Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sowier

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Małopolskie, 30-017 Kraków UL. WROCŁAWSKA 97
Telefon: 12 631 06 00
Adres e-mail: jac.sow(małpa)sowier.pl
Strona internetowa: http://www.sowier.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 22x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 1783
Data utworzenia profilu: 25.11.2014 18:26:27
Data ostatniej aktualizacji: 25.11.2014 18:26:27 

Opinie o Sowier

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Serwisu Sowier. Pełna obsługa okresowa samochodów Toyota.Skrzynia biegów została naprawiona w dobrej cenie. Nie myślałem, że będę tak zadowolony. Teraz pięknie wskakują biegi! Podoba mnie się!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonimowy dnia: 17.08.2017 08:36:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie spotkałem się z taką jakością. Indywidualne podejście do klienta, szeroki zakres usług. Panowie niczego się nie boją. Chętnie podejmują się wyzwań Jestem zadowolony z usług i cieszę się, że mamy tak profesjonalny serwis właśnie w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.06.2017 05:32:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa w serwisie sprawia, że chętnie korzystam z ich usług. Nigdy mnie nie oszukali, nie rozczarowali. Widać, że znają sie na samochodach, szczególnie na TOYOTACH. Podoba mnie się ich indywidualne podejście do klienta, to że lubią wyzwania i chętnie się ich podejmują. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.06.2017 06:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wykonanej naprawy przez serwis Sowier Naprawdę miłe zaskoczenie,co do jakości jak również ceny. Indywidualne podejście, szeroki zakres usług, wyspecjalizowanie w Toyocie Ostatnio została naprawiona usterka w samochodzie. Widać, że mają doświadczenie i odpowiednie umiejętności. Dzięki wielkie i do zobaczenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.05.2017 06:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie Sowier, to chyba nadal jeździłbym do mechaników i naprawiał to co zbędne.. Okazało się, że problemem była odłączona pompa, która wylewała płyn chłodzący.. Jestem wdzięczny za fachowe doradztwo i trafną diagnozę już podczas pierwszej wizyty!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.04.2017 10:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa motoryzacyjna. Zatrudniają fachowców i oferują szeroki zakres usług, by móc zadowolić klienta takiego jak ja. Polecam, bo nigdy się na nich nie zawiodłem. Zawsze mogę liczyć na wsparcie i zaangażowanie w ich strony i to w tych najprostszych rzeczach. Cieszę się, że nigdy mnie nie olali jak większość warsztatów i potrafią wszystko na spokojnie wyjaśnić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.03.2017 09:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sowier przede wszystkim zaskakuje wieloletnim doświadczeniem. Pracują tu ludzie, którzy znają sie na samochodach, szczególnie japońskich marek. Moją uwagę przykuły naprawdę niewygorowane ceny. Cieszę się, że mamy w Krakowie specjalistów na tak wysokim poziomie. Od razu inaczej się podchodzi do naprawy samochodów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.03.2017 22:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, który cenię. Obsługa klienta , która poszukiwałem w innych warsztatach. Problem polegał na tym, że tłoczki dociskające klocki do tarczy były koszmarnie brudne i oblepione ale... i nierówny sposób wystawała spod nich uszczelka, dlatego przyjechałem po pomoc do Sowiera. Oczywiście uzyskałem ją! Zaciski już nie ocierają o tarcze!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2017 23:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, bo w końcu znalazłem serwis samochodowy, który całkowicie spełnia moje oczekiwania, od jakości, przez cenę, aż po obsługę klienta. Uważam, że rewelacyjnie naprawiają samochody, dbając przy tym o bezpieczeństwo swojego klienta. Sowier, to pewność i pełna satysfakcja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.01.2017 11:41:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Nikt tak w Krakowie nie naprawia aut jak Sowier. Imponujące doświadczenie panów, którzy naprawdę dokładają wszelkich starań, by spełnić oczekiwania klienta. Uczciwi, rozsądni i zaangażowani w każdą naprawę. Jestem na TAK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.12.2016 00:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc z moim autem. Panowie - dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem w tej branży. Jestem zadowolony, bo nie przepłaciłem i jeszcze samochód jeździ tak jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.03.2016 17:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego serwisu samochodowego w Krakowie. Od lat obsługują moją Toyotę i nie mogę złego słowa powiedzieć na temat ich napraw. W tym wszystkim widać doświadczenie, wiedzę i chęć. Czego brakuje w innych warsztatach samochodowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2016 23:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają podejście do klienta i da się z nimi negocjować. Za naprawy nigdy nie przepłacam. Spotykam sie tutaj zawsze z miłą i rzetelną obsługą. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2015 09:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Sowierowi można powierzyć swoje auto. Naprawy na najwyższym poziomie, w dobrej cenie. Czas oczekiwania na naprawę o wiele krótszy, niż w innych warsztatach. Wg mnie jest to najlepszy krakowski warsztat samochodowy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2015 09:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klima w moim samochodzie działa bez zarzutów. Dlatego też z przyjemnością mogę polecić ten serwis. Wykonywałem tu też inne naprawy i wiem, że to rzetelna i godna zarekomendowania firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 05.05.2015 05:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sowier jest zdecydowanie najlepszym serwisem z jakim miałem do czynienia. Nie znam się na autach a tutaj mogę liczyć na pomoc zarówno w zakresie mechaniki jak i elektryki. Naprawdę ekstra obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 30.03.2015 17:02:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sowier to serwis, który mogę polecić. Przyjeżdżam tu moją toyotą na bieżące naprawy, ale ostatnio musiałem zawitać tu na naprawę silnika. Panowie sprawnie uporali się z robotą. Gorąco ich polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 13.03.2015 13:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę się przyłączyć. To doskonały serwis szczególnie jeśli chodzi o naprawy Toyoty. Mój samochód działa dokładnie tak jak powinien. Nie mam uwag do obsługi, która jest naprawdę doświadczona i zna się na samochodach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 25.02.2015 18:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja Toyota w końcu naprawiona i to nie przez jakiś warsztat samochodowy, tylko świetny serwis SOWIER! Miła, kompleksowa obsługa, niewygórowane ceny i co najważniejsze - krótki czas oczekiwania na naprawę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 09.02.2015 09:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja elektryczna działa bez zarzutów! Jestem naprawdę zachwycony kontrolą układu ładowania. Mój samochód jest tu w doskonałych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 02.02.2015 16:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i niedrogo usunęli usterkę na polu elektronicznym w moim samochodzie. Muszę przyznać, że pozytywnie zaskoczyli mnie swoją terminowością i rzetelnością. W kontaktach z klientem - sympatyczni i elokwentni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 14.01.2015 11:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług wykonywanych przez Serwis Sowier. Panowie mają pojęcie na temat branży motoryzacyjnej, chętnie udzielają fachowych rad, a do napraw podchodzą solidnie. Nigdy nie zgłaszałem u nich żadnych reklamacji. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Fabiś dnia: 08.12.2014 19:11:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją