Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania

Zawód: Dietetyk 
Adres: Podlaskie, 15-430 Białystok Zwycięstwa 26 C lok. 7
Telefon: Kom. 792885030
Adres e-mail: kamila.banel(małpa)coio.pl
Strona internetowa: www.bialystokporadnia.coio.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 98% pozytywna 54x 1x

Jakość usług: 98% wysoka 54x 1x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 54x 1x
Ceny usług: 100% niskie 53x 2x
Ilość opinii w serwisie: 55
Ilość odsłon profilu firmy: 2679
Data utworzenia profilu: 19.11.2014 15:02:56
Data ostatniej aktualizacji: 19.11.2014 15:02:56 

Opinie o Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej poradni dietetycznej zrozumiałam co robiłam źle. Teraz wiem jak jeść i że należy pić dużo wody. Nie zapominam tez o aktywności fizycznej. Ta poradnia uczy i sprawia, że człowiek chudnie nawet nie wiadomo kiedy, zmieniając niektóre nawyki żywieniowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.09.2020 15:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kamila to wspaniała osoba ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Dzięki przyjściu tutaj chudnę, zmieniłam nawyki żywieniowe, podejście do jedzenia, sportu. Jestem bardzo zadowolona z usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 05.08.2020 19:01:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam umówiona na pierwszą wizytę. Cel: analiza składu ciała. Koszt 25 zł, czyli prawdopodobnie akcja promocyjna mająca na celu zdobycie nowych klientów. Pocałowałam klamkę. Nie zastałam nikogo. Dzwoniłam na telefon komórkowy podany na drzwiach gabinetu, nikt nie odebrał. Totalny brak organizacji i szacunku do klienta. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bond dnia: 21.07.2020 19:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowne podejście do klienta/pacjenta. Trzeba przyznać, że mają fantastyczną ofertę dla osób, które chcą schudnąć, lub całkowicie zmienić sposób odżywiania. Ja mam problemy z tarczycą. Zaplanowanie odpowiedniego planu żywieniowego zniwelowało wiele efektów ubocznych nadczynności. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2020 21:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jak ktoś chce schudnąć, albo odciąc się od złych nawyków żywieniowych , to taki kurs odchudzania jest fantastyczną sprawą!! Kurs nie jest drogi, a naprawdę pomaga i sprawia, że inaczej patrzymy na jedzenie. Nauczyłam się wiele i za to dziekuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2019 16:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! 3 miesięczny projekt metamorfozy sprawił, że schudłam, jem zdrowo, kolorow, smacznie. Nie chodzę głodna, ale też nie chodze ociężała po jedzeniu i to mnie się podoba. To była fantastyczna lekcja życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.09.2019 15:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z uslug a najwazniejsze ze chudne dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grazyna owczarczuk dnia: 04.09.2019 17:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc i wsparcie w ramach odchudzania i 3 miesięcznego projektu metamorfozy. Nie ukrywam, że bardzo chciałam dokonać zmian w swoim życiu, ale bez was by mi sie to nie udało. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.08.2019 13:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona kursem odchudzania. Dzięki kursowi zrozumiałam swoje błędy, zauważyłam różnice. I o to właśnie mi chodziło. Zrozumieć co robię źlę i zmienić swoje życie. Dzieki tej poradni osiągnęłam swój cel.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.07.2019 14:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Schudłam 25 kg. Kurs odchudzania i zdrowego żywienia naprawdę przyniósł oczekiwane rezultaty. Cieszę się, że zwróciłam się o pomoc własnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.11.2018 08:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczne podejście do pacjenta. Cieszę się, że zgłosiłam się właśnie tutaj. Tutaj nauczyłam się na nowo żywienia, dbania siebie. Teraz wiem co i jak! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2018 08:49:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wprost zachwycona! Cieszę się, ze zwróciłam się o pomoc do tej poradni dietetycznej. Wspaniałe podejście do pacjenta. Znają się na zdrowym żywieniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 27.09.2018 08:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona! Nie dość,że schudłam, to jeszcze zmieniłam swoje podejście do jedzenia. Fantastyczna opieka nad pacjentem. Motywują do działania :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2018 07:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Rewelacyjne podejście do pacjenta. Wiedzą jak dostosować kurs i jak sprawić, by pacjent chciał naprawdę zmienić swoje nawyki żywieniowe. Jestem bardzo zadowolona.'
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.07.2018 22:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z wielką przyjemnością!!! Gdyby nie ta poradnia, to moja waga dalej pokazywałaby 95 kg. Dziś czuję się świetnie przy wadzę 70 kg. Wspaniale, że tak wiele się zmieniło :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.07.2018 09:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze rok temu ważyłam 80 kg i nie czułam się z tą wagą dobrze. Na ratunek przyszła mi ta poradnia. W Białymstoku nie ma lepszej poradni od tej. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2018 20:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj zmieniłam podejście do jedzenia, do życia. Zmieniłam swój styl poprzez zmiany żywieniowe, własną świadomośc. Pomagają zrzucić nie tylko zbędne kilogramy, ale przede wszystkim zmienić swoje podejście do zdrowia, sportu , jedzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.05.2018 17:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam naprawdę gruba,a specjaliści do których chodziłam nie mieli do mnie cierpliwości i pomysłu. Jak dobrze jednak, że koleżanka poleciła mi tą poradnię. Tu wiedzieli jak mi pomóc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2018 03:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To się nazywa prawdziwy profesjonalizm. Dziękuję bardzo za wsparcie i zaangażowanie. Od różnych lekarzy słyszałam, że nie mam szans na schudnięcie, że efekt będzie i tak zawsze jojo, ale jednak lekarze się mylili! W tej poradni dietetycznej udało mi się schudnać i o efekcie jojo nie ma mowy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2018 10:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zaskoczona tą poradnią dietetyczną. Szczególnie cieszę się z tego grupowego wsparcia, które pomaga mi przejść kryzysy . Naprawdę widać, że są nastawieni na sukces i to się udziela mnie osobiście. Mam nową energię, chęć do działania i motywację. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2018 08:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie myślałam, że będę tak zadowolona! Ta poradnia nauczyła mnie prawidłowego żywienia i jedzenia kilka posiłków dziennie,a nie jednego dziennie tak jak robiłam to kiedyś. Bardzo się cieszę, że trafiłam w ręce tak profesjonalnej poradni dietetycznej. Duże wsparcie psychiczne ! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2017 05:01:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta poradnia zmieniła moje życie. Naprawdę jestem zachwycona efektami naszej współpracy! Nie spodziewałam się, że osiągne taki sukces po kursie! Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe , inaczej podchodzę teraz do jedzenia, do tego poznałam ciekawe smaki i potrawy, które sprawiają że chce się jeść, ma się energię i chęć do życia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.11.2017 22:22:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra poradnia odchudzania. Uważam, że kursy jakie oferują i na jakie można się zdecydować są doskonałym powodem, dla którego warto zmienić swoje życie. Te kursy naprawdę uczą na nowo jedzenia, na nowo podejścia do życia, i po prostu zdrowego odżywiania. Cieszę się, że to wszystko tak się ułożyło dzięki tej poradni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.10.2017 08:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczona tą poradnią! Widać, że mają odpowiednie podejście do pacjentów/klientów Że wiele doświadczenia i wiedzy wkładają w to, by zadowolić innego człowieka i naprawdę mu pomóc. Miałam sporą nadwagę, myślałam że nie poradzę sobie i nie dam rady schudnąć. Sama owszem, ale z tą poradnią dałam radę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.07.2017 06:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta poradnia spełniła moje oczekiwania i dała mi nadzieję na szczupłą sylwetkę bez cellulitu i zbędnego tłuszczyku. Marzenia spełnione. Zawdzięczam to 3 miesięcznemu projektowi metamorfozy. Jestem zachwycona efektami i super, że otrzymałam fachowe porady w ramach odchudzania. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.06.2017 16:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona:) Skorzystałam z pomocy usług tej poradni.Pomogli. Nie wiedziałam, jakie błędy popełniałam w czasie swojego odchudzania. Ale przekonałam się w czasie kuracji. A dokładnie 3 miesięcznego projektu metamorfozy,która pomogła mi zmienić się na lepsze. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.05.2017 09:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Oni wiedzą jak zadowolić klienta i pomóc mu osiągnąć sukces. Odchudzanie na własną rękę nie przynosi takich rezultatów, jak współpraca z profesjonalną poradnią dietetyczną. Przekonałam się o tym na własnej skórze. Oni potrafią dostosować dietę do potrzeb pacjenta i sprawić, że będzie ona skuteczna w punkt :) Warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.04.2017 07:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Ta poradnia otwiera sie na współczesne problemy osób z nadwagą. Ja miałam straszną słabość do słodyczy, ale z pomocą tego centrum udało mi się tą słabość zniwelować, a słodycze zamienić na owoce. Zmieniłam swoje życie o 180 stopni. Bardzo cieszę się, że osiągnęłam taki sukces i zmiany nastąpiły właśnie w tym centrum. Wspaniała obsługa i pełna opieka specjalisty!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2017 23:44:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po konsultacji dietetycznej. Pozwoliła ona na wykonanie przez specjalistę dokładnej oceny mojego aktualnego stanu zdrowia, potrzeb organizmu, dotychczasowego modelu żywienia i ustalenia parametrów składu ciała wymagających poprawy, dzięki czemu mogliśmy od razu przejść do konkretów i zająć się tym co było potrzebne, by dokonać zmian. Jestem zadowolona. Konsultacja dietetyczna to pierwszy krok do lepszego życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.02.2017 00:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po Badaniu Analizy Składu ciała:) Dzięki niemu dowiedziałam się, w ijakiej kondycji zdrowotnej jest mój organizm i dodatkowo poznałaś swój wiek metaboliczny. Super sprawa, nie wiedziałam, że w dzisiejszych czasach można coś takiego się dowiedzieć. Polecam, badanie jest bardzo dokładne i dużo uświadamia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2017 23:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyróżnia się na tle innych skutecznością w walce ze zbędnymi kilogramami. Dzięki nim udało mi się zrzucić aż 16 kg.Sama nie dawała rady, ale kurs odchudzania zaproponowany przez tą poradnię przyniósł zaskakujące rezultaty. Dostałam dużego kopa do pracy i za to dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.01.2017 00:17:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta poradnia cechuje się wyjątkowym profesjonalizmem jeśli chodzi o odchudzanie. Cieszę się, że zdecydowałam się na skorzystanie z pomocy w tym miejscu. Na początku miałam marne nadzieje na jakiekolwiek zmiany, ale krok po kroczku doszłam do wyznaczonego celu. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2016 23:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poradnia w Białymstoku, to połączenie lekcji z przyjemnością. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na kurs w tej poradni. Tutaj wiedzą jak pomóc i sprawić, by człowiek miał motywację do działania. Ja zgubiłam swoje zbędne kilogramy i spełniłam swoje marzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2016 08:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs odchudzania został przeprowadzony zgodnie z moimi oczekiwaniami. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na niego. Schudłam 12 kg. Stosowanie się do porad, było kluczowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2016 19:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z ogromną przyjemnością ! Duzo doświadczenia i konkretyzmu ze strony obsługi. Dziękuję za wsparcie i zaangażowanie. ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2016 22:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poradnia pomogła mi niesamowicie zmienić swoje podejście do żywienia. Dzięki nim spełniłam swoje marzenia o szczupłej sylwetce. Dużo zaangażowania i zrozumienia ze strony dietetyka. Niesamowicie indywidualne podejście do pacjenta. Efekty REWELACJA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.06.2016 20:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ciąży zgłosiłam się do tego centrum, bo zwyczajnie w świecie chciałam schudnąć. Udało mi się to bez problemu. Odpowiednie porady,dobrze zbilansowana dieta i pełna kontrola dietetyka całkowicie mnie zmotywowała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.06.2016 05:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdę mówiąc dzięki 3 miesięcznej kuracji z tą poradnią moje oczekiwania zostały spełnione. Schudłam, zyskałam pewność siebie, nauczyłam się prawidłowo jeść i przede wszystkim zaczęłam robić zakupy z głową. Wiem, co kupuję i wiem co jem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.04.2016 10:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problemy z trądzikiem i winiłam oczywiście moją naturę, a nie moją wagę, ale z czasem okazało się, że to właśnie ona jest powodem mojego trądziku. Współpraca z tą poradnią przyniosła same dobre rezultaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.03.2016 10:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta poradnia jest świetna. Co prawda odchudzanie nie jest tutaj jakąś magią, a ciężką pracą, bo przechodzi się cały ten etap zmian żywieniowych, który dla mnie osobiście był najtrudniejszy, ale w poradni uzyskałam naprawdę duże wsparcie i pomoc, za co dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.03.2016 11:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co jak co, ale na odchudzaniu to się tutaj znają. Bardzo przekonuje mnie fakt, że Pani Kamila po prostu ma już doświadczenie i nie jedną osobę uratowała od otyłości. Jej wsparcie i zaangażowanie sprawia, że aż chce się walczyć o swoje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2016 08:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafią człowieka zmotywować do walki o własne ciało i zdrowie. Jestem bardzo zadowolona z kursu zdrowego odżywiania, na jaki się tutaj zdecydowałam. Widać, że pracują tutaj w pełni wykwalifikowane osoby, które potrafią pomóc. Efekt ? 10 kg mniej w moim przypadku i to w ciągu 2,5 miesiąca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.01.2016 04:39:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta poradnia pomogła mi zwalczyć nadwagę. Kurs sprawdził się w praktyce. Przestałam tyle jeść, zaczęłam kupować więcej owoców, warzyw, no i pić wodę. Każda rada była dla mnie drogocenna i efekt dziś jest naprawdę widoczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.12.2015 20:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś ma problem z odchudzaniem, z cellulitem, ze słodyczami i fast foodami, to powinien być zadowolony. Ja osiągnęłam naprawdę dużo w tym centrum - zmieniłam swoje nastawienie do jedzenia przede wszystkim i przekonałam się do uprawiania sportu, co w moim przypadku jest jak Mount Everest. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2015 09:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Gdyby nie oni, to do dziś ważyłabym 120 kilogramów i byłabym nieszczęśliwą kobietą. Ale udało się! Dziękuję serdecznie za pomoc, za zaangażowanie ze strony Pani Kamili. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kukiz dnia: 03.10.2015 08:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza poradnia dietetyczna, z jaką współpracowałam. W żadnej wcześniej nie mogłam liczyć na jakąkolwiek pomoc i wsparcie. Tutaj mogłam liczyć na każdym kroku. W momencie kryzysu, w momencie kiedy nie dawałam sobie rady z własnymi słabościami - dietetyk zawsze był. Doceniam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.09.2015 08:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odkąd rozpoczęłam moje odchudzanie z tym miejscem zgubiłam już sześć kilogramów. To dla dopiero początek. Zauważyłam już zmianę i czuję się lepiej. Zdrowa dieta jest naprawdę smaczna.Powoli zmieniam swoje nawyki żywieniowe. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 11.06.2015 08:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podjęłam bardzo ważną decyzję dotyczącą przyjścia tutaj. Wiem że mam problem z wagą no i niezdrowym jedzeniem. Tutaj zaczynam zmieniać swoje przyzwyczajenia i nastawienia żywieniowe. Zaczynam się zdrowo odżywiać i chudnę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 06.05.2015 05:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chudnę i to jest najważniejsze. Dodatkowo w końcu nauczyłam się jeść zdrowe posiłki. Teraz czuję, że mam więcej energii. Polecam zdecydowanie. Dla mnie to miejsce jest rewelacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 27.03.2015 21:23:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kamila, to profesjonalistka. Pomogła mi niesamowicie z moją nadwagą i moimi słabościami na słodycze. Jestem zachwycona postępami jaki wnosi odpowiednio dostosowana dieta. W sumie nie spodziewałam się, że odchudzanie będzie tak przyjemne i będzie dawało mi tyle radości. Efekty są oszałamiające. W ciągu trzech miesięcy schudłam 13 kilogramów i czuję się niesamowicie. Uważam, że ta poradnia zasługuje na najwyższą ocenę, ze względu na wysoki standard obsługi pacjenta Dziękuję za wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 09.03.2015 11:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozbyłam się mojego największego kompleksu czyli nadwagi. W czasie ciąży naprawdę sporo przytyłam i nie mogłam na siebie patrzeć. Na szczęście z pomocą pani Kamili znowu jestem w formie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 19.02.2015 17:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. Dzięki tej poradni zmieniłam całkowicie swoje życie i podejście do jedzenia. Moje oczekiwania względem odchudzania w końcu zostały spełnione, a Pani Kamila okazała się być solidną dietetyczką. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 03.02.2015 10:04:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złe nawyki żywieniowe udało mi się zastąpić dobrymi. Jest to efekt pracy jaką wykonała ze mną pani Paulina. Bardzo serdecznie dziękuję i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 16.01.2015 11:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa! W sumie jestem zadowolona z dostosowanej przez mojego dietetyka diety. Stosowałam sie do niej i do jego rad i nie żałuję, bo dziś jestem 25 kilo lżejsza! Pół roku i zupełnie inna ze mnie kobieta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 19.12.2014 13:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra poradnia, pracują tu profesjonalistki, które mają pojęcie na temat odchudzania i prawidłowego żywienia. Co prawda nie było łatwo zmienić nawyki, ale dzięki wsparciu i pomocy jaką tutaj otrzymałam nie było to nic strasznego. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 01.12.2014 11:30:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją