Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dach Kowalscy Józefów, Pokrycia Dachowe Kowalscy Zbigniew kowalski

Zawód: budowlane usługi i remonty Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 05-410 Józefów-Michalin-Otwock-Warszawa-Garwolin Piłsudskiego 6
Telefon: 022-615-25-02 Kom. 601320942
Adres e-mail: jozefow(małpa)dachkowalscy.pl
Strona internetowa: www.dachkowalscy.pl
Opis działalności: Sprzedaż i wykonawstwo pokryć dachowych. Słowa kluczowe: Blachodachówka, Dachówka, Ceramika, Blacha płaska, Ekipa dekarska, Dekarz, Cieśla, Opinie, Wykonawstwo pokryć dachowych,

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2763
Data utworzenia profilu: 2010-02-24 15:44:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-28 16:21:42 

Opinie o Dach Kowalscy Józefów, Pokrycia Dachowe Kowalscy Zbigniew kowalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt. Od początku, od rozmów wstępnych przez doradzwto i wybór materiałów po wykonanie. Jakość usługi na najwyższym poziomie. Ekipa sprawna, b.dobrze zorganizowana i utrzymująca porządek na budowie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-03 15:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentne doradztwo przy wyborze materiałów i sprecyzowaniu zakresu. Fachowa i sprawna ekipa wykonawcza. Tempo pracy niemal ekspresowe. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin W dnia: 2015-05-28 13:18:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaczeli od naprawy usterki na moim starym dachu, którego nie robili oni. Po naprawie dachu zleciłam tej firmie swój dach w nowym domu. Solidni fachowcy, godni polcenia. Dodatkowo obsługują komplekosowo wykonastwo + materiały. Solidna praca, 100% zadowolenia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota i Paweł dnia: 2015-02-26 21:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wypowiedzi poprzedników w pełni profesjonalna firma z dużym zapleczem możliwości, ogólny pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 09:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna i profesjonalna firma polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 09:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w tej firmie dach z dachówki ceramicznej razem z robocizną wszystko poszło sprawnie bez większych problemów, materiał przyjeżdżał parokrotnie lecz za dodatkowe transporty mnie nie liczyli, następny plus daje za idealnie policzony materiał którego de fakto zostało i na koniec mojej inwestycji został on odliczony od kosztorysu. Ekipa dekarska czysta schludna i znająca się na swojej pracy. Jednogłośnie stwierdzam że warto wybrać wyżej wymienioną firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-23 07:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni fachowa, godna polecenia firma, ZDECYDOWANY POZYTYW !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-10-20 19:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę Grupa Dekarska Kowalscy Zbigniew Kowalski z siedziba w Józefowie. Obsługa jest bardzo doświadczona jak również sam szef Firmy, dach zrobiony bardzo solidnie wszelkie rozwiązania konsultowali na bieżąco z czego jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-10-16 20:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER, SOLIDNIE, SPRAWNIE. EKIPA P. ZBYSZKA SPISUJE SIĘ NA MEDAL. ROBILI U MOICH ZNAJOMYCH TERAZ I U MNIE. WSZYSTKO FACHOWO I TERMINOWO. OBY WIĘCEJ TAKICH FACHOWCÓW W BRANŻY BUDOWLANEJ JAK FIRMA P. ZBYSZKA KOWALSKIEGO Z JÓZEFOWA. POLECAM NA 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-28 15:37:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko po terminie i udaja jak by się nic nie stało polecam gorąco
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-11 18:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całość usługi i wszystkie pojedynczne fazy zlecenia zostały wykonane bez zarzutu. Wrażenia i odczucia ze wspólpracy są doskonałe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Wawrzyniak dnia: 2014-03-10 10:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowo,szybko,solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-24 15:45:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją