny. Nie obiecuje, ale daje z siebie wszystko. Gorąco polecam Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina Barszczuk dnia: 04.06.2016 09:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny człowiek. Sprawa poprowadzona bardzo dobrze. Wynik najlepszy z możliwych w tym przypadku. Gorąco polecam Pana Piotra!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 19.09.2015 19:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Piotr Michalski jest osobą w pełni zaangażowaną ,kompetentną oraz profesjonalną. Śmiało mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 18.09.2015 21:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromne zaangażowanie w prowadzeniu sprawy. Ogromna wiedza i doświadczenie w dziedzinie prawa. Oby jak najwięcej takich adwokatów
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotro dnia: 18.09.2015 09:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy i solidny adwokat. Znakomity kontakt. Polecam jako dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 17.09.2015 10:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy adwokat. Pelen profesjonalizm. Moja sprawa zajal sie bardzo skutecznie, sprawe mam wygrana, co mnie bardzo cieszy. Przy tym uczciwie stawia sprawe i nie obiecuje gruszek na wierzbie. W kazdej chwili, kiedy tylko mialam jakiekolwiek pytania zwiazane z moja sprawa, Pan Mecenas wyjasnial mi te zawilosci, co jest bardzo wazne przy tym prawniczym jezyku, ktorego nie kazdy rozumie.. Goraco polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 15.09.2015 20:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm znajomość zagadnienia i zaangażowanie w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DEXA dnia: 28.02.2015 12:03:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bozena Wojtyna dnia: 20.02.2015 09:01:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 5.Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mag41 dnia: 15.02.2015 09:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stwietny Adwokat. Pana mecenasa Piotra mogę z czystym sumieniem polecić każdemu , profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy z oddaniem i sercem, właściwy człowiek na właściwym miejscu . Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Wielgus dnia: 08.02.2015 19:15:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 07.02.2015 12:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Panu Mecenasie można wypowiadać się tylko w superlatywach. Duża wiedza, dobry warsztat i wyczucie sprawy. Korzystałam już w dwóch różnych sprawach i mogę Go wszystkim polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria S. dnia: 30.01.2015 10:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Mec. Michalski prowadził mi kolejną sprawę w ciągu ostatnich kilku lat. Jak zwykle pełny profesjonalizm. A prywatnie miły i sympatyczny facet. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert Domagała dnia: 27.01.2015 22:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza i doświadczenie. Bardzo rzetelny i profesjonalny.W ciągu kilku dni załatwił formalności związane z pozwem. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Ł. dnia: 27.01.2015 10:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek ,dusza ,oddany sprawie nie popełnia błędów BARDZO ,BARDZO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Prokop Jarosław dnia: 26.01.2015 21:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec. Konkretny i rzeczowy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rys dnia: 25.01.2015 17:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest wysokiej klasy profesjonalistą. Rzetelnie i uczciwie podchodzi do prowadzonej sprawy. Miałam bardzo trudną sprawę spadkową, nieuregulowaną od dziesiątek lat. Pan Mecenas zajął się nią tak profesjonalnie, że teraz moja rodzina ma nareszcie z tym spokój. Polecam gorąco Pana Mecenasa, świetny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina dnia: 24.01.2015 11:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr posiada dużą wiedzę prawniczą, jest zaangażowany w prowadzoną sprawę i konkretny, jeżeli po zapoznaniu się ze sprawą stwierdzi, że przypadek jest beznadziejny to nie podejmie się prowadzenia. Ceny usług dostępne dla każdego. Zbigniew M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mozbi dnia: 23.01.2015 21:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze współpracowało mi się z Panem Piotrem. Sumienny w pracy,pomocny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 23.01.2015 17:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat!!Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Łącka Kielce dnia: 23.01.2015 10:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesionalizm,terminowość,zaangażowanie w powierzoną sprawę !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gerard Tłu pumager dnia: 23.01.2015 10:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jedyny prawnik, jakiego znam, który uczciwie stawia sprawę - beznadziejnych nie bierze, w trudnych potrafi zdziałać cuda - ma wiedzę i doświadczenie, rzetelny i o dziwo - w stosunku do innych - niedrogi. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: embug dnia: 22.01.2015 16:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny i rzetelny adwokat. Gorąco polecam Pana Piotra! Moją sprawą zajął się tak profesjonalnie, że nie musiałem sobie nią zaprzątać głowy w ogóle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Korczuk dnia: 21.01.2015 17:03:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją