Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PHU ''OLTECH'' Grzegorz Daniel , Marek Klaczyński

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Dolnośląskie, 50-301 Wrocław Jedności Narodowej 104
Telefon: 71 321 23 24 Kom. 501 733 360 , 601732599 Fax: 71 321 23 25
Adres e-mail: biuro(małpa)oltech.wroclaw.pl
Strona internetowa: www.oltech.wroclaw.pl
Opis działalności: Sprzedaż ,montaż stolarki otworowej Słowa kluczowe: okna pcv , okna drzewniane , drzwi , bramy ,

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 10x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4099
Data utworzenia profilu: 12.07.2011 14:30:58
Data ostatniej aktualizacji: 28.11.2014 12:59:12 

Opinie o PHU ''OLTECH'' Grzegorz Daniel , Marek Klaczyński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, wysoka jakość usług. Prace przebiegły sprawnie i terminowo. Bardzo dobry kontakt i doradztwo. Rzetelna firma którą polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek M. dnia: 26.02.2015 20:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi firmy oceniam bardzo wysoko, za rzetelność wykonywanych prac, miłe i fachowe doradztwo w zakresie stolarki okiennej i prac budowlanych. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 26.02.2015 19:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą na najwyższym poziomie, od pierwszego kontaktu telefonicznego po wystawioną fakturę za usługę. Szybki montaż, sprawne działanie i jakość świadczonych usług bez żadnych zastrzeżeń. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: póki co brak
Opinia dodana przez: Marian dnia: 25.02.2015 21:54:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Począwszy od wyboru okien po końcowy montaż firma podchodzi do klienta na najwyższym poziomie. Świetni doradcy i montażyści, a przy tym wysokiej jakości materiały. Cieszę się, że w końcu udało mi się znaleźć świetnych specjalistów. Wszystkim gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 25.02.2015 20:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość na najwyższym poziomie, polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 25.02.2015 15:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość bez zastrzeżeń, doskonała jakość usług i niska cena w stosunku do konkurencji. W końcu udało mi się znaleźć fachowców idealnych. Polecam wszystkim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 03.11.2014 19:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco. Nowoczesna firma, która wykonuje usługi nawet pod nieobecność klienta w domu, co dla mnie miało kluczowe znaczenie, bo mieszkam w innym mieście. Firma to fachowcy, którzy są rzetelni i uczciwi. Wykonali pracę profesjonalnie, szybko i bardzo starannie. Mieszkanie pozostało czyste bez śladów takiego remontu. Muszę dodać tez, ze samo okno jest piękne, a i praktyczne. Pokój w starej kamienicy zmienił się nie do poznania. Teraz zbieram pieniądze ma kolejne okno, żeby e przyszłym roku znów skorzystać z doświadczenia firmy OLTECH.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Szala dnia: 30.09.2014 16:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna i profesjonalna pod każdym względem. Montaż przeprowadzony bardzo sprawnie, czysto i szybko. Ceny niezbyt wysokie a ze wszystkich ofert na wymianę okien jakie otrzymałem cena Firmy OLTECH była najniższa. Co więcej otrzymałem w tej cenie najwyższą jakość usług. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz N. dnia: 11.04.2014 16:06:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM TO SOLIDNA FIRMA SPRAWNIE CZYSTO I NA CZAS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.02.2012 06:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM TO SOLIDNA FIRMA SPRAWNIE CZYSTO I NA CZAS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NIE BYŁO
Opinia dodana przez: MARCIN dnia: 30.01.2012 23:05:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u przedstawiciela firmy Marka Klaczyńskiego, montaż klamek do okien i drzwi - 8 szt. oraz osłony do zawiasów balkonowych. Pan przykręcił 5 zwykłych klamek oraz 3 z zamkiem, skasował 290 zł i obiecał załatwić 4 osłony do zawiasów balkonowych. Oczywiscie nie wystawił rachunku i więcej sie nie odezwał. Próba intewencji w firmie skończyłą sie niesympatyczną rozmową z p.Grzegorzem? Moje wrażenie niesolidni naciagacze nie polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 12.07.2011 14:50:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją