Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Fizjoterapii i Masażu Agnieszka Gruca

Zawód: Masażysta 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-300 Grudziądz Ul. Józefa Włodka 7/204B
Telefon: Kom. 693 098 377
Adres e-mail: a-gnieszkag(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.fizjoterapiamasaz.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1551
Data utworzenia profilu: 2014-11-19 16:56:25
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-19 16:56:25 

Opinie o Gabinet Fizjoterapii i Masażu Agnieszka Gruca

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masaż relaksacyjny gorącą czekoladą to mój zdecydowany faworyt w tym gabinecie.Korzystam z niego regularnie. Masaż jest niezwykle przyjemny i pozwala choć na chwilkę oderwać się od rzeczywistości. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-06-11 08:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowe masaże. Korzystałam z różnych opcji i wszystkie znakomicie relaksują i pozwalają się zrelaksować. Co więcej mam pewność że wykonywane są przez wykwalifikowaną osobę. Dla mnie rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2015-05-25 08:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masaż gorącymi kamieniami to fajny sposób na relaks. Cieszę się że w pobliżu domu mam ten gabinet bo mogę wpadać naprawdę często. Masaże relaksacyjne wykonywane tutaj przez panią Agnieszkę są po prostu wspaniałe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-05-06 05:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten gabinet to mój faworyt. Pierwszy raz byłam tutaj kiedy mąż kupił mi masaż gorącą czekoladą na prezent. Teraz staram się przychodzić tutaj regularnie. Zdecydowanie wszystkim polecam. Naprawdę fajne miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2015-03-27 21:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam po raz pierwszy w Gabinecie Pani Agnieszki, ale z chęcią przymierzam się do następnej wizyty. Jej masaż gorącymi kamieniami całkowicie mnie przekonał o jej doświadczeniu, wiedzy i umiejętnościach, które bez wątpienia posiada. Cieszę się niezmiernie że trafiłam na tak dokładną i kompetentną masażystkę. W gabinecie można się całkowicie rozluźnić, gdyż pozwalają na to warunki i klimat. Dzięki masażowi gorącymi kamieniami pozbyłam się napięcia, które we mnie tkwiło. Niesamowite przeżycie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-03-09 12:10:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się, że pani Agnieszka ma fantastyczny kontakt z klientem. Do tego gabinet naprawdę ekstra wyposażony. Co do samego masażu to mogę mówić o nim w samych superlatywach. Polecam bardzo serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2015-02-19 17:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyt w Gabinecie Pani Agnieszki. To profesjonalistka. Na masażu zna się jak nikt inny. Potrafi tak człowieka zrelaksować i odprężyć, że szok. Jej dłonie po prostu leczą, sprawiają mnóstwo przyjemności. Bez wątpienia posiada doświadczenie, wiedzę i potrzebne umiejętności manualne. Jestem pod wrażeniem jej profesjonalizmu, jej fachowości i rzetelności Regularne wizyty w jej gabinecie sprawiły, że przestałam miewać bóle kręgosłupa, że zapomniałam całkowicie o kuciu w dole. Świetna sprawa. Pani Agnieszka jest niesamowicie energiczną osobą, łapie fajny kontakt z klientem, dba o odpowiednie nastrój w gabinecie. Uwielbiam to miejsce. Jest nowocześnie, elegancko, komfortowo, bezpiecznie i przytulnie. Dba o każdy szczegół, ponieważ wie jak każdy z nich wpływa na nastrój klienta. Z Panią Agnieszką można porozmawiać w tym czasie na każdym temat. Swoją pracę wykonują z wielkim zaangażowaniem i pasją, co mnie naprawdę pozytywnie zaskakuje. Jest dla mnie perfekcjonistką. Robi wrażenie poprzez swoje nastawienie do klienta i pozytywne usposobienie. Atmosfera w gabinecie jest zawsze gorąca! Uważam, że miejsce to zasługuje na najwyższą ocenę! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-02-03 10:18:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka poleciła mi masaż ajurwedyjski i jestem zachwycona. Pani Agnieszka doskonale wie co robi. To przemiła osoba i dzięki niej mogłam znakomicie się zrelaksować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: blanka dnia: 2015-01-16 11:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kinesiology Taping, ponieważ dzięki tym plastrom moje dolegliwości zostały zniwelowane. Obrzęk został usunięty w bezpieczny i trwały sposób. Cieszę się, że zgłosiłem się z problemem do Pani Agnieszki. Godna zaufania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2014-12-19 13:49:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam gabinet pani Agnieszki - komfortowo, nowocześnie,do tego super wyposażenie, miła obsługa. Wchodzę stąd zawsze w pełni zrelaksowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-12-01 12:27:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją