Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PREMIO SZER

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Łódzkie, 94-104 Łódź ul. Obywatelska 94
Telefon: Kom. 793-676-654
Adres e-mail: szer(małpa)premio.pl
Strona internetowa: www.szer.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 52x

Jakość usług: 100% wysoka 52x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 52x
Ceny usług: 100% niskie 52x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 1656
Data utworzenia profilu: 2014-11-19 12:48:31
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-19 12:48:31 

Opinie o PREMIO SZER

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy warsztat w mieście. Zdecydowanie. Nie mają wysokich cen, ponadto zawsze mieszczą się w terminie. Można im zaufać. Znają się na mechanice, każda usterka rozwiązana szybko i bezbłędnie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2020-01-07 17:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowna obsługa. Cieszę się, że mamy tak solidny warsztat samochodowy w mieście. Znają się na motoryzacji, sa skoncentrowani na tym co robią, ponadto podchodzą indywidualnie. Dobre ceny i części na miejscu. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-11-05 15:46:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim kompleksowa obsługa. Tutaj można liczyć na pomoc w każdym zakresie motoryzacji. Nic dziwnego, że mają tak pozytywne opinie w internecie. Są bezkonkurencyjni, jeśli chodzi o Łódź. Można im w pełni zaufać. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-06 18:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że mamy tak rewelacyjny warsztat samochodowy w Łodzi. Jak coś z autem mi się dzieje, to jadę tylko do nich. Konkret i doświadczenie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-16 14:26:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy wcześniej nie miałem tak sprawdzonego warsztatu samochodowego. Teraz mogę się cieszyć doświadczeniem i profesjonalizmem mechaników. Widać, że znają się na rzeczy, są zaangazowani , a swoją pracę wykonują na czas. Jestem pozytywnie zaskoczony. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-22 10:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znają się na motoryzacji i widać, że ciągle się rozwijają w tym temacie. Moim zdaniem wykonują kawał dobrej roboty dbając o każdy szczegół. Innowacyjne miejsce pracy, nowoczesne narzędzia pracy. Dbają o wszystko, by klient był zadowolony. Oby tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-08 11:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Bardzo miła obsługa, indywidualne podejście do klienta i ceny nie są wysokie. Bardzo się cieszę , że zdecydowałem się na naprawdę właśnie w Szer. Serwis jest godny polecenia. Warto!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-04 10:35:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo profesjonalizmu nie mają wysokich cen i to jest fajne. Moim zdaniem warto korzystać z ich usług, szczególnie, że jakość obsługi klienta jest na naprawdę wysokm poziomie. Potrafią fachowo doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-14 07:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jedyny warsztat samochodowy, jaki odwiedzam w Łodzi. Powód jest niezwykle prosty. Mechanicy z prawdziwego zdarzenia,którzy znają się na robocie. Jak naprawa to tylko w PREMIO SZER.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-03 08:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie da się ukryć, że to nie jest tani warsztat samochodowy , ale to jak zajmują się autami i jak terminowo wykonują swoją pracę jest godne pochwały
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-11 08:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna robota w dobrej cenie. Rozrząd wymienione, wytyczne wzięte pod uwagę. Wiem za co zapłaciłem i co zostało zrobione. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-28 10:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klienta traktują bardzo poważnie. Odpowiedzialne podejście do tematu, bazowanie na dobrych częściach. Jak coś robią to tylko dobrze. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-23 08:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię sobie profesjonalizm tego warsztatu i z wielką chęcią korzystam z ich usług. Moim zdaniem są rzetelni i terminowi, a to w tej branży jest najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-08 06:01:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna jakość obsługi klienta. Bardzo się cieszę, że dostałem namiar na ten właśnie warsztat. Z pewnością skorzystam z usług ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-26 07:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja ostatnio kupiłem u nich opony i sprawdzenie zawieszenia i zbieżności kół miałem całkowicie za darmo! Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-03 07:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechałem do nich z klimą i muszę przyznać, że dość szybko poradzili sobie z naprawą. Wyczyścil, sprawdzili szczelność i to w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-14 08:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam bardziej fachowego i terminowego warsztatu samochodowego w Łodzi. Jak coś się dzieje z moim autem, to zawsze jadę tutaj. Bo znają się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-01 09:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Miałem do wymiany plastikowe nadkola. Sami je zamówili, zamontowali ;) Wszystko w jeden dzień . Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-06 20:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problem z ręcznym rozwiązany. Jestem bardzo zadowolony z naprawy w Premio Szer. Widać, że znają się na rzeczy i potrafią klienta miło zaskoczyć swoim podejściem i doswiadczeniem. Linka naciągnięta i ręczny działa jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-15 04:41:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie korzystałem z takiego profesjonalizmu. Cieszę się, że to do nich przyjechałem kiedy zepsuły mi się światła cofania. Żarówki działały, ale należało wymienić czujnik, Groszowe sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-13 05:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta, bardzo miła obsługa i super atmosfera. Klient traktowany jest poważnie i odpowiedzialnie. Warto zaufać mechanikom pracującym w tym warsztacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-26 08:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta, bardzo miła obsługa i rzetelność. Sprzęgło naprawione. Teraz ładnie puszcza. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-13 10:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tapicerka czysta ! Jak nowa! Jestem bardzo zadowolony z usługi. Na pewno skorzystam z tego serwisu jeszcze niejednokrotnie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-27 11:46:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo indywidualne podejście do klienta. Nie spodziewałem się, że po wypraniu tapicerki samochodowej w Premio Szer będe tak zadowolony. Tapicerka jest czysta, do tego pięknie pachnie. Normalnie aż nie chce sie wychodzić z samochodu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-09 05:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy warsztat samochodowy. Ostatnio wymieniłam tu płyny,olej, filtry. Samochód od razu lepiej chodzi. Olej miałam wcześniej wlany jakiś zły, wiec serwis poprawił to i wlał odpowiedni. Cieszę się, że mamy taki sprawdzony warsztat samochodowy w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-09 10:06:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Dawno nie zostałem tak profesjonalne obsłużony przez żaden serwis samochodowy. Uważam, że warto polecić ten serwis osobom wymagającym, poszukującym dobrego poziomu obsługi klienta i efektywności pracy. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-08 06:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z własnego doświadczenia mogę polecić Premio Szer, bo to jedyny serwis samochodowy w Łodzi, który zawsze znajduje czas dla klienta. U nic nie ma długich terminów i długiego czekania na naprawę. Sprawnie wykonują swoją pracę. Myślę, że jest to za sprawą odpowiedniego doświadczenia i wiedzy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-23 11:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez serwis Premio Szer. Doskonała jakość obsługi klienta. Elektryka w moim autku już działa. Cieszę się, że mam warsztat samochodowy, na którym zawsze mogę polegać. Warto zaufać Premio Szer. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-03 08:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Po raz kolejny dobrze wykonali swoją robotę. Na takiego mechanika właśnie czekałem. Czekałem, aż ktoś spełni moje oczekiwania. No i udało się. Premio Szer terminowo wykonuje wszelki naprawy i to w dobrej cenie Jak dotąd nie narzekałem. Zawsze wkładają dobre, oryginalne części.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-19 18:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Łodzi nie ma lepszego warsztatu samochodowego!Przekonałem się o tym na własnej skórze;) Z kupionymi wahaczami jeździłem od mechanika,do mechanika,ale pomoc od ręki otrzymałem dopiero w Premio Szer. Od tamtej pory jeżdżę wyłącznie do nich. Mam do nich pełne zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-11 10:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług tego warsztatu po raz pierwszy. Zależało mi na montażu instalacji gazowej. Fachowo doradzili, zaproponowali osprzęt dobrej marki i przystąpili do montażu. Odebrałem samochód wczoraj. Moja Audica jeździ doskonale na gazie. Nie spodziewałem się, że będzie to tak mała różnica,niewyczuwalna podczas jazdy. Na pewno skorzystam z usług ponownie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-05 09:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny warsztat samochodowy. Naprawa zawieszenia na poziomie. Nie zapłaciłem nie wiadomo jak dużo, choć Premio Szer nie jest tanim warsztatem. Chciałem po prostu żeby było wykonane to dobrze. Używają tylko części markowych, o gwarantowanej jakości. I to mnie cieszy. Samochód teraz doskonale się trzyma drogi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-15 01:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za fachową pomoc w moim aucie. Problem rozwiązany. przerywał silnik, szarpanie bez względu czy jedzie na benzynie czy na lpg.. jakaś masakra, ale na szczęście w tym serwisie udzielono mi pomocy od ręki Problemem była przepustnica. Wyczyszczenie zaradziło!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-23 01:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bo jako jedyni w naszym mieście posiadają wysokiej klasy sprzęt który pozwala nam na szybkie i sprawne działanie, a tym samym nie trzeba długo czekać na jakiekolwiek naprawy. Jestem zadowolony z usług, z przyjemnej obsługi i cen, które wbrew pozorom nie są takie wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-30 01:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś miewałem naprawdę duże problemy z samochodem, i jeździłem jedynie tutaj bo wiedziałem jak wykonują swoją pracę i jak długo czeka się na naprawę. Dla mnie są profesjonalistami, którzy mimo to nie oferują zbyt wysokich cen.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-09 01:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekonali mnie jakością usług. Ewidentnie znają się na rzeczy i nie jest im obca żadna usterka w samochodzie. Dziękuję serdecznie za pomoc, za państwa zaangażowanie, za to, że tak rzeczowo podchodzicie do napraw. Jesteście dla mnie numerem jeden w Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-13 00:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jestem zadowolony. Przyjemna, konkretna obsługa. Zawsze wiem za co płacę i to jest dla mnie najważniejsze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-07 09:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z falującymi obrotami zwróciłem się do nich. Efekt jest taki, że dziś odebrałem samochód z naprawy. Zapłaciłem grosze, a samochód jeździ bez problemu z wyczyszczoną przepustnicą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-11 20:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam ten serwis nie od dziś. Jako stały klient mogę liczyć na promocje i zniżki, ale przede wszystkim na specjalne traktowanie. Podoba mi się ich podejście do pracy i zaangażowanie w każdą naprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-27 06:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, szybka naprawa samochodu. Panowie - tak trzymać. Cieszę się, że mam okazję korzystać z usług takich profesjonalistów. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-30 08:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba najbardziej popularny serwis samochodowy w naszym mieście. Klient traktowany jest jak Pan, któremu należy się profesjonalizm i dobra cena Faktycznie nie mają wysokich cen, nie naciągają klienta na jakieś dodatkowe naprawy. Wszystko z kulturą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-04 15:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Premio Szer elegancka obsługa, bardzo indywidualne podejście do klienta. Od razu czuć profesjonalizm. Jestem zadowolony z napraw i cieszę się, ze mam już sprawdzony warsztat, na którym mogę polegać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-11 00:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo doceniam panów pracujących w serwisie Szer, bo często potrafią odejść od tego co robią i zajrzeć do innego samochodu. Pomocni zawsze i wszędzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-12 09:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna obsługa za naprawę nie przepłaciłem, no i pierwszy raz się nie denerwowałem kiedy mój samochód był w rękach mechaników wkrótce okazało się, co to za mechanicy ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-02 09:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie znają się na rzeczy i nigdy nie zostawiają mnie z problemem samego. Jestem zadowolony, że mam sprawdzony warsztat samochodowy, który oferuje bardzo dobre ceny. Kompleksowa obsługa. Przyznam, że panowie są bardzo rzetelni w naprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-12 22:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spora wiedza, doświadczenie, umiejętności i precyzja w wykonaniu napraw! Nie ma co ukrywać - znają się na rzeczy panowie, dlatego zawsze tak dużo u nich klientów, tak dużo napraw na głowie, ale za to krótkie terminy napraw. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-27 09:35:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby było więcej takich serwisów, to każdy właściciel samochodu , nawet tego awaryjnego byłby zadowolony. Premio Szer, to sprawdzony warsztat samochodowy z dobrymi mechanikami. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-07 09:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem samochód ale miał jakieś problemy z elektromechaniką. Na szczęście odwiedziłem ten serwis. Dopiero tutaj udało się naprawić mój samochód. Jestem bardzo wdzięczny za fachową obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paul dnia: 2015-02-19 17:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedzialny i uczciwy warsztat samochodowy. Udowodnili mi, że są godni zaufania, że mają pojęcie na temat branży motoryzacyjnej i że potrafią usatysfakcjonować nawet bardzo wymagającego klienta. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2015-02-03 08:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż, zgadzam się z innymi że to dobry serwis. Dbam o mój samochód i zjawiam się tu regularnie. W prawdzie serwis odkryłem przez przypadek to teraz jestem jego stałym klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: waldek dnia: 2015-01-16 12:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Geometria zawieszenia na urządzeniu Hunter spełniła moje oczekiwania. Dokładność i solidność , to chyba największa domena . Ceny w porządku, obsługa miła. Z chęcią skorzystam ponownie z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 11:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście jestem zadowolony z bieżących naprawa. Mają podejście do klienta, a naprawy realizują na czas. Czy to naprawa klimy, czy instalacji gazowej - dla nich nie ma problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrej dnia: 2014-11-28 14:22:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją