Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Stanisław Filipowicz Kancelaria Adwokacka

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-023 Lublin Chopina 12/2
Telefon: 81 534 81 60 Kom. 511 812 812 Fax: 81 534 81 62
Adres e-mail: s_filipowicz(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.sfilipowicz.pl
NIP:
799 187 19 80
Opis działalności: Fachowa pomoc prawna z zakresu prawa cywilnego, karnego, administracyjnego i pracy. Reprezentacja w charakterze pełnomocnika lub obrońcy. Słowa kluczowe: obsługa firm, reprezentacja przed sądem, adwokat lublin, windykacja należności

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 8682
Data utworzenia profilu: 2014-02-01 00:07:48
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-31 01:33:37 

Opinie o Adwokat Stanisław Filipowicz Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Stanislaw Filipowicz, prowadzil moje sprawy od 2013 do 2018r. Zawsze mialam wrazenie, ze zajmuje sie tylko moja sprawa,zawsze mial czas..Nigdy nie namawial, nie naciagal, wrecz przeciwnie,wielka empatia i poczucie humoru(to tez pomaga w trudnych sytuacjach) Dusza czlowiek i prawnik z powolania.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ivo dnia: 2018-02-21 21:39:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panu mecenasowi brakuje empatii i dobrego podejścia do klienta. W kancelarii zbyt pewny siebie a na sali sądowej niestety wręcz przeciwnie co spowodowało niepowodzenie na sprawie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2018-01-29 12:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat do odzyskania długu i polubownie i przez sąd. Świetny kontakt, przystępny cenowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-01-03 22:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny specjalista, zwindykował mi bezboleśnie i szybko przed sądem i przed komornikiem sporą sumke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2016-11-29 19:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze się z panem mecenasem współpracuje. Chętny do pomocy. Ceny średnie ale jego usposobienie to rekompensuje =)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darlin' dnia: 2016-01-28 14:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas podpowiedzial rozwiazanie o ktorym nie wspomnieli inni prawnicy z ktorymi rozmawialam . Duza wiedza i kompetencja na wysokim poziomie. Doceniam zaangazowanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ivo dnia: 2015-09-23 23:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super przystojniak z niego. prowadzi mi jedna sparwe i mam nadzieje ze bedzie i druga. super super gosciu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesz kto dnia: 2015-08-29 11:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi dwie sprawy. Jedna o rozwiedzenie i jest w toku,długo trwa, ale z tego co widza tak dizala w polsce sąd. Puki co mam ustalne kontakty z dziećmi, bo bab mi zabraniała się widywać z nimi, ale pan adwokat zrobił tak, że jest dobrze, ale dużo jeszcze przede mna, a właściwie nami. Druga rozprawa kturom mi prowadził to o cywilna o zapate. Wygrał, ale co się bałem to matko boska, bo chodziło o ponad 25000. Czekamy tylko na apelacje, ale mam nadizeje ze pan adwokat będzie walczył o mnie tak jak z pierwszym wyrokiem. Pozdrawiam i polecam go. CO do kasy ktorom bierze za rozwud wzioł 3500 zl, a za tom sprawe co wygrałem 3000. Jak na wygarywanie to i dużo i mało równoczesnie. Tak mi sie wydaje bo ja nie jestem bogaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mikrus13 dnia: 2015-06-01 14:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przystojny, rzeczowy, zaangażowany, z poczuciem humoru, merytorycznie zawsze przygotowany. Polecam, bo oto przed Wami przyszłość Palestry, błyszcząca Gwiazda sal sądowych, postrach wokand, władca kodeksów, dzierżyciel Togi Sprawiedliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KonStancja dnia: 2014-12-16 12:28:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny pan prawnik. Trzebq przyznać że bardzo zangażowany w moją sprawe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OpJJ dnia: 2014-07-25 18:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak wystraszył mojego przeuwnika, że podpisalismy w sondzie dobre porozumienie. Na pierwszej wokandzie był koniec sprawy i wszystko jak chciałam. Juz mam płacone regularnie alimenty a zaległe te wszyściutkie zapłacone. Ludzki człowiek nie to co inni adwokaci czy prawnicy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Opolank a dnia: 2014-04-06 11:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego młodego fachowca. Jest solidny i rzeczowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-01 00:08:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją