Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Piotr Sokołowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 30-221 Kraków Jesionowa 10/1
Telefon: 012–429–39–02 Kom. 502 – 640 –717 Fax: 012-429-19-58
Adres e-mail: kancelaria(małpa)sokolowskipiotr.pl
Strona internetowa: http://www.sokolowskipiotr.pl
Opis działalności: Praktyka Kancelarii Adwokackiej adw. Piotra Sokołowskiego związana jest wyłącznie ze sprawami karnymi. Słowa kluczowe: adwokat kraków, prawnik kraków, piotr sokołowski adwokat, kancelaria adwokacka kraków

Ocena: 100% pozytywna 80x

Jakość usług: 100% wysoka 80x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 71x 2x
Ceny usług: 95% niskie 41x 25x 2x
Ilość opinii w serwisie: 80
Ilość odsłon profilu firmy: 14551
Data utworzenia profilu: 22.09.2013 23:36:40
Data ostatniej aktualizacji: 18.11.2014 15:33:21 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Piotr Sokołowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Piotra kancelarii zwróciłem się o pomoc w podbramkowej sytuacji. Jak tylko opowiedziałem co i jak Pan Piotr z miejsca zajął się moja sprawa. Bardzo rzetelnie i profesjonalnie podszedł do sprawy ,nie oceniał nie szufladkował wręcz podejście młodość robi błędy ale można je naprawić ! Takie podejście po tych 9 latach nadal istnieje i z czystym już sumieniem możemy polecić Pana mecenasa !! Jeszcze raz dziękuję Panu za pomoc!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Super pozytywnie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 14.08.2020 23:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana mecenasa Piotra Sokołowskiego wyróżnia ogromne zainteresowanie w sprawy klienta. Wszelkie kwestie prawne wyjaśnia w sposób zrozumiały. Spotkania z Panem mecenasem przebiegają nienagannie. Największą zaletą Pana Piotra jest bezdyskusyjnie jego skuteczność. Prowadził moje dwie sprawy druga wydawała się beznadziejna ale dzięki pomocy Pana mecenasa mogę teraz spokojnie cieszyć się życiem. Jest to najlepszy prawnik jeżeli chodzi przede wszystkim o sprawy karne polecam w 200 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 06.08.2020 09:59:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od poczatku jasno postawione drogi jakimi moze pojsc sprawa. Przedstawiony plan dzialania i kolejno wdrozony. Spodziewany efekt osiagniety. 100% polecam usługi Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2020 13:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Piotr Sokołowski jest najlepszą osobą, którą mogłem w mojej sytuacji spotkać. Wykazał pełne zaangażowanie w sprawę osiągając wynik, o którym nawet nie marzyłem. Pan Piotr to fachowiec z powołania, który naprawdę chce pomóc swojemu klientowi. Przekonałem się o tym dwa razy. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 12.07.2020 19:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Sokołowski to właściwa osoba na właściwym miejscu.Pełen profesjonalizm,pomógł nam w rozwiązaniu i pozytywnym zakończeniu sprawy,która była skomplikowana i wydawała się nie do rozwiązania.Warto było jechać prawie 80 km aby poznać Pana mecenasie.Jeszcze raz dziękujemy,z pańską pomocą znów możemy cieszyć się spokojem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata i Piotr dnia: 16.06.2020 15:07:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skontaktowałem się z Panem Mecenasem Piotrem Sokołowskim wyłącznie na podstawie zamieszczonych opinii w Internecie. Nie żałuję. Pan Piotr to osoba z bardzo wysoką kulturą osobistą, profesjonalista w swoim fachu. Pana Mecenasa od innych adwokatów odróżnia to, że nie jest nastawiony na szybki zarobek, a na uczciwą, szczerą pomoc. Dostępny o każdej porze. Jak dla mnie nr 1 w Polsce. Szczerze polecam wszystkim, kto potrzebuje fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 11.06.2020 14:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista na każdej płaszczyźnie.Uczciwy sumienny adwokat.Świetny kontakt z klientem.Jestem bardzo zadowolony z rozwiązania sprawy.Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 09.06.2020 20:32:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr to profesjonalista w każdym calu. Moja sprawa przeprowadzona od A do Z, obecny podczas każdego przesłuchania, w pełni przygotowany na każde z nich. Wiedza prawna na najwyższym poziomie, wydaje się jakby każdy kodeks znał na pamięć. Zawsze dostępny, na spotkaniach omówienia nie pozostawiające cienia niepewności. Polecam w 200%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 01.06.2020 18:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w 100%. Wysoka kultura osobista. Idealnie trafione doradztwo- w mojej sprawie. Świetny kontakt. Dyspozycyjność. Warto skorzystać z usług kancelarii mecenasa p. Piotra Sokołowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.05.2020 17:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Piotr Sokołowski - to osoba godna polecenia. Pełny profesjonalizm, 100 % zaangażowania w prowadzoną sprawę, rzetelność, rzeczowość, skuteczność. Słowa najwyższego uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.02.2020 16:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Pan mecenas Piotr bardzo mi pomógl w specyficznej sprawie karnej , która zakończyla się pomyślnie. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof. D dnia: 03.02.2020 22:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze bardzo wysoka kultura osobista - co okazuje się cenne w sądzie. Zaangażowany, precyzyjny, konsekwentny, świetny mówca, polecam dostosować się do instrukcji Pana Piotra w sytuacji w której jesteście a On zajmie się swoją częścią pracy i zrobi wszystko co można aby uzyskać najlepszy efekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz S. dnia: 23.01.2020 07:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z prowadzenienia sprawy przez Pana Piotra Sokołowskiego. Polecam jego usługi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 17.12.2019 19:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Panu Mecenasie można wypowiadać się w samych superlatywach, profesjonalne doradztwo, terminowość, konsultacje na najwyższym poziomie i w 100% osiągnięty zakładany cel, pomimo iż rokowania w mojej sprawie nie były najlepsze. W dodatku ponadprzeciętna kultura. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 23.11.2019 17:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwy Adwokat ,zna się na tym co robi ,nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko działa ,rzetelny ,bardzo dobry kontakt z klientem .Od razu po pierwszej wizycie wiedziałam ze jestem pod dobra i fachowa opieka. Zdecydowanie warto kancelarii zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 14.09.2019 12:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Piotr Najlepszy Prawnik! Wyciągnął męża z sprawy Karnej,pełen profesjonalizm.ceny dogodne do usług jakie preferuje!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia Kamisińska dnia: 08.08.2019 19:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIĘKUJE PANU MECENASOWI I SOBIE ŻE SPRAWA TRAFIŁA W JEGO RĘCE. Wygrana w Sądzie Najwyższym i naprawianie błędów po poprzednim adwokacie wydawało mi się niemożliwe w 3 instancji. Pan Piotr to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Dziękuje Panu jeszcze raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.07.2019 15:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższe słowa uznania i podziękowania,za pozytywne rozwiązanie kilku spraw bardzo trudnych. Pan Mecenas to wspaniały fachowiec kompetentny skuteczny zaangażowany od początku do końca sprawy wysoka kultura osobista bardzo dobry kontakt o każdej porze polecam z całego serca kancelarie Pana Mecenasa Sokołowskiego Piotra. Jeszcze raz dziękuję za wszystko wdzięczna Elżbieta K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 14.06.2019 16:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Piotr Sokołowski bardzo z wysokimi kompetencjami, a zarazem w połączeniu z wysoką kulturą osobistą i konkretną, taktyczną wiedzą, czynią skutecznego adwokata w swym fachu. Gorąco polecam dla osób, którzy chcą uzyskać w miarę jak najlepszy wynik, niekoniecznie tanio. Ceny usług wysokie, ale efekt bezkompromisowy. Odnosząc się do całokształtu zalet, znajdą się również jak we wszystkim pewne drobne minusy. Rozmowy o każdej porze i pewne uzgodnienia, czasem niekoniecznie.Pan Mecenas lubi postawić na swoim i stanowisko bywa nieugięte, co może przysporzyć trochę "nerwów"..,sytuacji niekomfirtowej, jednakże należy pamiętać o fakcie kontaktu z osobą predysponywaną do konkretnego działania. Zaufanie, rzetelność,pomoc. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 11.06.2019 13:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z uslug Pana Mecenasa .Poprowadzil moja sprawę zgodnie z moimi oczekiwaniami , zawsze udzieli odpowiedzi o każdej porze , solidny ,rzetelny , godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 22.03.2019 12:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług Pana Mecenasa i do tej pory z naszej współpracy jestem Bardzo zadowolony. Bardzo konkretny fachowiec który potrafi zadbać o klienta spokój i bezpieczeństwo. Jest profesjonalistom który nie obiecuje tylko działa. Michał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 20.03.2019 18:02:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr zajmował się sprawą, która była dla mnie wyjątkowo stresującym przeżyciem. Podczas przesłuchań uspokajał mnie i wprowadzał spotkania na właściwy tor. Gdyby nie on na pewno sama bym sobie nie poradziła. Bardzo Panu dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 21.02.2019 13:47:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwy Adwokat ,zna się na tym co robi ,nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko działa ,rzetelny ,bardzo dobry kontakt z klientem .Od razu po pierwszej wizycie wiedziałam ze jestem pod dobra i fachowa opieka .Zaluje tylko ze od razu nie wzięłam Pana Mecenasa i ze tak późno do niego trafiłam bo tamten Adwokat nic nie zrobił tylko ogołocił mnie z pieniędzy .Dziekuje codziennie Panu Bogu ze Pan istnieje Panie Piotrze .Dziekuje za zaangażowanie w moja sprawę oraz chec niesienia pomocy ludziom niesłusznie oskarżonym .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2019 21:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Piotra to anioł bardzo rzetelnie i profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy w mojej sytuacji która była tragiczna znalazł wyjście które uratowało mi życie dał je na nowo i nową nadzieję na lepsze z całego serca Mu dziękuję i polecam każdemu w sprawie karnej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 06.01.2019 21:39:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię adwokacką Piotra Sokołowskiego. Jedna rozprawa dotycząca sprawy karnej i sprawiedliwy wyrok. Żałuję, że od początku mojej sprawy nie był moim obrońcą. Poprzedni adwokat nie zrobił nic w mojej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 03.01.2019 22:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa zalatwiona szybko i profesjonalnie. Pomoc na kazdym etapie. Staly kontakt. Cena niska w stosunku do wartosci przedmiotu sporu. Elastycznosc Pana Mecenasa wzorowa.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Sobota dnia: 12.12.2018 11:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem , serdecznie polecam Adwokata Piotra Sokołowskiego ! Konkretny , zdeterminowany w dążeniu do celu , znajdzie wyjście z każdej sytuacji !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 22.11.2018 20:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona pozytywnie, pełna kompetencja i pewność co do postępowania. Może trochę ciężka komunikacja, ale zdecydowanie warto kancelarii zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lucas dnia: 08.11.2018 14:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Dziękujemy mecenasowi. Pomógł nam wyjść ze sprawy karnej,która wydawala sie beznadziejna. Wcześniejszy adwokat zrezygnowal z reprezentowania Nas a kolejny odmówił. Dzięki pomocy ze strony mecenasa możemy dalej cieszyć sie spokojnym wspolnym życiem.Bardzo polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 25.09.2018 13:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia.Jasno przedstawia sytuację w danej sprawie. Profesjonalne podejście do prowadzonej sprawy, która zakończyła się pomyślnie. Stały kontakt i informacje na bieżąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 11.09.2018 19:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sokolowski bardzo peofesjonalny, polecam każdemu, jestem bardzo zadowolonym klientem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 08.08.2018 18:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą pewnością polecam Pana Sokołowskego gdyż jest bardzo konkretny, uczciwy, wrażliwy, dokładnie wszystko wyjaśnia, stara się aby sprawa zakończyła się pomyślnie i trwała jak najkrócej. Stanowi ogromne wsparcie psychiczne, cechuje go wysoka kultura osobista i pełny profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 12.07.2018 23:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat! Przykłada się do sprawy, zna się na tym co robi i widać, że ma w tym duże doświadczenie. Pełen profesjonalizm, godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szczepan dnia: 19.05.2018 17:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Sokołowskim układała się dobrze i sprawa sądowa została zakończona pomyślnie. Kontakt z Mecenasem był również bezproblemowy, nawet w późnych godzinach czy weekend. Mecenas zawsze był gotów wyjaśnić wszystkie zawiłości i udzielić wyczerpujących informacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 19.04.2018 22:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Piotra Sokołowskiego. Jest rzetelny, uczciwy i skuteczny. Podchodzi do sprawy konkretnie i zależy mu żeby sprawa trwała jak najkrocej (w moim przypadku byla to obrona) a nie jak inni prawnicy ktorzy by przeciagali sprawy wymyslajac przy tym rozne teorie - tutaj po raz pierwszy w życiu spotkałem sie z takim profesjonalnym podejsciem i zaangażowaniem ze strony adwokata w moją sprawę i zakończyła się ona pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 07.04.2018 13:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo skuteczny rzetelny dostępny o każdej porze szczegółowo zapoznaje się ze sprawą wszystko dokładnie wyjaśnia.Końcowy efekt przeszedł moje wyobrażenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 12.02.2018 09:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat , dzieki temu Panu od wczoraj jestem w domu z rodziną. Polecam Kinga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KINGA dnia: 01.02.2018 17:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i godny zaufania, najlepszy prawnik jakiego spotkałem w życiu. Solidny, perfekcyjny, terminowy i przedewszystkim zabójczo skuteczny. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy prawnej, w moim przypadku sprawa była gospodarcza wielkiej wagi i międzynarodowa a mecenas wybronił mnie od wyroku bezwzględnego pozbawienia wolności i wyszedłem z aresztu. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mike eN. dnia: 20.01.2018 18:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat solidny rzetelny,mówi jak jest i działa skutecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Kudyba dnia: 19.01.2018 19:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawność, profesjonalizm i skuteczność w działaniu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomeq dnia: 18.12.2017 08:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam wszysko zgodnie z oczekiwaniami na wysokim poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 03.12.2017 12:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, sprawność i terminowość. Sprawa zakończona pełnym powodzeniem. Polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 23.11.2017 22:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z oczekiwaniem klienta, sprawa pomyślnie zakończona, wygrana przez mec. A. Sokołowskiego w sądzie Profesjonalizm i skuteczność! Kompetencja, zaangażowanie, terminowość, dokładność, indywidualne podejście, dyspozycyjność, wyrozumiałość, dzięki czemu klient czuje się w pełni objęty kompleksową i na najwyższym poziomie ochroną prawną, Adwokat merytoryczny i rzetelny, godny zaufania, sprawy prowadzi do końca Świetny adwokat, zdecydowanie polecam! Wdzięczni TiK.T. z Kr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KT dnia: 22.11.2017 20:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana Mecenasa późno,po wcześniejszym kontakcie z innym adwokatem (który nie zrobiłkompletnie nic).Moja sprawa wydawała się beznadziejna...Na szczęście trafiłem do Pana Piotra Sokołowskiego - trafiłem na osobę profesjonalną, rzetelną, skuteczną do bólu - jak ustaliliśmy tak sprawa została poprowadzona (a chodzi o KK). Ku mojemu zdumieniu zaoszczędziłem x3 na tym czego się spodziewałem. Moim zdaniem najlepszy adwokat w Krakowie, polecam wszystkim. Dodać należy,że Pan Piotr poza profesjonalnym podejściem do spraw, które prowadzi ZA KLIENTA cechuje się wyjątkową uczciwością i kulturą osobistą! Życzę wszystkim takiego Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 08.11.2017 16:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesionalizm i 100% skuteczność w beznadziejnej sprawie Dziękuje mecenasie Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Ostry dnia: 29.10.2017 18:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez dwóch zdań najlepszy adwokat . Solidny , rzetelny, rzeczowy, nie owija w bawełnę tylko tak jak mówi działa i to skutecznie . Z czystym sumieniem mogę Pana Piotra polecić zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 25.10.2017 10:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Sokołowskiego za profesjonalizm i dyskrecję. Działa sprawnie, terminowo i w sposób dobrze zorganizowany. Potrafi w klarowny sposób, zrozumiałym dla laika językiem wytłumaczyć prawne aspekty problemu. W moim przypadku strategia działania, którą zaproponował (chodziło o warunkowe umorzenie postępowania) została zrealizowana w 100 procentach. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek z Krakowa dnia: 15.09.2017 19:33:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelność , punktualnosc ,cena polecam bez zastrzeżen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PAWEL OZOG dnia: 03.08.2017 06:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niewiarygodnie skuteczny, konkretny, a do tego bardzo miły. Wysoka kultura osobista, pomocny, cierpliwie wysluchuje sprawy. Naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 08.07.2017 16:15:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pan Piotr prowadzi moje sprawy,właśnie jedna zakończona pomyślnie. Polecam przy problematycznych sprawach,nigdy nie ma czczych obietnic ale pomyślne efekty końcowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 08.06.2017 17:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat, polecam. Kontakt rewelacyjny, wszystko odbyło się terminowo. Od początku sprawa była omawiana w zrozumiały sposób, pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.02.2017 09:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Sokołowski wygrał dla mnie już drugą sprawę.Cóż powiedzieć pełen profesjonalizm i znajomość prawa karnego co widać na sali rozpraw.Bardzo polecam,gdybym miał w przyszłości potrzebę skorzystania z pomocy prawnej to wybrałbym na pewno Kancelarię P.Piotra.Bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł O. dnia: 23.01.2017 11:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności i profesjonalizmu Pana Mecenasa Piotra Sokołowskiego. W mojej sprawie był bardzo dociekliwy, skrupulatny i dokładny w działaniu. Wykazał się ogromną wiedzą z prawa karnego. Kwestie prawne tłumaczy w sposób bardzo zrozumiały i prosty. Kontakt z Panem Mecenasem był rewelacyjny. Pan Mecenas Piotr Sokołowski jest odpowiednią osobą, na odpowiednim stanowisku. Jest adwokatem z powołania, a nie z przypadku. Pomaga w najtrudniejszych sprawach karnych takich jak moja. Pana Adwokata cechuje właściwe i trafne podejście do sprawy i klienta, pełen profesjonalizm i zaangażowanie z zagłębieniem wszelkich aspektów prawnych, które ma opanowane do perfekcji. Jeżeli będzie ktoś potrzebował pomocy prawnej to bez najmniejszego zastanowienia mogę polecić Pana Mecenasa Piotra Sokołowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 23.12.2016 19:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj Pan Piotr zbil mój wyrok- na taki sukces nawet nie czekałam. POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY MAJĄ PROBLEMY KARNE!!! PAN PIOTR JEST NAJLEPSZY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.12.2016 21:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z bardzo dużą satysfakcją i przekonaniem polecam Pana Mecenasa Piotra Sokołowskiego.Pomoc Pana Adwokata jest profesjonalna i rzetelna.Dzięki Panu P.Sokołowskiemu,jego wiedzy,zdolności prawnych oraz szerokich umiejętności, moja sprawa została doprowadzona do bardzo pozytywnego dla mnie końca.Jeszcze raz szczerze polecam Pana Mecenasa,to bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 20.10.2016 19:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas działa sprawnie i skutecznie. Sprawa zakończyła się szybko i pomyślnie. Mogę go z czystym sumieniem w 100% Polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 02.10.2016 13:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i profesjonalny mecenas. Z wielkim zrozumieniem podszedł do mojej sprawy. Nie obiecuje rzeczy niemożliwych. Otwarty na klienta i bardzo elastyczny. Na rozprawie znacznie obniżył wysokość mojej kary do poziomu, który obiecał. Zdecydowanie polecam. Dziękuję bardzo Panie Piotrze za okazaną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 28.09.2016 10:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Piotra Sokolowskiego jest bardzo rzetelna i profesjonalna. Pan mecenas podchodzi do klienta z wielkim zrozumienie i otwartym sercem, starajac sie zrobic wszystko co w jego mocy, aby poprawic sytuacje swojego klienta. Uwazam, ze Pan Piotr jest bardzo dobrym fachowcem, w swojej pracy jest konkretny i skuteczny z duza wiedza prawnicza. Zawsze merytorycznie przygotowany i dostepny czasowo. Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panem Piotrem, dzisiaj doprowadzil do pozytywnego konca mojej sprawy. Bardzo Panu za wszystko dziekuje i mam do Pana 100 procentowe zaufanie. Polecam z pelna odpowiedzialnoscia Pana Piotra jest on jednym z najlepszych prawnikow. Pozdrawiam Pana serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 17.08.2016 21:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i profesjonalny mecenas. Czyni cuda w sprawach beznadziejnych. Z całego serca polecam i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 17.08.2016 19:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka Piotra Sokołowskiego to rzetelność, 100% jakość usług, wszystko bez jakichkolwiek zastrzeżeń.Dziękuję Panu , Panie Mecenasie za wszystko co do tej pory Pan dla mnie zrobił.Bardzo wdzięczna klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika R dnia: 11.08.2016 14:39:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr sokołowski przejął moją sprawę po innym adwokacie .napisał apelacje która była 100% skuteczna .polecam usługi mecenasa jestem bardzo zadowolony spania człowiek porostu mistrz .bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dddario368 dnia: 08.06.2016 09:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec 100% skuteczny z czystym sumieniem polecam mecenasa sokołowskiego bardzo mi pomógł w mojej sprawie spaniały człowiek wielkie dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dddario368 dnia: 08.06.2016 07:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa. Pełen profesjonalizm, bez mydlenia oczu została przedstawiona moja sytuacja i działania jakie zostaną podjęte. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sero dnia: 07.06.2016 19:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Pana Mecenasa Piotra Sokołowskiego, miałam 3 Adwokatów którzy przez 5 miesięcy nie zrobili nic w mojej sprawie dopiero Pan Mecenas Sokołowski konkretnie zabrał się za moją sprawe po czym wyciągnął mnie w ciągu miesiąca z aresztu. A moja sprawa była bardzo skomplikowana. Jestem mu bardzo wdzięczna, jest konkretny ,nie rzuca słów na wiatr ,szanuje swojego klienta. Jeszcze raz bardzo serdecznie go polecam i jestem mu niezmiernie wdzięczna :) Ceny nie wygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 16.04.2016 17:20:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,z cała pewnoscia moge polecic Mecenasa Sokołowskiego,wspolpracuje z nim od 6lat i wywiazuje sie z danych obietnic,wczoraj mialem sprawe o uszkodzenie ciala dodam że jestem recycywa i wywalczyl grzywne a wstepnie propozycja Pani prokurator byla 2lata takze polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Człowiek z blizną dnia: 09.04.2016 15:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jezeli ktos z panstwa ma problemy karne to szczerze polecam mecenasa Piotra Sokolowskiego, ktory jest konkretny i rzetelny. Proponuje rozne rozwiazania, szanuje rozmowce, jest czlowiekiem! o bardzo wysokiej kulturze osobistej a co najwazniejsze jest adwokatem skutecznym. Bardzo pomogl mojemu synowi, ktory mial nieciekawa sytuacje za co bardzo goraco dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Krakow dnia: 08.04.2016 16:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność i profesjonalizm, fachowa pomoc w zawiłej sprawie gdzie ślady daktyloskopii wskazywały na moje sprawstwo w 100%, a jednak zostawiłem je tam podczas zakupów. Tylko Pan Mecenas przez duże "M" z całą świadomością moich słów, tylko on nie zwątpił w stan opisanej prze zemnie sprawy i dowiódł że nie mogłem być sprawcą czynu o jaki mnie oskarżano. Dziękuje i pozdrawiam serdecznie Panie Piotrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamcji, nie pozostały żadne wątpliwości po sprawie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 23.02.2016 17:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny człowiek, bardzo konkretny mecenas, juz po 2 min rozmowy wiedziałem ze pomoże, i pomógł, baaaardzo! polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krakow dnia: 12.01.2016 15:50:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest przede wszystkim PROFESJONALISTĄ.Realnie ocenił moją sytuację. Szybko i trafnie podciągnął do niej przepisy. A co NAJWAŻNIEJSZE osiągnął zamierzony i przewidziany skutek. Dziękuję panie Piotrze. POLECAM WSZYSTKIM "POTRZEBUJĄCYM"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wrocławianin dnia: 15.12.2015 03:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy, profesjonalista. Nie rzuca słów na wiatr jak inni prawnicy, obiecując gruszki na wierzbie. Co najważniejszy SKUTECZNY. W moim przypadku było pewne, ze otrzymam 8 lat bezwzględnego pozbawienia wolności, a Pan Mecenas wywalczył wyrok w zawieszeniu. Osobiście uważam, że to CUDOTWÓRCA :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Szczęśliwy klient dnia: 01.12.2015 23:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas działa sprawnie i skutecznie. Sprawa zakończyła się szybko i pomyślnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D..... dnia: 10.11.2015 20:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Sokolowski to czarodziej. Nawet w sprawach beznadziejnych potrafi wyciągnąć człowieka na wolność. Tam gdzie inni prawnicy się poddali On walczył dalej, co najważniejsze SKUTECZNIE. Nie należy do najtańszych, ale klienci "najtańszych" nadal siedzą w więzieniach, a ja jestem FREE :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wrocek dnia: 21.09.2015 13:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i uczciwy adwokat. Bardzo szybkie załatwienie sprawy, bez wodzenia za nos i obiecywania najniższego wymiaru kary. Tylko konkrety jeśli już wszystko było na piśmie, nic nad wyrost. Koniec końców bez chodzenia po komisariatach, sądach i prokuraturach udało się uzyskać prawie niemożliwy wyrok za jazdę w stanie nietrzeźwości. Papiery czyste, a zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych tylko roczny, do tego cena za prowadzenie sprawy prawdopodobnie połowę niższa, niż jakbym sam próbował walczyć z sądem - koszt mandatu, koszt praw jazdy, na pewno zakaz ponad roczny. Gorąco polecam, oby więcej takich uczciwych ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: domin dnia: 14.09.2015 19:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny adwokat z profesjonalnym podejściem do klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2015 15:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo mi pomógł.Sam pozytywny wyrok to jedno, a duże zaangażowanie to drugie. Polecam usługi mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.04.2015 10:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świadczenie usług na najwyższym poziomie, indywidualne, profesjonalne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2014 02:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Piotr Sokołowski to bardzo kompetentna i profesjonalna osoba. Kultura osobista i skuteczny sposób działania spowodowały, że polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Missoni dnia: 06.09.2014 11:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem wyrok za zniszczenie mienia pan Sokołowski wywalczył dla mnie zwolnienie warunkowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: galus dnia: 06.12.2013 22:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich więcej!!! Na rozprawie krótka piłka, odparliśmy absurdalne zarzuty mojego sąsiada i wroga, w nagrodę za oszczerstwo zwróci koszta sądowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ktoś z bochni dnia: 21.10.2013 23:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas działa sprawnie i co najważniejsze skutecznie. Miałem okazję się o tym przekonać osobiście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: n.n. dnia: 22.09.2013 23:55:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją