Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Joanna Król

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Śląskie, 42-217 Częstochowa , odział Kraków , oddział Lubliniec Częstochowa NMP 69/3
Telefon: 34 368 31 68 Kom. 514048070
Adres e-mail: kancelariaradca(małpa)prokonto.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-krol.com.pl
NIP:
8321119884
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: radca prawny ,obsługa prawna firm , obsługa prawna ,prawo upadłościowe , prawo rodzinne , adwokat , odszkodowania , rozwód , spadek , alimenty , podział majątku , prawo cywilne , prawo gospodarcze , prawo handlowe , windykacja należnoci ,

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 25x 2x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 21440
Data utworzenia profilu: 2010-12-10 10:51:56
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-29 11:13:58 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Joanna Król

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przeprowadziła mnie przez bardzo trudną sprawę rozwodową, z której wyniku jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm. Bardzo miła i rzeczowa. Polecam bez obaw. Ceny umiarkowane. Bez wahania poprosiłem Panią Mecenas o poprowadzenie mojej drugiej sprawy (jeszcze trudniejszej). Pełne zaufanie. Przy okazji pozdrawiam Panią i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Wszelaki dnia: 2017-09-05 22:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Kancelarię Radcy Prawnego Joanna Król.W listopadzie 2015 roku Pani Mecenas odwoływała się w moim imieniu od wyroku sądu pierwszej instancji.Wynajmowałam mieszkanie i po wyprowadzeniu się zgodnie z przepisami nie chciano mi zwrócić dość sporej kaucji.Sąd pierwszej instancji nie tylko nie przychylił się do zwrócenia mi kaucji a wręcz obciążył mnie dodatkowymi kosztami.Dzięki profesjonalnie przeprowadzonemu odwołaniu przez Kancelarię Radcy Prawnego Joanna Król odzyskałam kaucję.Rzetelna informacja i miły kontakt to też duża zaleta w kontakcie z p.Joanna Król.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Breguła dnia: 2017-01-10 19:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Joanna ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Profesjonalnie podchodzi do każdego i w bardzo prosty, przejrzysty sposób tłumaczy zawiłości prawniczego języka. Na sali sądowej jest w swoim żywiole i bardzo szybko reaguje na ruchy strony przeciwnej. Gdyby nie moja żona sprawa rozwodowa skończyła by się już rok temu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir Michniewski dnia: 2016-04-25 20:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową później kwestje alimentów i wkońcu podział majątku . Sprawy zakończone korzystnie dla mojej osoby w stopniu większym aniżeli zakładałem. Teraz mecenas Król prowadzi sprawy związane z obsługą mojej firmy . Konkretna , rzeczowa przygotowana do sprawy , mecenas której śmiało można zlecić prowadzenie sprawy mając pewność że zostanie ona poprowadzona przez fachowca polecam przez duże P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir Gancarz dnia: 2015-04-30 07:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i rzeczowa profesjonalistka. Dociekliwa w rozpoznaniu sprawy z która przyszedł klient. Rzeczowo i bez prawniczego "bełkotu" wyjaśniła mi po kolei jak mam postępować i na co zwrócić uwagę Sądu żeby wygrać sprawę. A tego oczekiwałem. : Jestem zadowolony z obowiązkowości pani mecenas. Sprawa wygrana Polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2015-03-08 16:42:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria w stu procentach perfekcyjna.Sprawa o odebranie praw rodzicielskich zostala wygrana juz na pierwszej rozprawie.Super kontakt,pelne i jasne wyjasnienie wszystkich watpliwosci.Wszystkie formalnosci zalatwiane natychmiastowo.Jestem pewna ze jeszcze skorzystam z uslug kancelarii.Pani mecenas sprawdzila sie swietnie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-02-19 10:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria przeprowadziła proces rejestracji spółki z pełną dokumentacją prawną . Szybko , sprawnie i fachowo . A w porównaniu z cenami Katowickimi bardzo konkurencyjnie . Szczerze polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Valdesspc dnia: 2015-02-15 11:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie przeciętene podejście do sprawy, wytłumaczenie sprawy, możliwość negocjowania terminów zapłaty wynagrodzenia to jedne z wielu atutów tej Kancelarii. Profesjonalizm , rzetelność i zrozumienie to niektóre z atutów zaś pani mecenas Król . Perfekcjonizm w podejściu do sprawy rozwodowej i alimentów . A teraz jeszcze pozostał nam podział majątku ale patrząc na ogół prowadzonych spraw teraz też z pewnością będę mile zaskoczona .Polecam Kancelarie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: I.Kozuba dnia: 2014-12-27 11:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna komunikacja pierwsza sprawa przebiegła na moją korzyść Pani adwokat spisała się w moim mniemaniu rewelacyjnie. Naprawdę bardzo polecam współprace z Panią adwokat, nie zostaniecie zawiedzeni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika M. dnia: 2014-12-09 16:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria mecenas Król to kancelaria nastawiona przede wszystkim na pomoc klientowi , w odróżnieniu od innych nie jest nastawiona na wyciągnięcie maksymalnie pieniędzy . Profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm . Mecenas Król jest osobą konkretną i rzeczową . Jest częścią naszej firmy. Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Budsped dnia: 2014-11-10 11:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam kancelarię Pani Joanny Król. W fachowy sposób zajęła się sprawą mojego dłużnika, bardzo dobry kontakt i bezproblemowa konsultacja wraz z wyjaśnieniem wszystkich zagadnień związanych z moją sprawą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-06-26 14:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelność,fachowość,perfekcyjność,osoba godna zaufania prowadziła sprawę rodziną,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jagoda dnia: 2014-05-20 21:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Panią Mecenas, pomimo tego że jest bardzo zabiegana jest osobą konsekwentną, pewną siebie, zdecydowaną, prowadziła moją sprawę rozwodową - ukończoną pomyślnie, na pewno skorzystam z Jej usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 2014-02-10 22:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas !!! Sprawa o alimenty przebiegła perfekcyjnie i po mojej myśli, kwota (500 zł) była zasądzana z moich dochodów z zagranicy Odpowiednie dokumenty i Pani Mecenas na sprawę przygotowane. To jest naprawdę dobry fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian M dnia: 2014-02-09 20:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o odszkodowanie po wypadku samochodowym (byłem poszkodowanym). Sprawa trwała tak jak uprzedziła Pani Mecenas długo tj około 3 lat. Uprzedziła o potrzebnych dokumentach (np.rachunki za leczenie), profesjonalnie "wyceniła" roszczenia, Na każdej rozprawie przygotowana, z odpowiednimi dokumentami i przygotowanymi pytaniami do biegłych lub świadków. Sprawa zakończona sukcesem. Polecam korzystanie z porad/usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROBERT dnia: 2014-01-26 18:09:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomimo odległości zawsze punktualna i pozostaje w kontakcie z klientem. Jestem zadowolona z usług i na pewno jeśli będzie konieczność ponownie z Panią Joanną będę współpracować. Polecam, bo warto. Mojej rodzinie pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.D. dnia: 2014-01-03 22:08:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Mecenas prowadziła moje dwie sprawy cywilne. Obie z sukcesem. Jest stale zajęta i trudno uchwytna, ale przecież nie o to chodzi, żeby spędzać czas na plotkowaniu i wylewaniu żali w rękaw adwokata tylko o to, żeby dać jej czas na dobre przygotowanie się do sprawy sądowej. W taki przypadku - rewelacja. Do tego nie jest wcale taka droga jak niektórzy sugerują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MO dnia: 2013-12-11 16:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestesmy bardzo zadowolony ze sprawy ktora prowadzila mecenas J.Krol wszystko poszlo tak jak chcialem dzieki pani mecenas.Jest konkretna ,zna sie na rezeczy i jest osoba naprawde o wielkim sercu.Bardzo polecam Kancelarie Radcy Prawnego Joanna Krol.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-13 15:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po sprawie,którą prowadziła pani mecenas.Jestem bardzo zadowolony,ponieważ sprawa z pomocą pani mecenas odbyła się po mojej myśli.Jest bardzo miła,sympatyczna i konkretna.Zdecydowanie jest osobą,która chce naprawdę pomóc.Jeśli kiedykolwiek znajdę się w podobnej sytuacji na pewno skorzystam z pomocy pani mecenas.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 2013-03-06 12:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystanie z usług p. mecenas. Jest ona osobą, na której wiedzy i doświadczeniu można polegać.W tym miesiącu zakończyła się moja sprawa rozwodowa i dzięki jej wsparciu i fachowości przetrwałam ten trudny dla mnie okres.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: k.k. dnia: 2013-02-22 18:18:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pani mecenas obsługuje naszą firmę w zakresie prawa gospodarczego od niespełna roku czasu . Kompetentna i rzetelna radczyni osoba o wielkim sercu i przede wszystkim super doradca w przedmiocie prawa . Zawsze propozycja kilku wariantów na rozwiązanie konkretnego problemu z wskazaniem plusów i minusów danego rozwiązania . Pozwala to na podejmowanie optymalnie najlepszych rozwiązań . A i problemy z naszymi dłużnikami również skończyły się dzięki szybkim interwencją pani mecenas . Gorąco polecamy kancelarię .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Felbud sp. dnia: 2012-01-21 18:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po sprawie,którą prowadziła pani mecenas.Jestem bardzo zadowolona,ponieważ sprawa z pomocą pani mecenas odbyła się po mojej myśli.Jest bardzo miła,sympatyczna i konkretna.Zdecydowanie jest osobą,która chce naprawdę pomóc.Jeśli kiedykolwiek znajdę się w podobnej sytuacji na pewno skorzystam z pomocy pani mecenas.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2011-11-21 21:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moja sprawe rozwodową,jestem wyjątkowo zadowolona z jej usług.Rzetelna,konkretna i bardzo sympatyczna.Jesli chodzi o rozwody perfekcjonistka.mój rozwód zakonczył sie szybciej niż sie spodziewalam i oczywiscie z nieoczekiwaną korzyscia dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2011-10-30 10:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie swoich przedmówców . Jak najbardziej zasłużony pozytywny komentarz za obsługę prawną firmy . Zawsze kompetetnie rzeczowo na temat . Pełna kontrola spływu pieniędzy . Jak się da to polubownie jak nie to sądowo dla mnie osobiście tak aby nie narażać klienta na zyteczne koszty . W innych tematach prawnych gospodarczych zawsze kilka możliwości rozwiązań danego problemu . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Transport międzynarodowy dnia: 2011-10-28 12:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mec. Król obsługuje naszą firmę od roku czasu . W tym okresie poświęciała nam bardzo dużoczasu i cierpliwości tłumacząc i wyjaśniając zagadnienia prawne nas dotyczące . Każda sprawa bez ściemniania wykładana jest na ławę z podaniem konkretnych argumentów . Mamy więc do wyboru szereg możliwości wiedząc jakie są plusy i minusy konkretnych podejmowanych czynności . Problemy z płatnościami naszych kontrahentów skończyły się . Pani mecenas Król egzekwuje konsekwentnie nasze pieniądze w drodze mediacji oraz sądowej . Polecamy kancelarię pani mec.Król .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J&J Consulting dnia: 2011-07-28 08:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WYSTAWIAMY JAK NAJBARDZIEJ ZASŁUŻONY BARDZO POZYTYWNY KOMENTARZ KANCELARII PANI MECENAS J.KRÓL . OBSŁUGUJE NAS W ZAKRESIE PRAWA GOSPODARCZEGO . JAK DO TEJ PORY BEZ NAJMNIEJSZYCH WPADEK , ZAWSZE NA CZAS < ZAWSZE PRZYGOTOWANA DO SPRAWY , KONKRETNA , RZECZOWA , SKŁONNA DO POŚWIĘCENIA TAKIEJ ILOŚCi CZASU JAKIEJ OCZEKUJE KLIENT . CENY RÓWNIEŻ NIE ZA WYSOKIE . GORĄCO POLECAMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO_HANDLOWE I dnia: 2011-03-17 15:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłem w sprawie o alimenty. Doradziła Ok.Polecam
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rob dnia: 2011-01-07 12:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm dobre przygotowanie do sprawy pani mecenas potrafi dbać o interesy klienta . Rekomenduje Panią Mecenas w związku z prowadzeniem mojej sprawy rozwodowej .Muszę przyznać, że poziom usług, jakość, konkurencyjna cena zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Pani mecenas wszystko mi wytłumaczyła, wspierała mnie w sądzie . Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2010-12-10 10:57:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją