Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Wojciech Kośla

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 96-300 Żyrardów Okrzei 8/14/5
Telefon: (046) 819-10-20 Kom. 793347138
Adres e-mail: wojciech.kosla(małpa)wk-adwokat.pl
Strona internetowa: www.wk-adwokat.pl
Opis działalności: prawo cywilne, rodzinne, karne, administracyjne, gospodarcze Słowa kluczowe: adwokat żyrardów, adwokat warszawa

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3093
Data utworzenia profilu: 2014-07-18 20:59:16
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-02 22:47:07 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Wojciech Kośla

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy, naprawdę skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek i Basia dnia: 2015-08-17 18:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam z pewną sprawą rodzinną. Pan Kośla bardzo rzeczowo i jasno powiedział mi co i jak i jakie są możliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.R. dnia: 2015-06-15 17:57:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa spadkowa poprowadzona bardzo sprawnie. Mecenas informował mnie na bieżąco o przebiegu sprawy. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek123 dnia: 2014-12-03 15:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam, wcześniej obsługiwała mnie duża kancelaria (mam firmę wymagającą stałej obsługi prawnej) nie byli źli, ale mieli bardzo wysokie stawki, koleżanka umówiła mnie z Panem Koślą. Młody, ale naprawdę dobry, zleconą sprawę poprowadził zgonie z moimi oczekiwaniami, na bieżąco informował mnie o stanie sprawy. I co ważne tańszy od poprzedniej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa T. dnia: 2014-10-10 08:20:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa, sprawa załatwiona w rozsądnym terminie, dobry mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-10-06 14:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa poprowadzona profesjonalnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kam dnia: 2014-09-22 13:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas z pozytywnym skutkiem przeprowadził moją sprawę rozwodową oraz podział majątku. Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-08-08 14:19:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny adwokat. Profesjonalnie podchodzi do klienta. Polecam jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Adamzz
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-18 21:07:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją