Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NATURHOUSE BEŁCHATÓW

Zawód: Dietetyk 
Adres: Łódzkie, 97-400 Bełchatów Plac Wolności 14
Telefon: Kom. 508241985
Adres e-mail: belchatow.placwolnosci(małpa)naturhouse-polska.com
Strona internetowa: http://www.naturhouse-polska.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 9x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 90% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1069
Data utworzenia profilu: 2014-12-13 11:47:35
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-13 11:47:35 

Opinie o NATURHOUSE BEŁCHATÓW

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług Naturhouse, obsługa jest bardzo miła. Mimo iż moja waga spada powoli ze względu na moje leki kardiologiczne. To Pani Roksana zawsze podtrzymuje mnie na duchu. Jest cierpliwa wyrozumiała. Wysłucha rozmów na wiele tematów również nie dotyczących diety. Dziękuję Pani Roksano Bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga Soboń dnia: 2019-03-29 12:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z kuracji w Naturhouse, waga cały czas się zmniejsza, dobrze układa mi się współpraca z Panią dietetyk, ktora jest bardzo miła, serdecznie wszystkim polecam Naturhouse w Bełchatowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2019-03-27 16:45:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE Polecam !!I niech ta opinia będzie przestogą dla tych którzy zaczynają swoją przygodę z odchudzaniem, chyba że chcecie w piachu wylądować suplementy które przepisują są szkodliwe dla zdrowia , ja prawie bym znalazła się na cmentarzu bo prawie wysiadły by mi nerki , pani dietetyk wogóle się nie interesuje....raz zadzwoniła przy pierwszej lub drugiej wizycie czy wszystko w porządku , kiedy nie przyszłam na następną bodajże 9 czy 10 wizytę zero reakcji dlaczego ...a płaci się nie małe pieniądze bo ok 500zł /600zł na miesiąc kupując suplementy które pani dietetyk przepisze....można i schudnąć bez suplementów . A życie jest dla mnie ważniejsze.Pozdrawiam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: edzia dnia: 2018-05-30 15:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słyszałam różne opinie na temat Naturhouse, ale dopiero kiedy zaczęłam własną przygodę zrozumiałam, że to centrum jest naprawdę uczciwe i wie jak pomóc człowiekowi z nadwagą. W moim przypadku sprawa miała się tak, że ważyłam 100 kilogramów i chciałam zejść o wagi 75. Oczywiście wszystko odbywało się stopniowo i tym sposobem cel osiągnęłam po 7 miesiącach. Były momenty kryzysowe, ale po to miałam wspaniałą panią dietetyk, która tak dzielnie radziła sobie z moim płaczem i oporem. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-17 09:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki! Waga jest stabilna a ja jestem naprawdę szczęśliwa. Dieta ułożona indywidualnie do moich potrzeb.. Do tego mogłam liczyć na fajne i profesjonalne porady. Cieszę się ze szczupłego wyglądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-06-30 09:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że jestem szczuplejsza. Schudłam aż o 3 rozmiary i teraz z dumą ubieram obcisłe jeansy w rozmiarze 38. Naturhouse to profesjonalne podejście i indywidualnie ułożona dieta. Naprawdę wizyty tutaj przyniosły efekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2015-06-11 08:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję! Jestem pod wrażeniem! Dieta doskonała. Chudnę i jestem szczęśliwa. Do tego wizyty w Naturhouse bardzo mnie motywują. Cieszę się że zdecydowałam się na wybór profesjonalisty. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-05-20 18:35:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sprawa! Zapuściłam się po urodzeniu dziecka. Zamiast zgubić zbędne kilogramy po ciąży to one się podwoiły. Nie czułam się już seksowna i atrakcyjna. Po diecie z Naturhouse wyglądam jak dawniej! Jestem szczęśliwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2015-04-21 05:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naturhouse zmienił moje życie! Schudłam naprawdę sporo. Efekt utrzymał się do dzisiaj. Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc dietetyka. Bez tego dalej byłabym pulchna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2015-02-10 09:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Naturhouse, to dobra poradnia dietetyczna. Potrafią pomóc nawet w bardzo trudnym przypadku. Duże znaczenie miała tutaj opieka specjalisty, jak również dieta dostosowana indywidualnie. Dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-07 12:16:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją