Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Żywiecki Paweł, adwokat Paweł Żywiecki

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-730 Poznań Nowowiejskiego 25/3
Telefon: 618533186 Fax: 618533186
Adres e-mail: kancelaria(małpa)zywiecki.com.pl
Strona internetowa: www.adwokatzywiecki.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat, prawnik, kancelaria prawna, kancelaria adwokacka Poznań

Ocena: 65% pozytywna 13x 7x

Jakość usług: 72% wysoka 13x 1x 5x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 12x 6x
Ceny usług: 76% niskie 10x 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 7323
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-26 15:50:43 

Opinie o Żywiecki Paweł, adwokat Paweł Żywiecki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa spadkowa utrudniony kontakt telefonicznych informacje wysyłane poprzez sms nie złożenie odpowiednich dokumentów do urzędu skarbowego narażenie na wysokie opłaty skarbowe ,bardzo małe zaangażowanie w negocjacje
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: em dnia: 2018-07-04 14:30:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trolling, ogólnikowość, brak zaangażowania nadrabiany pustosłowiem
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: HTALML dnia: 2017-03-21 19:29:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, prosta sprawa o alimenty, mecenas wzial do kieszeni 2,5tys zl, na przesluchaniu w komendzie policji bawiŁ sie telefonem i nie sluchal, pozniej mecenas nie odebral wezwania do sadu, posiedzenie zostalo przeniesione, a mnie babka z sądu opier...la, podpowiada zeby zmienic adwokata, mecenas nie wie do czego słuzy telefon i nie odpowiada na telefony, na maile, sekretarka w kancelarii odbiera tylko poczte i o niczym nie ma pojecia, masakra, nie informuje ze wybiera sie na urlop i nie bedzie dostepny, brak rzetelnosci, brak profesjonalizmu, tak jak ktos napisal wczesniej szkolne zapominalstwo, omijac łukiem samolotu.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2016-09-27 09:23:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam chyba,że ktoś ma do stracenia dużo czasu, dużo nerwów i pieniędzy. Brak terminowości, szkolne zapominalstwo, nie stawianie się osobiste na rozprawach, trudny kontakt. Waszą sprawą będą się zajmować aplikacji a komunikacja będzie przy pomoc ich prywatnych skrzynek pocztowych założonych na darmowych portalach. Mam podstawy i powody ,żeby nie pisać o profesjonalizmie . Takich usług nie można ocenić nawet jako poziom standardowy. Nie mam pojęcia skąd biorą się pozytywne opinie. Być może kiedyś było lepiej/
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-21 11:33:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam tej Kancelarii... Adwokat niesłowny , nie odbiera maili , telefonów , przekłada terminy spotkań. Nie zjawia się na zaplanowanych terminach rozpraw. Jak już się pojawi , to nie orientuje się w ,, temacie '' . Wszystko robi na ostatni moment. Stracony czas .. , no i pieniądze. Omijać szerokim łukiem !!! Podpisuję się pod negatywnymi opiniami.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KLIENT dnia: 2015-10-06 21:09:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam tej kancelarii. Na etapie porady prawnej spore zaangazowanie i dobry kontakt od p. Pawla. Po wplacie srodkow za sporzadzenie wniosku kontakt stal sie utrudniony, trzeba sie "dobijac", pisac maile, dzwonic, odzewu brak. Zeby uzyskac informacje mozna przyjsc na "sped z ulicy" i czekac nie wiadomo ile na widzenie. Nie tego oczekuje za spora wplacona kwote za opieke prawna. Mozna odniesc wrazenie, ze klient jest wazny do momentu az zaplaci. Poza tym stawki za uslugi sa wysokie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-07 15:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat choć akurat nie najtańszy, ale chyba za jakością musi iść cena. Rozwód z orzeczeniem o winie osiągnięty bardzo szybko choć muszę przyznać, że sprawa była dość skomplikowana. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-11-26 15:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata. Bardzo szybki i bardzo skuteczny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-09-16 17:15:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo obiecuje a mało robi! Kolejne stracone miesiące!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Smy dnia: 2014-06-09 10:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm,dobra współpraca poparta konkretnymi wynikami,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kaczmarek dnia: 2013-07-05 14:04:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadniam swoją ocenę że Pan Mecenas udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi na zadane pytania w sprawie prawa pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2013-04-02 18:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zdecydowanie! Pełen profesjonalizm. Uzyskałam od adwokata Pawła Żywieckiego dobrą profesjonalną pomoc przy trudnej sprawie spadkowej. Naprawdę dobry fachowiec, który z zaangażowaniem traktuje każdą sprawę, którą się zajmuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klara34 dnia: 2013-01-01 23:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny fachowiec, który podchodzi do prowadzonych spraw z rozwagą i zaangażowaniem. Naprawdę skuteczny, nawet w sytuacjach trudnych i skomplikowanych. Polecam zdecydowanie tego adwokata osobom z Poznania i całej Wielkopolski!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mirek_zakrzew dnia: 2012-12-31 15:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Świetnie zna się na prawie cywilnym i rodzinnym. Zawsze świetnie przygotowany do rozprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adma dnia: 2012-12-24 15:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry z niego adwokat. Dobrze przygotowany do kazdej rozprawy, zawsze elegancki. Nie mam żadnych zastrzezen co do sposobu prowadzenia mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani Hallina dnia: 2012-12-04 16:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mecenasem Żywieckim współpracowałem przy windykowaniu należności od mojego kontrahenta. Pieniądze odzyskaliśmy dość szybko, sama sprawa też przebiegała sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ozuchowicz dnia: 2012-11-15 13:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i uczciwy prawnik, nie zdziera ostatniego grosza. Bardzo dobry kontakt, w zasadzie za każdym razem kiedy go potrzebowałem, Pan mecenas był do dyspozycji. I najważniejsze - skuteczny. Sądziłem się o spadek, sprawy rodzinne, więc łatwo nie było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dzwonkowski Andrzej dnia: 2012-11-12 11:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa poprowadzona sprawnie, żadnego problemu z kontaktem i przepływem informacji. Na plus gotowość do dodatkowych działań, bo sprawa sie w pewnym momencie trochę zagmatwała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał889 dnia: 2012-10-24 13:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje za sprawnosc przy procesie, licze na dalsza dobra wspólprace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrzysztofMajchrzak dnia: 2012-10-11 13:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ooo,bede pierwsza. chcialam podziekowac za poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej Panie mecenasie. nie wiem co bym zrobila gdyby nie Pana pomoc. jeszcze raz dziekuje i wystawiam najwyzsza ocene. Krystyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KM dnia: 2012-10-02 14:32:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją