Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lampart Detektywi

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Mazowieckie, 00-784 Warszawa Dworkowa 3
Telefon: 22 100 68 04 Kom. 698 679 679
Adres e-mail: biuro(małpa)lampart.co
Strona internetowa: www.lampart.co
NIP:
521-366-93-04
Opis działalności: Agencja detektywistyczna, biuro detektywistyczne, windykacja, ochrona osobista Słowa kluczowe: Prywatny detektyw, Detektyw, Detektywi, Detektyw Warszawa, Agencja detektywistyczna, Biuro detektywistyczne, Usługi detektywistyczne, Wywiadownia gospodarcza, Windykacja należności, Adwokat, Adwokaci, Porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 5x 5x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 5390
Data utworzenia profilu: 2013-06-24 15:53:41
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-14 12:09:19 

Opinie o Lampart Detektywi

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalni fachowcy, Pan Janusz robi wspaniały masaż z dojazdem do domu u klienta. Niestety tylko w gumie, ale wchodzą w grę wszystkie pozycje, także po grecku. Pracownicy są zawsze usmiechnięte i mowią po angielsku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2017-05-11 15:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystałem z usług Lampart Group "Sekretny klient" juz kilka razy. W dwóch przypadkach moje przypuszczenia sie sprawdziły - osoby, które zatrudniłem do obsługi klienta i i które wydawały sie niezwykle komuniaktywne i miłe na rozmowie kwalifikacyjnej, podczas kilku wizyt "sekretnego klienta" okazały sie w ogóle nie mieć kompetencji i predysppozycji w zakresie obsługi klienta. Porażka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-10 12:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam, że są to świetni fachowcy. Mialam okazję korzystac z ich usług. Miałam podejrzenia, co do jednego z moich pracowników, zleciłam jego sprawdznie. Moje przypuszczenie okazało się słuszne, były juz pracownik okazał sie wspópracowac z konkurencją
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-08 11:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieliśmy podejrzenia, co do jednego pracownika, który wydawał się bardzo podejrzany, ciągle wypytywał o jakieś szczegółowe informacje, a raz przyłapałem go na przeglądaniu firmowej dokumentacji, do której nie miał dostępu.. zaczął się oczywiści głupio tłumaczyć.. Postanowiłem,żeby ktoś kompetentny to sprawdził. Okazało się niestety, że szpiegował dla konkurencji ! Dzięki BD Lampart udało się to na szczęście ujawnić. strach pomyśleć, gdyby dłużej został w naszych szeregach :/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-01 12:31:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zależało mi na sprawdzeniu przeszłości mojego potencjalnego partnera w interesach. Chciałem dowiedzieć się, czy nie ma on żadnych długów oraz niebezpiecznych dla mojej firmy byłych wspólników. wszystko zostało załatwione bardzo dyskretnie i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Galanonim dnia: 2015-11-13 12:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dyskrecja i profesjonalizm - polecam. Dzięki tej agencji detektywistycznej uniknęłam poważnych strat w firmie. Mój kontrahent nie był uczciwy wobec mnie i czułam to już na początku rozmów. Po raz pierwszy zdecydowałam się na takie sprawdzanie, ale nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2015-11-09 10:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Dyskrecja i profesjonalizm. Dobry kontakt, szybkie działanie i świetna ekipa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: john dnia: 2015-11-04 11:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromny profesjonalizm i dyskrecja. Przed podpisaniem kontraktu na duże pieniądze postanowiłem sprawdzić klienta i bardzo dobrze zrobiłem. Dzięki kompleksowemu śledztwu agencji udało mi się uniknąć nietrafionej inwestycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-10-28 15:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czysty Profesjonalizm! Na początku skontaktowałem się z biurem Lampart w swojej osobistej sprawie podczas pierwszej rozmowy od razu czułem że, po drugiej stronie rozmawiał z fachowcem a nie jakimś telemarketerem do spotkania doszło tego samego dnia co było dla mnie bardzo dużym atutem. Przekazałem sprawę Panom z Lamparta wiedząc że, sprawa jest bardzo trudna ponieważ, moja eksmałżonka była nieuchwytna. Dlatego od samego byłem pesymistycznie nastawiony jednak że,ku mojemu zdziwieniu po kilku dniach dostaję telefon i zostałem zaproszony na spotkanie. Na miejscu czekało na mnie sprawozdanie które, przekroczyły moje wszelkie oczekiwania. Uwolniłem się po latach z makabrycznego związku a tuż po sprawie rozwodowej przyszedłem do biura ze sprawą gospodarczą mojej firmy która również została zakończona ogromnym sukcesem ! Współpraca z biurem Lampart to czysta przyjemność profesjonalizm oraz dyskrecja!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-15 22:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia bardzo pozytywna niewiernej żonki już nie ma ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorian dnia: 2015-02-04 10:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalem z uslug firmy Lampart i spełniła ona moje oczekiwania. Po pietwsze staly kontakt z pracownikami firmy, którzy na bieżąco informowali mnie o czynnosciach w prowadzonej sprawie, tak,że na biezaco miałem wglad fo kosztów (co niestety u innych firm nie jedt normą). Sprawa została zakończona, przekazany materiał był mocnym argumentem w sądzie i pozwolił na wygranie sprawy. Polecam wszystkim firmę Lampart za profesjonalizm i odpowiednie podejście u klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mark dnia: 2015-01-06 09:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mając poważny problem z mężem i bardzo złą lokalizację miejsca zamieszkania od miejsca pracy męża postanowiłam wynająć Pana Bartka. Nawet nie myślałam, że ktoś potrafi tak dobrze zająć się moją prywatną sprawą, czułam, że to człowiek, który pomoże mi ustalić z kim spotyka się mój mąż..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-10-28 19:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykwalifikowana kadra, wieloletnie doświadczenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: n. dnia: 2013-06-24 15:54:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją