Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble na wymiar Wrocław Wiesław Węgrzyński

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 52-215 Wrocław Diamentowa 15
Telefon: Kom. 604 680 124
Adres e-mail: meble.wro(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.meblewroc.pl
Opis działalności: Meble na wymiar Wrocław, Produkcja najlepszych mebli na zamówienie w przystępnych cenach i w wysokiej jakości. Zapraszamy na naszą stronę www Słowa kluczowe: meble na wymiar wrocław, meble na zamówienie wrocław, szafy na wymiar wrocław, meble biurowe wrocław, szafy przesuwne wrocław, meble łazienkowe wrocław, meble kuchenne wrocław, meble do kuchni wrocław, kuchnie na wymiar wrocław

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3897
Data utworzenia profilu: 2014-12-18 15:20:30
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-18 15:20:30 

Opinie o Meble na wymiar Wrocław Wiesław Węgrzyński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i uczciwa firma! Kompetencja i fachowość na etapie od planowania po wykonawstwo. Profesjonalny sprzęt i montaż.Cena przystępna.Pan Wiesław Węgrzyński to prawdziwy fachowiec( ze świecą teraz takich szukać!) Wraz z pracownikiem (bardzo miłym) wykonał u mnie zabudowę w toalecie - szafki i obudowa rury kanalizacyjnej.Szybko, sprawnie, bezkonfliktowo i z największą starannością. Bardzo jestem zadowolona i szczerze wszystkim polecam Pana Wiesława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2016-04-30 00:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Wiesława, jestem zadowolony z wykonanych mebli. Rzeczowy i miły kontakt, niestety długi czas oczekiwania na realizację, ale jestem w stanie to wybaczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bajana dnia: 2016-01-07 11:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, dokładny, skrupulatny i uczciwy co się bardzo chwali. Potrafi dobrze doradzić i ma szacunek do klienta. Na przełomie marca i kwietnia wykonał dla mnie szafę wnękową z której jestem ogromnie zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-05-12 12:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , Polecam tą ekipę , mebelki takie jak zamówione i uzgodnione , aczkolwiek nie obyło się bez wpadki , ponieważ jeden front okazał się być uszkodzonym , ale właściciel firmy staną na wysokości zadania i wymienił mi go w dwa dni .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Szybko i sprawnie
Opinia dodana przez: KKamcik dnia: 2015-02-12 08:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z mebli, które zamówiłem w tej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wrocławiak dnia: 2015-01-13 14:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy serdecznie! Zwykle nie wystawiamy opinii w internecie, ale tym razem jesteśmy szczególnie zadowoleni z wykonanych mebli, więc chcielibyśmy zrobić Panu Wiesławowi dobrą reklamę :) Prowadzi on mały zakład stolarski i wykonał dla nas meble biurowe. Meble wykonane są solidnie i idealnie wpasowane w przestrzeń, którą zajmują. Jesteśmy też wdzięczni za sugestie projektowe, które zmieniły nasze plany na lepsze. Jeszcze raz dziękujęmy za solidnie wykonane meble! Oby więcej było takich fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania i Jarek dnia: 2015-01-09 14:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Wiesława z www.meblewroc.pl zrobił dla mnie meble wymarzone meble, idealnie jak z uzgodnionego projektu. Meble są solidne i estetyczne, jestem bardzo zadowolony :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-12-23 13:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble na wymiar wrocław jest firmą która sprostała moim wyzwaniom. Firma urządziła cały dom. Meble są na prawdę wysokiej jakości, wszystko idealnie poskładane. Montaż wykonany sprawnie i z utrzymaniem porządku. Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aaa dnia: 2014-12-18 15:21:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją