Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Martyna Szymańska

Zawód: Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-032 Wrocław G. Zapolskiej 1 /205A
Telefon: 505 442 602
Adres e-mail: kancelaria.szymanska(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
747-174-54-53
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria, podział majątku, rozwód, alimenty, kontakty, dochodzenie należności, odszkodowania, prawo pracy

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2108
Data utworzenia profilu: 2014-11-24 10:56:17
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-24 10:56:17 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Martyna Szymańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szymańska sprawnie i szybko poprowadziła moją sprawę. Jestem bardzo zadowolony i wszystkim znajomym polecam tą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-05-03 23:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła mi już dwie sprawy i jestem bardzo zadowolona. Byłam informowana o całym przebiegu spraw i nie miałam problemów z kontaktem z panią Szymańską. Zakończenie spraw też było dla mnie korzystne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2015-03-06 11:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadziła moją sprawę o odszkodowanie za wypadek przy pracy. Sprawa zakończyła się korzystnie dla mnie. Polecam kancelarię mecenas Szymańskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman W. dnia: 2015-01-12 22:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szymańska była moim pełnomocnikiem przy rozwodzie. Uzyskałem opiekę nad synem i alimenty dla niego. Jestem zadowolony, bo mecenas wywalczyła wszystko na czym mi zależało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz T. dnia: 2014-12-09 21:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowała mnie w sprawie o rozwód i alimenty dla mojego synka i jestem bardzo zadowolona. Wywalczyłyśmy alimenty w takiej wysokości jak chciałam. Sam rozwód bez żadnych problemów.Z kolejną sprawą z pewnością zwrócę się do Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-11-24 20:20:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją