Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bob Budowniczy Cezary Walczak

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 60-687 Poznań os.Batorego 24/24
Telefon: 616689200 Kom. 666474303 Fax: jw
Adres e-mail: bobbudujepoznan(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.bob-remontuje.pl
NIP:
4990179973
Opis działalności: malowanie, szpachlowanie, remonty mieszkań pod klucz,płytkarz, malarz, zabudowy G-K, instalacje ele., naprawy, podłogi, panele Słowa kluczowe: szpachlowanie, malowanie, remonty pod klucz, remont, firma remontowa, wykończenia tanio, dobrze, solidnie, płytkarz,malarz,pogotowie remontowe, złota rączka

Ocena: 96% pozytywna 24x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 95% niskie 20x 1x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 7815
Data utworzenia profilu: 2012-08-31 10:17:39
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-29 12:01:58 

Opinie o Bob Budowniczy Cezary Walczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Czarek wykończył mi kompleksowo mieszkanie ze stanu deweloperskiego. Podłogi , ściany , łazienka , oświetlenie , montaż mebli łazienkowych . Zawsze spokojny udziela cennych wskazówek. Prace przeprowadza bardzo dokładnie z dbałością o najmniejsze szczegóły. Kolejnym etapem naszej współpracy był całościowy remont szeregowca. Zbicie kafli i położenie nowych płytek, przerobienie instalacji i nowa łazienka gotowa ? Ponad to gładzie, malowanie, panele/ deska , nowe parapety, ścianka dekoracyjna pod telewizor, tynki strukturalne. Nie było rzeczy niemożliwych co sobie wymyśliłam to mam. Dobrze zabezpieczone schody, szafy, okna itp. Po remoncie mieszkanie oddawane jest czyste. Jestem bardzo zadowolona i naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2016-06-24 10:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Cezary bardzo rzetelnie wykonywał wszystkie prace remontowe, montażowe i koordynacyjne pozostałych ekip kręcących się po budowie, zwłaszcza że ze względu na moje obowiązki nie mogłam osobiście być dostępna, dlatego też większość uzgodnień było telefonicznych, jestem bardzo zadowolona z realizacji wszystkich prac, w razie jakiś niespodzianek, których można było się spodziewać przy remoncie, zawsze był w stanie zaproponować sensowne rozwiązanie. Uważam go za firmę godną zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2016-02-25 10:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Majster", który przywraca wiarę w to, że są na świecie Prawdziwi Fachowcy, którzy rzetelnie i uczciwie wykonują prace remontowe (w moim przypadku generalny remont pokojów), a efekty pracy trwają...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-02-05 19:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymarzyłem sobie łazienkę, zaprojektowałem i wynająłem firmę Czarka. Nigdy nie brałem żadnej firmy remontowo-budowlanej. Zawsze wszystko robiłem sam. Szczerze mówiąc nie zrobiłbym tak dobrze i fachowo jak Cezary. W miesiąc ze swoją ekipą wyburzył mi starą łazienkę i gruntownie wyremontował prawie całe mieszkanie (bez kuchni) oraz powymieniał futryny i drzwi. Było co robić ponieważ bloki z płyty nie są wdzięczne do pracy. W efekcie mieszkam w bloku z płyty a wewnątrz mieszkania czuję się jak w nowym budownictwie. Ekstra łazienka i równiutkie ściany w pokojach i przedpokojach. Na kolejne remonty już nie będę szukał. Wiem gdzie się zgłosić. Solidnie, fachowo i na prawdę niedrogo jeśli spojrzeć jaki zakres robót zrobili przez miesiąc. Dodam, że podczas remontu w łazience panował porządek i praca odbywała się w czystości co jest dla mnie ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: os. Kopernika dnia: 2015-08-26 12:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Cezary wykonywał u mnie kompleksowy remont mieszkania wraz z demontażem starej zabudowy kuchennej. Jestem zadowolony ze współpracy z p. Cezarym, ponieważ prace zostały solidnie wykonane, a p. Cezary chętnie doradzał przy wyborze materiałów budowlanych. Osoba o dużej kulturze osobistej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Winogrady dnia: 2015-08-11 07:06:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Cezary umówił się na oględziny mieszkania przed malowaniem. Niestety nie przyszedł. Nie zadzwonił, po prostu nie zjawił się. Po takim początku i potraktowaniu klienta, zasługuje tylko na negatywną opinię. Odradzam. Człowiek niepoważny i bez kultury.
Opinia dodana przez: Morito dnia: 2015-07-30 13:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Cezary przeprowadził u mnie kompletny remont łazienki. Zrealizował moje marzenie po przejściu na emeryturę ~~NOWA ŁAZIENKA~~. Należy do wyjątkowych fachowców,wraz ze swoja ekipą spisał sie na medal w 100%.Oddane pomieszczenie wymagało remontu od A do Z.Zakres prac był ogromny ale pan Cezary wykazał się swoimi umiejatnościami oraz zaletami,które muszę wymienić: sumienność,solidność,terminowość,estetyka,dokładność do ,,bólu" oraz bardzo wysoką kultura wykonywanej pracy.Wspomnieć należy o codziennym zadbaniu porządku podczas oraz po zakończeniu pracy.Na koniec pozostawioną łazienkę mogłam natychmiast używać,lśniła jak w ``słońcu``Jestem pewna ,że dziś rzadko spotyka się tak solidnego i sympatycznego fachowca.Firma Bob Budowniczy godna polecenia i zaufania dla wszystkich,którym zależy na dobrej,dokładnej i solidnej pracy.Polecam serdecznie nawet tym, którzy mają wątpliwosci do wystawionych opinii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: maria dnia: 2015-05-20 22:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj został zakończony remont naszego korytarza. Jestem bardzo zadowolony z fachowosci, terminowosci, doradztwa oraz jakości wykonanych prac. Ponieważ nie jest to nasz pierwszy remont mam skalę porownawczą świadczonych usług na poznańskim rynku i oceniam firmę bardzo wysoko w każdym z wyżej wymienionych aspektów. Zamierzam w przyszłości korzystać z usług Firmy Bob Budowniczy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-04-24 23:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z obawą zdecydowaliśmy się na fachowca z internetu tym bardziej, że mieszkamy 100 km od mieszkania, które pan Czarek nam wykańczał. Mogę powiedzieć, że był to strzał w 10. DZwonił do nas na bieżąco i informował nas o wszystkim. Gdy czegoś zabrakło jechał sam kupił nie musieliśmy gnać to 100 km i dostarczać. Jest elastyczny mogliśmy się spotkać choć na 1 godzinę w niedzielę i zrobić uzgodnienia. Choć ja preferuję w dni wolne należy odpoczywać i poświęcać rodzinie. Pan Czarek wykonując jakąkolwiek pracę myślał do przodu. Super fachowiec naprawdę polecam można mu zaufać i cenowo rozsądny.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-17 18:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z reguły z dystansem podchodzę do nadmiaru pozytywnych opinii (zwłaszcza gdy zupełnie brak negatywnych), jednak po wykonaniu prac przez firmę Bob Budowniczy mogę w 100% potwierdzić prawdziwość wcześniejszych wpisów. Godna polecenia dokładność wykonania prac, fachowe doradztwo i propozycje rozwiązań technicznych, terminowość i punktualność (co jest rzadkością w branży budowlano-remontowej) oraz ceny, które nie zwalają z nóg. Dodatkową zaletą niewątpliwie jest minimum bałaganu podczas pracy (zwłaszcza gdy mieszkanie jest już całkowicie umeblowane) i porządek po ich zakończeniu. To najlepsza ekipa z jaką dotychczas miałem okazję się spotkać i pierwsza z której usług jestem całkowicie zadowolony. Jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-03-19 21:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma "Bob Budowniczy" to najlepsi fachowcy w branży budowlanej, z jakimi się spotkaliśmy. Nie ma takich pozytywnych słów w słowniku języka polskiego, jakich nie można by przypisać Panu Cezaremu i Panu Andrzejowi. Realizacja projektu remontowo-budowlanego w ich wykonaniu to nie tylko solidność, perfekcja, terminowość i estetyka, to również wysoka kultura pracy, wszechstronność, a przede wszystkim MYŚLENIE 5 KROKÓW NAPRZÓD. Dzięki ich przewidywaniu dokonaliśmy wielu cennych poprawek i pożytecznych usprawnień, których laicy nie wychwycą na etapie pomysłu i projektowania. Od pierwszego kontaktu widać było wielką fachowość i zaangażowanie w jak najlepsze wykonanie powierzonego zadania. Mieszkanie było w stanie deweloperskim, a efekt końcowy był tak doskonały, że nic tylko się wprowadzać. Zakres prac był ogromny, począwszy od elektryki i hydrauliki, wyrównywania ścian i ich malowania, a skończywszy na podwieszanych sufitach, wentylacji w łazience i szafce na wymiar doskonale wkomponowanej w przestrzeń toalety. Wszystkie zalecenia, wskazówki i objaśnienia bardzo nam pomogły, a ile się przy tym nauczyliśmy! Z czystym sercem gorąco polecamy firmę "Bob Budowniczy" i tylko trzeba trzymać kciuki by tacy fachowcy nie wyjeżdżali na Zachód. Gdyby organizowano Mistrzostwa Wszechświata grup remontowo-budowlanych to Panowie by je wygrali. Pozdrawiamy serdecznie. Zadowoleni klienci z ul. Piątkowskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AiR dnia: 2014-07-07 10:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec solidny, słowny, uczciwy, naprawdę godny polecenia. Zlecone prace wykonane super, solidnie i fachowo. Pomieszczenia oddane po remoncie wysprzątane i czyste. Pan Cezary przy okazji wykonał kilka napraw usterek, które nie były ujęte w zleceniu, ale uznał, że powinny być wykonane. W trakcie remontu konsultował się i doradzał najlepsze rozwiązania. Szczerze polecam Pana Cezarego Walczaka, jako dobrego fachowca i bardzo sympatycznego człowieka :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarcinW dnia: 2014-07-01 10:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec jakich mało w tej branży,godny polecenia i zaufania.Bardzo polecam.Moja kuchnia wreście nabrała kształtów i koloròw ,jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jest tak zrobione że brak reklamacji!
Opinia dodana przez: Paweł Wiśniewski dnia: 2014-06-25 22:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały fachowiec! Sympatyczny i dokładny. Doradzał w razie potrzebny, jednak nie narzucał swojego zdania. Przeprowadził u mnie kompletny remont łazienki i spisał się wraz z ekipą w 100%. Zwrócił uwagę na nieobjętą umową hydraulikę w kuchni i również ją naprawił. Od remontu minął rok i łazienka nadal zachwyca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KatarzynaP. dnia: 2014-05-17 14:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej pozytywna! Bardzo szybko i solidnie wykonana praca. Efekty końcowe zadowalające w 100%. Terminowość i jakość wykonania bez zarzutów. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Błaszak dnia: 2014-03-13 21:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BOB Budowniczy -fachowiec,którego polecam osobom remontującym mieszkanie,terminowy,zna się na wykonywanej pracy,ceny za wykonanie nie są zbyt wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-12-25 15:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, firma kompetentna i uczciwa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma kłopotów
Opinia dodana przez: zceda dnia: 2013-12-10 14:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ! Mieszkam w Starej Oszpeconej Kamienicy na Wildzie Tkż. Zdecydowałam się Na Remont Łazienki, By choć w Części Poprawić Standard Mieszkania .. Jestem Bardzo Zadowolona z Usług ,,Boba" ;)) w Łazience : Wymieniona całą Wadliwa instalacja Wodna , Nowe Piękne Płytki ;)Doprowadzenia Sanitarne ,Został Zamontowany Nowy Stylowy Grzejnik (nowa Instalacja), jak Również Wylana Nowa Posacka, Sufit Obniżony 0 40cm, Lampy-Led , Nowy Kibelek (Geberit) ... Jak Już Wcześniej Się Wyraziłam Jestem Bardzo Zadowolona z Usług i Polecam Innym , Którzy Stwierdzą że Czas w Końcu na Zmiany ;) P.S. Oprócz Remontu ,,Bob" Zreperował mi Szafę z odpadającymi drzwiczkami ,Naprawa Baterii , Montaż Mebli .. Pozdrawiam ! Joanna .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie Ma Problemu z Uzgodnieniami
Opinia dodana przez: Joanna Stellman dnia: 2013-07-30 13:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, szybko ,tanio a co najważniejsze fachowo.Ekipa w 100% profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Pawlak dnia: 2013-06-17 22:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane solidnie ,tanio i na czas . Firma stanowczo godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek K. dnia: 2013-06-06 23:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firme!! Uczciwie i dobrze zrobiony remont.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2013-03-19 08:35:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie i fachowo wykonanie zleconych prac, sympatyczni ludzie, prace wykonane na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2012-12-19 10:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę! Remontowali 2 pokoje w moim mieszkaniu- tak zabezpieczyli wszystko, że sprzątanie po remoncie polegało na umyciu podłóg i starciu kurzów. Wcześniejszych wykonawców żal wspominać! Poza tym praca wykonana bardzo dobrze, fachowo i tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof U. dnia: 2012-12-17 21:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna, terminowa i godna zaufania. Pan Cezary fachowiec, zna się chyba na wszystkim, ceny za drobne naprawy super - a praca wykonana dobrze. Po remoncie łazienki, odwiedzający znajomi i rodzina już umawia z nim terminy. Polecam jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2012-11-26 08:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Cezarego. Wykończenie mieszkania w apartamentowcu ze stanu deweloperskiego budzi podziw, dokładna, fachowa praca, bez spóźnień! Tanio a dobrze! Cezary: 666 474 303 polecam wszystkim! W międzyczasie naprawi Wam w domu wszystkie usterki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-08-31 10:20:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją