Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Świtka-Piszcz Justyna, adwokat - Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-022 Lublin Okopowa 5a/8
Telefon: Kom. 608623491
Adres e-mail: adwokat_jsp(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.jspkancelaria.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2095
Data utworzenia profilu: 2014-12-20 23:03:40
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-20 23:03:40 

Opinie o Świtka-Piszcz Justyna, adwokat - Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm obsługi. Pani Mecenas rzeczowa, dyspozycyjna, uprzejma. Skuteczne odwołanie pomimo informacji od ubezpieczyciela PZU, że już jest za późno i nic się nie da zrobić. Serdecznie polecam Panią Mecenas :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Zieliński dnia: 2019-04-02 15:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Panią Mecenas, rzetelna z ogromną wiedzą. Sprawa zakończona pozytywnie. Dziękuję serdecznie za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JOA dnia: 2019-02-18 10:38:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panią Mecenas to czysta przyjemność-bardzo sumienna, konkretna, pewna zajmowanego stanowiska, i co najważniejsze skuteczna, serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Skorek dnia: 2019-01-06 21:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to wspaniały człowiek i fantastyczny adwokat. Jest bardzo miła i wrażliwa a co bardzo ważne szanuje ludzi i nie zdziera pieniędzy jak inni adwokaci. Każdemu polecam Kancelarie Pani Justynki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Kurbiel dnia: 2018-10-04 18:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje i polecam. Pani mecenas nie dość że empatyczna, to również bardzo dobra merytorycznie. Dobry człowiek i świetny fachowiec. Wczuła się w moją sytuację i przeanalizowała pod każdym kątem. Nie podejmuje pochopnych decyzji, każdy krok jest przemyślany a przy tym nie przedłuża sprawy. Pani mecenas jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2018-09-26 19:54:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze sprawy o alimenty poprowadzoną przez Panią Justynę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-20 21:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo dobrze poprowadziła moje dwie bardzo trudne sprawy, co zaowocowało korzystnym wyrokiem (rozwód i podział majątku). Jest osobą niezwykle rzetelną, odpowiedzialną, przewidującą i w dodatku bardzo cierpliwą oraz pozytywnie nastawioną do klienta. Polecam wszystkim i bardzo dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-01-09 08:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pani Adwokat, szybko i skutecznie mnie rozwiodła, niskie ceny, wysoka jakość usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek P. dnia: 2014-12-20 23:06:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją