Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aleksandra Górecka .Europejska Akademia Szkoleniowa.Międzynarodowy Instytut Makijażu Permanentnego Atelier Fortunata Aleksandra Górecka

Zawód: kosmetyka - usługi Wizażysta 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-710 Koszalin Kubusia Puchatka 2
Telefon: 94 342 39 31 Kom. 602 816 896
Adres e-mail: fortunata(małpa)fortunata.biz.pl
Strona internetowa: www.aleksandragorecka.com
NIP:
888-220-34-12
Opis działalności: Aleksandra Górecka.Europejska Akademia Szkoleniowa .Międzynarodowy Instytut Makijażu Permanentnego Słowa kluczowe: makijaż permanentny,szkolenia z makijażu permanentnego,kursy z makijażu permanentnego,szkolenia fryzjerskie, kursy kosmetyczne ,dobry fryzjer ,dobra kosmetyczka ,wizaż , .

Ocena: 91% pozytywna 89x 1x 8x

Jakość usług: 93% wysoka 85x 3x 6x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 65x 4x 3x
Ceny usług: 92% niskie 35x 22x 3x
Ilość opinii w serwisie: 98
Ilość odsłon profilu firmy: 14052
Data utworzenia profilu: 2012-04-19 12:30:36
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-17 10:56:57 

Opinie o Aleksandra Górecka .Europejska Akademia Szkoleniowa.Międzynarodowy Instytut Makijażu Permanentnego Atelier Fortunata Aleksandra Górecka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękna otoczka i zapewnienia,że szkolenie pod okiem profesjonalistów i tak zostałam modelką na kursie makijażu permanentnego . efekt ...zostałam oszpecona!!!! przestrzegam wszystkie dziewczyny nie zgłaszajcie się jako modelki na makijaż permanentny!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-06-27 15:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne szkolenia. Uczestniczyłam w Global Expert. Jechałam do Oli aż z Krakowa, ale zdecydowanie było warto. Potężna dawka wiedzy, zaangażowana kadra, profesjonalny sprzęt i super atmosfera. Chyba nie mogłam lepiej trafić, a brałam pod uwagę różne opcje szkoleń :) Ola dzieliła się z nami tajnikami zawodu i swoim wieloletnim doświadczeniem. Jest bardzo ciepłą osobą, która potrafi pomóc i zmotywować. Jestem bardzo, bardzo zadowolona i z całą odpowiedzialnością polecam szkolenia u Aleksandry Góreckiej innym niezdecydowanym. Dziękuję raz jeszcze i do zobaczenia ponownie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia Sz. dnia: 2018-02-27 02:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam bycia modelka w tym instytucie! Pani Aleksandra wychodzi w trakcie wstępnego rysunku,który jest najważniejszy.w trakcie siedziała przy biurku. Nie czułam się bezpieczna w rękach nieprofesjonalistki,która robiła mi makijaż.Te makijaże 3d itd to bujda. Po zluszczeniu nie ma efektów żadnyc, co więcej wyglądam fafatalnie,bo mam obrysowane usta jak u lalki i w dodatku krzywo! Nie uznają reklamacji.. Dużo by wymieniać, nastawieni na kasę,a nie na klienta. Opłatę od modelki do ręki,żadnego paragonu!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie uznaja
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-26 19:11:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostrzegam ewentualne kursantki przed kupnem sprzetu u Pani Góreckiej. Nikt nie udzieli Wam konkretnych informacji kiedy otrzymacie zamówiony towar. Ostrzegał mnie, niestety juz po fakcie wlaściciel jednej z firm handlujacych sprzętem kosmetycznym,wplacal pieniadze i nie mogl sie doczekac towaru. Nas zwodza, kazdej mowia co innego, jednej, ze juz wyslali drugiej ze wysylaja jutro, a zamówien jak nie było tak nie ma. Nie odpisuja na maile i przestaja odbierac telefony!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: kursantka dnia: 2016-02-07 17:39:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieprofesjonalne podejście do klienta, Nie słucha co się do niej mówi i nie interesują ją potrzeby klienta, makijaż zrobiła szybko na odwal się, ,musiałam zmyć zaraz po jego wykonaniu. Polecam płacić dopiero po wykonanej pracy jeżeli będzie dobrze wykonana.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-27 13:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra to niebywała profesjonalistka,pierwszy raz spotkałam taką osobę oraz przecudownie ciepły i emanujący pozytywną energią człowiek. Przez kilka lat mój wyraz twarzy wyglądał na zmęczony przez źle zrobiony makijaż permanentny brwi,co oczywiście przedłożyło się na moje samopoczucie,które było fatalne,aż w końcu trafiłam do pani Oli i od tej pory moje życie nabrało kolorów i teraz z moimi pięknymi i naturalnie wyglądającymi brwiami nabrałam wiatru w żagle...w końcu ;) Z całego serca dziękuję losowi za to,że dane mi było spotkać panią Olę na swojej drodze,ponieważ odmieniła moje życie bezpowrotnie ;) Pozdrawiam i szczerze polecam makijaż u pani Oli. To naprawdę magiczne miejsce i magiczna osoba ;))
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Marta Pękała-Salamon dnia: 2015-09-19 22:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Ja robiłam już dwa razy w Fortunacie u pani Aleksandry makijaż permanentny ust z wypełnieniem i jestem bardzo zaodowolona. Jest tak jak chciałam, czyli kolor bardzo naturalny, a usta zaznaczone - górna warga lekko skorygowana, bo była mniejsza od dolnej. Rezultat rewelacyjny. Moje usta są po prostu piękne .Pani Aleksandra ciepła ,przemiła kobieta Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sonia Sobolewska dnia: 2015-08-12 18:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIEWCZYNY !!W ŻYCIU NIE POLECAM BYCIE MODELKĄ W INSTYTUCIE!! ZAMIESZCZAŁAM SWÓJ KOMENTARZ WIELE RAZY JAKO NEGATYWNY, ALE NIESTETY PRAWDOPODOBNIE PORTAL "O FACHOWCACH" ICH NIE ZAMIESZCZA , PONIEWAŻ ZOSTAŁA WYKUPIONA OPCJA POZYTYWNYCH KOMENTARZY. Jestem oszpecona i gdybym mogła cofnąć czas, to nigdy bym się nie zdecydowała na taki makijaż! Nie da się opisać co ja muszę nakładać każdego dnia na twarz aby jakoś wyglądać. Nie życzę nikomu takiej męki...tylko modlę się aby mi to zeszło jak najszybciej ..chociaż się nie zapowiada. Dodam , że w gratisie dostałam bliznę. Nie polecam! Jedynie atmosfera Ok.Mam ogromny żal do Pani Aleksandry..to tyle.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: modelka dnia: 2015-07-27 23:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem szczęśliwą posiadaczką brwi i kresek z pod ręki pani Aleksandry Góreckiej. Jestem zachwycona efektem! Brwi są po prostu piękne a oprawa oczu subtelnie podkreślona, nie wspominając o zaoszczędzonym czasie w porannej toalecie.. To, że trafiłam do Atelier Fortunata to moja najlepsza decyzja. Długo wahałam się, który salon wybrać, ale w rękach pani Oli czuję się bezpiecznie i jestem spokojna co do efektu końcowego. Polecam wszystkim paniom- efekty są wspaniałe!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-03-16 12:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra obdarowała mnie pięknymi ustami, jakich nigdy wcześniej nie miałam. Jestem wdzięczna za wykonanie zabiegu, z radościa bedę się teraz usmiechac :) Zabieg odbył się w milej atmosferze i z pełna wyrozumiałością. Dziękuje pani raz jeszcze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hanna dnia: 2015-03-09 21:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi u Pani Aleksandry. Wykonałam zabieg makijażu permanentnego brwi, jestem z niego bardzo zadowolona! Wcześniej praktycznie nie miałam brwi, co było moim kompleksem. Moje nowe brwi są bardzo ładne, jestem zaskoczona jak naturalnie wyglądają. Dodają mi pewności siebie, dlatego żałuję, że nie zdecydowałąm sie na ten zabieg wcześniej. Pani Aleksandro, bardzo dziękuję, wszystkim będę polecać Pani usługi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-03-05 15:13:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Modelki traktowane są bardzo przedmiotowo. Zadufanie właścicielki jest nieuzasadnione. Bazuje się na naiwności modelek, nie informując, że korekta też jest płatna.
Opinia dodana przez: ... dnia: 2015-03-05 06:20:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy naszym kursantkom, klientkom i konkurencji za znalezienie czasu i napisanie opinii na tym portalu na temat Międzynarodowego Instytutu Makijażu Permanentnego. W dalszej części chcemy odpowiedzieć na opinię Pani Małgorzaty. Wszystkie kursy odbywają się zgodnie z terminarzem, który można znaleźć na naszej stronie internetowej: http://aleksandragorecka.com/terminy-szkolen-z-makijazu-permanentnego/ Jako poważna firma nie możemy pozwolić na ich przekładanie, ponieważ nasze kursantki przyjeżdżają również z zagranicy, co wiąże się m.in. z rezerwacją przez nich biletów lotniczych i dopasowywaniem swoich obowiązków do naszych szkoleń. Wielkość grupy to maksymalnie 4 osoby, którym poświęcamy 100% naszego czasu. Stawiamy na jakość, a nie ilość. Pani Aleksandra jest osobą bardzo zaangażowaną w szkolenia, które prowadzi samodzielnie i wkłada w nie całą swoją wiedzę. 90% zajęć są zajęciami praktycznymi na modelkach, co jest udokumentowane oświadczeniami modelek oraz relacją zdjęciową ze szkoleń. Kursantki pracują na najnowszym na rynku urządzeniu do makijażu permanentnego Biodermalogic, o którym można przeczytać na fanpage Międzynarodowego Instytutu Makijażu Permanentnego. Jest ono bardzo precyzyjne, a igły są najwyższej jakości i sterylności. Sprawdzając teczki kursantek z okresu ostatnich 6 miesięcy, kursantka o imieniu Małgorzata nie odbywała u nas szkoleń. Informujemy, że zgłosimy wniosek i udowodnimy wiarygodność naszej firmy. Osoby zainteresowane zapraszamy na nasz fanpage https://www.facebook.com/elitepermanent
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Manager, Międzynarodowy Instytut Makijażu Permanentnego dnia: 2015-03-02 18:34:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam centrum szkoleniowe fortunata. Pani Aleksandrze zależy tylko i wyłącznie na pieniądzach. Termin szkoleń przekładany z dnia na dzień. Tragiczne przygotowanie merytoryczne. Nawet materiały do nauki nieczytelne. Chaotyczne poruszanie różnych tematów. Niektórych technik gwarantowanych w opisie szkolenia nawet nie omówiono a co dopiero trening na modelce. Praca na modelkach na jednym z gorszych sprzętów na rynku. Nie równa praca maszyny a nie raz igła potrafi wypaść. Dla osoby uczącej się takie rzeczy niedopuszczalne. I serdecznie odradzam zakupywanie czegokolwiek ze sklepu internetowego Pani Goreckiej.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-02-27 15:37:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U p.Aleksandry Góreckiej zrobiłam makijaż permanentny ust. Jestem niezwykle zadowolona z rezultatu. Pani Aleksandra w profesjonalny sposób podeszła do zabiegu. Czułam się dobrze przygotowana i spokojne, i z pełnym zaufaniem poddałam się zabiegowi. Bardzo dziękuję za doskonałą usługę i wszystkim polecam makijaż permanentny u p.Aleksandry Góreckiej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-02-17 15:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponad rok temu zrobiłam makijaż permanentny brwi w Atelier Fortunata. Po dwóch spotkaniach z Panią Aleksandrą musiałam niestety je przerwać (ze względów zdrowotnych), jednak wiedziałam, że na pewno do Niej wrócę. Jestem tydzień po korekcie brwi i nadal nie mogę napatrzeć się na to, co Pani Ola stworzyła. Moje brwi wyglądały tragicznie, można powiedzieć, że w ogóle ich nie miałam, ale teraz jest cudownie. I przede wszystkim wyglądają bardzo naturalnie. Pani Aleksandra jest Mistrzynią w tym, co robi. Jej profesjonalizm, ciepło i serdeczność sprawiają, że każda kobieta po wyjściu z Atelier poczuje się jeszcze piękniejsza. Ja patrząc w lustro każdego dnia znów się uśmiecham i to wszystko dzięki Pani Aleksandrze. Dziękuję raz jeszcze za dużo cierpliwości, wytrwałości i życzliwości. Pani Olu - jest Pani nieoceniona w tym, co Pani robi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adriana dnia: 2014-12-20 23:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Permanentne brwi wykonane idealnie, wszystko dopracowane i perfejcyjne. Zdecydowanie polecam salon pani Aleksandry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sara dnia: 2014-12-11 08:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra Górecka jest przemiła uroczą kobieta z ogromnym profesjonalizmem sercem do pracy, brwi są idealne prześliczne naturalne jestem bardzo zadowolona że trafiłam do pani Oli .Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-12-01 20:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam fryzjerkę, Panią Elę! Pełen profesjonalizm! Widać, że Pani Ela zna się na rzeczy i praca sprawia jej przyjemność. Chętnie doradzi i przede wszystkim słucha klienta i spełnia jego oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona! :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2014-11-28 21:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam Fryzjerkę o imieniu Ela. Jest niesamowicie ciepłą osobą, potrafi podnieść na duchu zarówno fizycznie (dobierając fryzurę)jak i psychicznie poprzez rozmowę. Nie spotkałam wcześniej tak fajnej fryzjerki. Pani Elu Nie raz się jeszcze zobaczymy! Wielki pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-11-24 12:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Aleksandra podczas całego zabiegu pokazała cały swój profesjonalizm jak również pasje, którą można było dostrzec. Naprawdę mogę zapewnić, iż jest fachowcem z powołania. Również miła atmosfera, która towarzyszyła mi od samego początku do końca wizyty w salonie. Jestem z Jeleniej Góry i w żadnym razie nie żałuję poświęconego czasu jak i pieniędzy, które były warte tego by zaufać p. Oli i teraz cieszyć się efektem, który zachwyca nie tylko mnie ale i wszystkich moich bliskich. Naprawdę dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2014-11-11 23:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała obsługa , bardzo miła atmosfera podczas zabiegu , duża cierpliwość do klientek . Zero zastrzeżeń . Jak najbardziej polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-11-10 12:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra jest profesjonalną linergistką. Zanim trafiłam do salonu Fortunata zaryzykowałam i skorzystałam z usług niedoświadczonej kosmetyczki. W efekcie miałam krzywy makijaż permanentny brwi. Każda brew miała inny kształt i do tego jedna była wyżej. Ogólnie brwi były zbyt grube i oszpecały zamiast podkreślać wygląd twarzy. Na szczęście Pani Ola zgodziła się zrobić korektę i dziś jestem szczęśliwą posiadaczka pięknego makijażu brwi :). W trakcie zabiegu podejście Pani Aleksandry świadczyło o tym że robi to z pasja i najważniejsze było zadowolenie klientki. Tego samego dnia skorzystałam też z usług fryzjerskich w Fortunacie. Po opisaniu fryzury jaka mnie interesuje, Pani Edyta zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie swoją pracą. Pierwszy raz miałam ścięte włosy dokładnie tak jak chciałam. Wielki szacunek dla obu Pań. Pozdrawiam :)i gorąco polecam salon Fortunata w Koszalinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta Zięcina dnia: 2014-11-08 15:11:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robię kurs fryzjerski w akademii Pani Oli jestem bardzo zadowolona, świetna atmosfera pełen profesjonalizm i doświadczenie z zakresu fryzjerstwa. Robiłam również makijaż permanentny brwi i Pani Ola jest po prostu świetna! Polecam w 100% :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angela :) dnia: 2014-10-29 20:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robię kurs fryzjerski w akademii Pani Oli jestem bardzo zadowolona, świetna atmosfera pełen profesjonalizm i doświadczenie z zakresu fryzjerstwa. Robiłam również makijaż permanentny brwi i Pani Ola jest po prostu świetna! Polecam w 100% :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angela :) dnia: 2014-10-29 20:42:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam kursy w akademii Pani Oli!!! Sama odbyłam kurs makijażu permanentnego i jestem zachwycona!! Pani Ola jest najsympatyczniejsza osoba na świecie!! :-) a kursy prowadzi na najwyzszym poziomie!! Mozna bardzo duzo sie nauczyc i co najwazniejsze pozwala kursantka pracować na kientkach!! Dziewczyny lepszego kursu nie znajdziecie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-10-27 17:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra to cudowna kobieta! W dzisiejszych czasach trudno spotkac ludzi, ktorzy sa gotowi poswiecic swoj cenny czas drugiemu czlowiekowi.Tak niewiele trzeba zeby uczynic tak wiele.Zakladam,ze kazdy wyszukuje opinii na temat fachowosci Pani Aleksandry,ale tu nie ma dwoch zdan,ze jesli potrzebujesz poprawienia swojej urody to tylko u Niej.W 100 procentach bedziesz zadowolona! Dla mnie jednak bylo ,jest najwazniesze,ze ktos zupelnie mi obcy potrafi wysluchac,wspolczuc,cieszyc sie razem ze mna.Pisze o tym ,poniewaz jesli potrzebujesz oprocz zabiegow terapii psychologa to goraco polecam rowniez Pania Aleksandre. Dwie pieczenie na jednym ogniu.Dziekuje za wszystko i zycze Pani z calego serca wszystkiego najlepszego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarina dnia: 2014-10-23 20:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atelier Fortunata - jezeli stawiasz na jakość, profesjonalizm oraz piękny wygląd to Tylko Fortunata. Jestem bardzo zadowolona z usług kosmetyczek oraz fryzjerek. Mocno polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Biniach dnia: 2014-10-22 11:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele miesiecy nosiłam sie z zamiarem zrobienia mikijażu permanentnego brwi, wiec siedziałam i szukałam osoby która bedzie mogła pomóc mi w przywroceniu mojej twarzy pieknych zmysłowych brwi... Pani Aleksandro wielki szacunek i podziw dla Pani pracy. Dzieki Pani odzyskałam pewność siebie i wiarę,ze sa takie cudowne pelne pasji i profesjonalizmu osoby które na pierwszym miejscu zawsze stawiają zadowolenie klienta.Moja przygoda z makijazem permanentnym dopiero sie zaczyna dzieki Pani Pani Aleksandro.Pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-18 17:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ola jest cudotwórcą. Jest perfekcyjna w swojej pracy, swoją dokładnością i starannością potrafi sprostać oczekiwaniom każdej klientki. Daje poczucie bezpieczeństwa. A wychodząc z jej salonu Twoja pewność siebie wzrasta :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-10-15 20:30:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ale to bardzo polecam szkolenia u Pani Aleksandry Góreckiej pełen profesjonalizm, przemiła atmosfera, profesjonalny sprzęt. Jeżeli myślicie o szkoleniu to tylko u Pani Aleksandry Góreckiej.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2014-10-14 11:07:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam usługi Pani Aleksandry. Pani Aleksandra to przemiła kobieta ,która do zabiegu podeszła z należyta starannością oraz profesjonalizmem. Zabieg wykonany był fachowo-dlatego tez jestem bardzo zadowolona z brwi ,które Pani Ola mi poprawiała ,po wcześniejszym nie udanym makijażu pernamentym. Kolor i ksztalt teraz jest idealny ,a przede wszystkim bardzo naturalnie wygląda :) Jak i Pani Ola tak i sam salon robi ogromne wrażenie:) Cudowne wnętrze z przemiłą obsługą :) Jednym słowem wszystko na wielki PLUS :) Zdecydowanie polecam!!!!!!!! Dziekuje Pani Olu:)... i z pewnością jeszcze do zobaczenia wkrótce :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia N dnia: 2014-09-30 14:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejne już, i z pewnością nie ostatnie, miło spędzone chwile w Atelier Fortunata. Kolejne spełnienie marzeń. Kolejna przyjemność:-)Dziękuję Pani Olu:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Was dnia: 2014-09-13 17:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak makijaż permanentny to TYLKO u Aleksandry Góreckiej. Profesjonalne podejście do klienta to jedna z wielu zalet,które można wymienić odnośnie usług wykonywanych przez Panią Aleksandrę.Co dla mnie było najważniejsze - to indywidualne podejście do klienta, każdy jest inny i ma inne wymagania czy predyspozycje. Aleksandra Górecka szanuje i eksponuje unikatowość każdej osoby,jej praca nie jest schematem, Pani Aleksandra z pasją podchodzi do swojej profesji. Ja po zabiegu tak się właśnie czułam - niepowtarzalna z wydobytym i podkreślonym pięknem przez P. A.Górecką - Dziękuję i szczerze polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roksana dnia: 2014-09-09 23:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoliłam się u Pani Aleksandry z permanentnego i jestem zachwycona, nie tylko wysokim poziomem zajęć, ale przede wszystkim tą niezwykłą energią, jaką emanuje moja ukochana trenerka:) Dziękuję za całą wiedzę, jaką Pani mi przekazała i pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Reginna dnia: 2014-08-29 00:41:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż permanentny TYLKO u Pani Aleksandry Góreckiej. Moje brwi są IDEALNE. Jestem bardzo zadowolona - brwi wyglądają naturalnie kształt każdy włosek jest pięknie narysowany trudno się domyślić że to makijaż permanentny ! nawet nie spodziewałam się że moje brwi mogą mieć takie piękny kształt ,buzia od razu nabrała innego wyrazu. Pani Aleksandra słucha jakie mamy oczekiwania i stosuje się do nich ale też dużo pokazuje tłumaczy i doradza, posłuchałam się sugestii odnośnie kształtu i jestem zachwycona rysunek brwi jest perfekcyjny idealnie dopasowany do mojej twarzy. Koleżanki także są zachwycone ;) Niestety zanim się przekonałam, że należy oddać się w ręce fachowca zrobiłam kreski na powiece u innej Pani- które teraz Pani Aleksandra usiłuje uratować. Makijaż permanentny tylko u Pani Aleksandry !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2014-08-28 20:20:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobilam u p. Oli makijaz permanentny juz po raz kolejny. Wracam tam co roku, bo gabinet jest b.czysty, Obsluga profesjonalna, mila atmosfera. Panie doradzaja I pomagaja. Brawo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Koszalin dnia: 2014-08-24 19:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poddanie się makijażowi permanentnemu, to trudna decyzja, bowiem nie pozbędziemy się go jednym pociągnięciem wacika, dlatego tak istotne jest w czyje ręce się oddamy – Pani Aleksandra to wykwalifikowany specjalista, zabieg wykonywany jest w czyściutkim gabinecie, w sterylnych warunkach, a właścicielka, jak i jej przesympatyczna ekipa zapewniają miłą atmosferę. Bardzo dziękuję Pani Oli za wyczarowanie brwi absolutnie pięknych i perfekcyjnie podkreślonych kolorem idealnie dobranym do mojej urody. Profesjonalizm i umiejętności Pani Oli gwarantują satysfakcję kobiecie w każdym wieku, która zdecyduje się na makijaż permanentny, bowiem Pani Oli, jak nikt inny potrafi wydobyć w swoich klientkach ich indywidualne piękno i podkreślić cechy ich urody. Brwi są idealne, perfekcyjnie dopracowany każdy najmniejszy włosek, a cudny kształt brwi podkreślił rysy twarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adriana dnia: 2014-08-21 09:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zachwycona kursem z makijażu permanentnego, który odbyłam u Pani Aleksandry Góreckiej. Świetna atmosfera, doskonałe podejście do osób uczących się zawodu i przede wszystkim najlepiej wykształcona i najbardziej kompetentna trenerka z jaką się w życiu spotkałam. Dziękuję Pani Aleksandro i pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izoldaa dnia: 2014-08-20 13:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam z czystym sumieniem mogę polecić Aleksandrę Górecką . Właśnie odbyłam u niej 2 szkolenia i jestem bardzo szczęśliwa i zadowolona. Długo szukałam odpowiedniej osoby zajmującej się szkoleniami z makijażu permanentnego, miałam wiele wątpliwości, ale zdecydowałam się na nią, gdyż prowadzi ona zajęcia indywidualnie.Czytałam wiele dobrego o Pani Aleksandrze i wszystko się zgadza dla mnie jest moim MENTOREM to czego się nauczyłam wiem że da mi możliwość wykonywania mojego zawodu na najwyższym poziomie. BARDZO DZIĘKUJĘ PANI ALEKSANDRO JESTEM SZCZĘŚLIWA ŻE ZARAZIŁA MNIE PANI SWOJĄ PASJĄ !!!! NO I TE WŁOSKI NA BRWIACH :):):) JEST PANI PERFEKCYJNA . POZDRAWIAM SERDECZNIE I POLECAM WSZYSTKIM PRZYSZŁYM LINERGISTKĄ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesława Dąbrowska dnia: 2014-07-11 20:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI ALEKSANDRO DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA TAK WSPANIAŁY I PERFEKCYJNY MAKIJAŻ.JEST DOKŁADNIE TAKI JAK SOBIE WYMARZYŁAM POD WZGLĘDEM KSZTAŁTU I KOLORU.TO BYŁO WIELKIE SZCZĘŚCIE ,ZE TO PANI TRAFIŁAM,JEST PANI PO PROSTU BOSKA I ZNA SIĘ PERFEKCYJNIE NA TYM CO ROBI.JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ I NA PEWNO ZOSTANĘ PANI WIERNĄ KLIENTKĄ .POZDRAWIAM SERDECZNIE PANIĄ ORAZ PRACOWNIKÓW SALONU.ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO….SPEŁNIENIA MARZEŃ W REALIZACJI PLANÓW :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WIESŁAWA SOLIŃSKA dnia: 2014-06-21 20:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atelier Fortunata to wyjątkowe, ciepłe, przyjazne i relaksujące miejsce. Nie znam innego z takim wyjątkowym klimatem, ani osoby która tak perfekcyjnie i delikatnie wykonuje makijaż permanentny.Jeśli obawiasz się tego zabiegu, albo masz źle zrobiony makijaż, który zamiast zdobić szpeci, to najlepsze miejsce, żeby to naprawić!Dziekuje Aleksandro :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-05-29 21:25:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło wspominam ostatnią wizytę w tym miejscu. Moje brwi zostały doskonale wymodelowane do kształtu twarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halszka dnia: 2014-05-09 12:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowalam sie na makijaz pernamentny brwi i jestem mega zaskoczona a zarazem zadowolona. Moge polecic z czystym sumieniem, naprawde p.Aleksandra jest specjalistka w tej dziedzinie jest poprostu fenomenalna, pełen profesjonalizm. Dlugo sie zastanawialam nad tym zabiegem ale przelamalam lody i sie zdecydowalam i nie załuje i wy tez nie bedziecie !! Naprawde warto !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta Hrupek dnia: 2014-04-27 23:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoliłam się u Pani Aleksandry z makijażu permanentnego i jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona.Kurs prowadzony na wysokim poziomie, pełen profesjonalizm, do tego Pani Górecka ma wspaniałą zdolność przekazywania wiedzy. Jeżeli jeszcze kiedyś zdecyduję się na jakiś kurs, to tylko u niej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Essma dnia: 2014-04-25 20:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wróciłam z makijażu permanentnego brwi u Pani Aleksandry Góreckiej. Bardzo miła, zyczliwa kobieta znająca się na swojej pracy. Efekt końcowy zobaczę dopiero za kilka tygodni ale już jestem bardzo zadowolona. Mogę polecić z czystym sumieniem Ktoś pyta, gdzie w Koszalinie zrobić makijaż. U p. Aleksandry Góreckiej, to specjalistka godna polecenia. Bardzo ładny łuk brwi, usta zarysowane, jestem zachwycona, poszłam tam, bo spodobało mi się, jak p.Aleksandra zrobiła makijaż mojej koleżance. Więc i ja polecam innym. Korekta wliczona w cenę. Naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Stachowicz dnia: 2014-04-22 20:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjerka w czarnych włosach ma niesamowitą wizję. Z lichych włosów stworzyła cudo! Polecam wszystkim ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-04-16 20:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u pani Aleksandry na kursie permanentnego- moje wrażenia są świetne, pełen profesjonalizm poparty wielką wiedzą.Oby więcej takich trenerów. Pani Górecka bez dwóch zdań zasługuje na miano specjalistki światowej klasy. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: renia dnia: 2014-04-14 14:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam kurs makijażu permanentnego u p.Góreckiej i jestem naprawdę bardzo z niego zadowolona. Najpierw nauka, potem reszta- tak mogłabym określić w jednym zdaniu jakość prowadzonych zajęć. Dużo praktyki, poznawanie różnych urządzeń, kolorymetria, wizaż i pigmentacja. Dla mnie bomba. Dziękuje p.Aleksandro, wszystko czego się nauczyłam, zawdzięczam właśnie pani.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Nina999 dnia: 2014-04-13 10:42:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo goraco polecam salon Fortunata. Pani Aleksandra Gorecka to fachowiec najwyzszej rangi. Mialam wykonany makijaz pernamentny brwi metoda woskowa 3d. Rewelacja .Uwazam, ze to najlepszy salon w Koszalinie. Panuje tam bardzo mila atmosfera I to co najwazniejsze personel ktory zasluguje na zloty medal.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 2014-04-10 22:22:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczestniczyłam w kursie makijażu permanentnego ust metodą 3D u Pani Aleksandry i muszę przyznać,że prowadzone przez nią zajęcia są świetne. Fajna atmosfera i przede wszystkim żadnego "wciskania" mi sprzętu do robienia permanentnego, za to dzięki Pani Góreckiej potrafię obsługiwać kilka różnych urządzeń i mogłam sobie kupić takie, jakie najbardziej mi pasowało. Pani Górecka potrafi zarazić swoją pasją i doskonale przekazuje wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Weronika77 dnia: 2014-04-07 14:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie jestem świeżo po szkoleniu z makijażu permanentnego brwi technika 3D. Szkolenie wspaniałe. Wcześniej byłam już na szkoleniu (permanentny brwi, oczu, ust) u pani Oli i też byłam zachwycona. Nie boję się pracować, ponieważ czuję się bardzo pewnie a jeśli kiedykolwiek mam jeszcze jakieś watpliwości, to zawsze i o każdej porze mogę zadzwonić i porozmawiac i oczywiście uzyskać fachową poradę. Nie moge też pominąć personelu, ponieważ tyle wsparcia i ciepła otrzymałam podczas tych kilku dni, było naprawdę extra! Dziękuję dziewczyny i mam nadzieję - do zobaczenia!!!!! Na pewno w przyszłości jeszcze tam zawitam!!! POLECAM SERDECZNIE Anna S
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna S dnia: 2014-04-07 14:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam salon Fortunata. Miałam okazję korzystać z wielu zabiegów kosmetycznych i wszystkie na wysokim poziomie a personel wspaniały:) Ostatnio został mi zrobiony makijaż permanentny brwi przez kursantke pod okiem Pani Aleksandry i powiem, że wyszło wspaniale!!! Gorąco polecam makijaż permanentny zrobiony u Pani Oli w salonie:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-04-06 21:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja robiłam u Pani Aleksandry makijaż permanentny ust metodą 3D i jestem zachwycona efektami. Pełen profesjonalizm, Pani Aleksandra przemiła kobieta, zabieg wykonany na najwyższym poziomie,moje usta nigdy nie wyglądały lepiej. Dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika999 dnia: 2014-04-01 08:30:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra to profesjonalistka i piękna kobieta .Dziękuję Pani Olu .Justyna Cedrowicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna Cedrowicz dnia: 2014-04-01 07:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam przyjemność skorzystania z usług pani Aleksandry, i powiem szczerze nie przypuszczałam że bedę nową osobą, makijaz pernamentny brwi wykonany w 100% przez fachowca teraz mogę cieszyc sie pięknymi brwiami i żałuje ze nie skusiłam sie wczesniej na taki zabieg. POLECAM WSZYSTKIM KOBIETOM KTÓRE CHCĄ PIEKNIE WYGLAĆ. DZIEKUJĘ PANI aLEKSANDRO ZA KAWAŁ DOBRZE WYKONANEJ PRACY:* POZDARWAIM SERDECZNIE REGINA.L
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: REGINA LACH dnia: 2014-03-30 18:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność skorzystać z zabiegu kosmetycznego zrobienia dolnej kreski i konturu ust . Jestem niesamowicie zadowolona z efektu i z atmosfery panującej w gabinecie dzięki dziewczyną , które tam pracują .Zabieg wykonywała pani Ola niesamowicie i ciepła osoba czułam sie u niej bezpiecznie . W gabinecie włączona była relaksacyjna muzyka higiena bardzo przestrzegana . Ta kobieta to artystka. Cała załoga Fortunaty to super dobrana ekipa . Szczerze mogę polecić ten zakład . Serdeczne podziękowania dla Pani Oli . Pozdrawiam Maja
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2014-03-23 15:13:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność skorzystac z zabiegów w Atelier Fortunata.Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania usługi.Kompetencja i profesjonalizm pozwoliły poczuc sie niesamowicie.Zostaje Waszą fanką i stałą klientką.Polecam Panią ,które lubią o siebie dbać.To jest najlepszy adres w Koszalinie.Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: doris dnia: 2014-03-19 22:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczęszczam do Fortunaty już od kilku lat i nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Bardzo miło i profesjonalnie, ceny również przyjazne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 14:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie, w salonie Atelier Fortunata wykonałam makijaż permanentny ust. Zbierałam się do tego bardzo długo, i bardzo długo też szukałam odpowiedniego miejsca do zrobienia zabiegu. Od szwagierki dowiedziałam się o istnieniu Atelier Fortunata.Wybrałam się tam i już od samego początku byłam miło zaskoczona. Pani Aleksandra długo rozmawiała za mną na temat zabiegu, bezpłatnie wykonałyśmy rysunek próbny dzięki czemu wiedziałam jak będę wyglądać w makijażu próbnym.Ostatecznie zdecydowałam się na wykonanie zabiegu u Pani Oli. Sam zabieg nie był nieprzyjemny, za to rezultat- super. Może nie odrazu po zabiegu ale już na drugi dzień po widziałam wymarzony efekt. Dziekuję serdecznie Pani Oli a także polecam wszystkim niezdecydowanym- Atelier Fortunata to trafiony wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-02-12 16:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również uczęszczałam niedawno na kurs z makijażu permanentnego organizowanym przez Panią Aleksandrę Górecką i oceniam to jako fantastyczną przygodę i zarazem wielką lekcję w moim zawodzie kosmetyczki. Pani Ola nie tylko jest wspaniałytm fachowcem z ogromną pasją do zawodu, co widać bylo każdego dnia w każdej rozmowie ze mną, ale również ciepłą, cierpliwą osobą, która bardzo skutecznie mobilizowala do pracy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-02-10 20:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: „Szkolenie na wysokim poziomie ,mimo tego, że nie było to moje pierwsze szkolenie z tego zakresu,to wyciągnęłam z niego bardzo dużo nowości,a przede wszystkim nauczyłam się robić poprawnie brwi metodą włosków i rzeczywiście zobaczyłam,że brwi mogą wyglądać bardzo naturalnie.Pani Aleksandra to profesjonalistka w 100%.Serdecznie dziękuję.”
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Śliwińska dnia: 2014-02-09 19:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam dziewczyny, jeżeli jeszcze wahacie się czy w ogóle robić sobie makijaż permanentny to szczerze POLECAM. Zostałam właśnie szczęśliwą posiadaczką pięknych kresek na powiekach i brwi. Oba zabiegi prawie całkowicie bezbolesne. Robiłam go Aleksandry Góreckiej. Z czystym sumieniem mogę polecić bo jest rewelacyjna. Nie sądziłam, że zrobione brwi mogą wyglądać tak naturalnie! Gdyby któraś z Was chciała zobaczyć, mogę foty przed i po wysłać na maila. Pozdrawiam i mam nadzieje, że wasze makijaże wyjdą równie pięknie!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sylwia Kołecka dnia: 2014-01-29 15:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadzia dnia: 2014-01-24 19:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu zrobiłam sobie makijaż permanentny brwi w salonie Atelier Fortunata, który wykonała Pani Aleksandra Górecka.Zabieg zostały wykonane delikatnie i bezboleśnie. Brwi są cudowne i pięknie podkreślają moją urodę i są bardzo naturalne, nie rzucające się w oczy. Pani Aleksandra jest bardzo miłą ciepłą osobą i prawdziwą profesjonalistką w makijażu permanentnym. Polecam wszystkim którzy planują sobie zrobić takie piękne brwi jak moje, to tylko u PANI ALEKSANDRY.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-01-23 00:04:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FORTUNATA - Piękne miejsce w Koszalinie spełniające najwyższe wymogi. Zrobiłam tam makijaż permanentny i widząc jak Pani Ola wkłada w pracę całą swoją wiedzę i umiejętności zdecydowałam sie szybko na kolejny zabieg - laser. Jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim. Ja z całą pewnością będę stałą klientką FORTUNATY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Wasowicz dnia: 2013-12-09 12:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłam makijaż permanentny (brwi) w Fortunacie u pani Aleksandry, który wykonany został rewelacyjnie. Obawy? oczywiście że mi towarzyszyły, jak zawsze zresztą kiedy chcemy sobie coś poprawić - zastanawiamy się wtedy czy upiększymy? czy zeszpecimy? Jednak p. Aleksandra jest bez żadnego wątpienia PROFESJONALISTKĄ! Od samego początku zapewniła mnie, że brwi będę miała dokładnie takie, jakie sobie wymarzyłam. I tak też się stało. Mam prześliczne brwi, bardzo naturalne i delikatne - dokładnie takie jakie chciałam - SUPER! A pani Aleksandrę mogę polecić ze 100% pewnością, wszystko to w klimacie przemiłej i przyjaznej atmosfery. Pani Aleksandra jest nie tylko przemiłą i piękną kobietą ale przede wszystkim jest PROFESJONALISTKĄ w dziedzinie, którą się zajmuje. Z wielką odpowiedzialnością polecam panią Aleksandrę i jej salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-12-01 18:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chce się z Wami podzielić swoja opinia. Miałam makijaż permanentny (brwi) wykonany w bardzo znanym i renomowanym salonie w Warszawie. Niestety efekt był fatalny a właściwie wcale nie było efektu. Pani robiła mi kilka powtórek a w rezultacie zamiast ładnych brwi miałam zrobione czarne poprzerywane grube kreski a miały przypominać włoski. Pani stwierdziła, ze moja skóra nie przyjmuje barwnika. Trafiłam później z polecenia do Pani Aleksandry, która od nowa wyrysowała mi ładne brwi. Wyszło za pierwszym razem idealnie. Jestem bardzo zadowolona i polecam Panią Aleksandrę . Dziewczyny z makijażem permanentnym uważajcie komu zaufać bo to zostaje na kilka lat!!!Dziękuję bardzo Pani Aleksandro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina M. dnia: 2013-12-01 16:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ola to 100% profesjonalistka . Dla mnie to prawdziwa artystka ! Jestem jej niezmiernie wdzięczna - byłam załamana makijażem wcześniej robionym w ........ Pani Oleńka podjęła się trudu , nie bała się lada wyzwania ( najpierw rozjaśniła moje kruczo czarne , sztucznie zrobione brwi - później specjalną metodą zdjęła część barwnika i po wygojeniu - wyczarowała piękne, naturalnie wyglądające brwi . Nie mogę uwierzyć , patrząc w lustro , że tak naturalnie i perfekcyjnie może wyglądać makijaż permanentny . Teraz idę na górną kreseczkę. Pani Oleńko , bardzo , bardzo dziękuję, że dołożyła Pani tylu starań i dzięki Pani mogę znów patrzeć w lustro. Jest Pani czarodziejką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina Kuczborska dnia: 2013-11-12 08:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po namowach znajomych zachwalających i regularnie odwiedzających Atelier Fortunata postanowiłam wybrać się na makijaż permanentny brwi i kresek. Piękny salon, uprzejme panie na recepcji i uśmiechnięty personel wywarły na mnie bardzo miłe, zaskakujące wrażenie. Nigdzie przedtem nie poczułam się tak życzliwie przyjęta i fachowo obsłużona. Bardzo miło wspominam pierwsze spotkanie z właścicielką Fortunaty, Panią Aleksandrą Górecką, jak się okazało niezwykle sympatyczną osobą i wspaniałym fachowcem z ogromna wiedzą i doświadczeniem. Pani Aleksandra poświęciła mi swój czas, aby rozwiać moje obawy związane z zabiegiem i szczegółowo mi o nim opowiedziała. Po tej rozmowie nie miałam żadnych wątpliwości co do następnej wizyty i nie żałuję ;) Jestem zachwycona, nie spodziewałam się tak spektakularnego efektu. Jestem pod wrażeniem umiejętności Pani Aleksandry. Brwi są perfekcyjne, a kreski pięknie podkreślają i uwydatniają oko. Dziękuję Pani Olu. Wyrazy uznania !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-11-07 21:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM, POLECAM, POLECAM!! Ja pierwszy swój makijaż robiłam prawie 8 lat temu (brwi, kreski górne i usta) uważam że miałam zrobiony ładnie makijaż ale teraz jestem bardzo bardzo zadowolona. Mój makijaż jest bardzo delikatny (nie maluję się na co dzień) i nie rzuca się w oczy, a w delikatny sposób podkreśla urodę. Jestem bardzo wrażliwa na ból i bałam się czy dam radę, ale w praktyce okazało się, że to czego najbardziej się obawiałam (kreski) były najmniej dokuczliwe. 8 lat temu bardzo bolało i dlatego też nie mogłam zdecydować się na powtórkę. Dla mnie najtrudniejsze były usta (miałam robione z wypełnieniem). Ale efekt i wygoda wynagrodziły mi wszelkie "trudy". Choć przyznam się nie obyło się bez stresu, bo kilka dni po zabiegu miałam brwi jak HanJinSan i panikowałam, że już tak zostanie. Pani Ola uspakajała mnie, ale i tak nie wierzyłam dopóki się nie przekonałam :) Jeżeli chcecie się zdecydować na ten krok to koniecznie poszukajcie potwierdzonego profesjonalisty, bo widziałam panie, które przyszły po ratunek "do poprawki" do Pani Oli ... Ktoś im zrobił straszną krzywdę. Unikajcie osób, które robią "po kosztach" bo te właśnie uczą się warsztatu, co może mieć bardzo różne skutki...Dziękuję Pani Olu bardzo mi się podoba efekt końcowy i nie potrzebnie panikowałam :) Jestem super zadowolona. Zdecydowanie polecam Panią Aleksandrę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-10-27 20:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowa podziękowania i uznania dla fachowości, profesjonalizmu i serdeczności dla Pani Aleksandry. Zgłosiłam się do Atelier z dużym oszpeceniem które wykonano mi w Studio kosmetycznym E.... w Koszalinie. Makijaż permamentny ust miałam w kolorze rażącej funkcji z poszaraną linia zamiast cieniowania ,do tego rysunek ust uwypuklajacy znieksztalcene ust - asymertia . Dzięki przeprowadzonej korekcie przez Panią Aleksandre moje usta mają subtelny kolor,kształt jest perfekcyjny a wykonane cieniowanie dopiescilo ich wygląd. Podczas zabiegu konsultowano ze mną rysunek ust oraz kolor a serdeczność i atmosfera przyczyniły się do poczucia dużego komfortu. Skala bólu niska dzięki zastosowaniu nowoczesnego kremu usniezajacego ból. Zachęcam do przeprowadzania tego typu poważnych zabiegów u Pani Aleksandry gdyż jest to wysokiej klasy profesjonalista z doświadczeniem ,które przekłada się na upiekszeniu urody poprzez makijaż trwały. Zachęcam równiez do obejrzenia galerii zdjęć , moje pojawia się po zakończeniu procesu upiekszania :-) Katarzyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-10-18 13:58:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Olę poznałam przez koleżankę, zostałam zaproszona na otwarcie salonu FORTUNATA na ul.Komisji Edukacji Narodowej 5. Zobaczyłam tam przepięknie urządzony salon, z przemiłymi pracownicami i cudowną właścicielką. Zachęcona miłą atmosferą na szykownym otwarciu salonu oraz profesjonalnym sprzętem wybrałam się na "przetestowanie" pracujących tam fryzjerek. Przede wszystkim zaskoczył mnie pełen profesjonalizm w podejściu do klienta, dbanie o mnie ( przepyszna kawa z słodkim dodatkiem), rzeczowe porady dotyczące pielęgnacji włosów a przede wszystkim cudowny efekt zabiegów.Nigdy przedtem z żadnego salonu nie wyszłam zachwycona, aż do obecnej chwili. Nareszcie zalazły się osoby , które uważnie słuchają tego co się do nich mówi, profesjonalnie doradzają i co najważniejsze są tego niesamowite efekty. To fachowcy w każdym calu !!! Klient czuje się tam cudownie. W Atelier Fortunata robiłam również makijaż permanentny ust oraz kreski na powiekach .... i znowu wielkie brawa dla P. Aleksandry. Tak wprawnej ręki do tego typu zabiegów oraz wszechstronnej wiedzy na temat doboru kolorów do typu urody oraz innych aspektów " podreperowania" naszego " naturalnego piękna" nie spotkałam nigdy wcześniej. JESTEM ZACHWYCONA SALONEM, FANTASTYCZNYM FACHOWCEM W OSOBIE PANI ALEKSANDRY a także jej pracowników :-)gorąco polecam wszystkim ten salon - jedyny profesjonalny salon w Koszalinie. Fortunata ma we mnie oddaną klientkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2013-10-16 21:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłączam się pod Panie które były i polecają Panią Aleksandrę i atelier Fortunata Dzieci wykupiły mi prezent na 47 urodziny wiec miałam przyjemność skorzystania z zabiegu w tym salonie. Jedno stwierdzam ogromna wiedza ! Po wizycie czułam się jak po szkoleniu z zakresu kosmetologii i medycyny. Jeżeli któraś z Pań młodszych i starszych poszukuję to mam nadzieję że tam trafi.Polecam z czystym sumieniem . Piękne centrum ,bardzo miła obsługa na pewno tam wrócę . Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Musiałkiewicz Jadwiga dnia: 2013-10-13 17:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja do Fortunaty uczęszczam już od kilku lat, i nie było sytuacji żebym była niezadowolona.Korzystam regularnie z usług manicure i pedicure oraz usług fryzjerskich. Polecam ten salon z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2013-10-10 11:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem osobą w średnim wieku, a co za tym idzie kobietą która odwiedziła już nie jeden gabinet kosmetyczno-fryzjerski. Niedawno zauważyłam piękne wnętrze salonu na ulicy Komisji Edukacji Narodowej 5 z nazwą Aterier Fortunata i nie byłabym kobietą gdyby mój instynkt nie podpowiadał mi żebym tam weszła. To naprawdę piękny ekskluzywny salon, personel miły, profesjonalnie przygotowany do rozmów i pracy z klientami. Usługi są wykonywane przy pięknej relaksacyjnej muzyce. Każda usługa jest zanim zostanie wykonana, dokładnie wyjaśniona ze wszystkimi wskazaniami i przeciwwskazaniami. Ja skorzystałam z kilku usług już do tej pory i za każdym razem wychodziłam szczęśliwsza. Pani Ola wykonała mi makijaż permanentny, który pięknie podkreślił moje oczy. Zabieg wykonany delikatnie, spokojnie, w znieczuleniu miejscowym, nie sprawił mi dyskomfortu, a efekt jest Glamur. Pani Aleksandra i jej zespół to rdzeń Aterier i życzę im dużo pracy, pracy która sprawia im ogromną satysfakcję, co odczuwalne jest podczas wykonywanych zabiegów. Polecam wszystkim korzystanie z usług Aterier Fortunata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-10-08 11:13:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra jest mistrzynią i co do tego nie mam żadnych wątpliwości.Jestem zachwycona. Całokształtem, Salonem, obsługą... a najbardziej tym jak wyglądam. Teraz zastanawiam się jak mogłam nie zrobić tego wcześniej! Brwi są idealne. PS Pani Aleksandro naprawdę dziękuje:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-06 19:50:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam drogie Panie Chciałam powiedzieć ze byłam bardzo zaskoczona wchodząc do nowego miejsca Fortunaty Pani Aleksandro gratuluje jestem pod wielkim wrażeniem ,w końcu ktoś zrobił w Koszalinie centrum fryzjerstwa i kosmetyki o europejskim standardzie.Klimat jaki Pani stworzyła jest niepowtarzalny .Teraz już wiem że wszystko to co Pani robi ,robi Pani z sercem i wielką pasją.Obsługa bardzo miła podejście do klienta też wspaniałe .Fajnie że jesteście .GRATULUJE .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa . dnia: 2013-10-05 20:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wszystkimi pozytywnymi wcześniejszymi opiniami. Od siebie mogę dodać tylko tyle, że w moim odczuciu Pani Aleksandra ma ogromną intuicję. Wie co komu jest potrzebne, z jakim makijażem kobieta będzie ładnie wyglądała. Rzadko spotyka się tak miłe i profesjonalne osoby. Wszystkie Panie z Koszalina powinny się cieszyć, że Pani Aleksandra pracuję właśnie tutaj. Proszę nie mieć żadnych obaw przed wizytą . Gorąco polecam :) Bardzo dziękuję Pani Aleksandro i do zobaczenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wanda Gawłowska dnia: 2013-10-04 20:13:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikomu nie polecam tego salonu. Makijaż permanenty zrobiony tragicznie. Pełen Nieprofesjonalizm. Nie wiem gdzie Pani robiła szkolenie ale jak już sie robi kurs czy szkolenie to trzeba coś z niego wynieść .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2013-10-03 14:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem dopiero na początku drogi w zwalczaniu niedoskonałosći problematycznej cery mojej córki, lecz Pani Aleksandra zmieniła sposoby pielęgnowania jej cery i już zauważyłam u niej znaczącą poprawę:) Pory zwężone, mniejsze zaczerwienienia, gładka buźka ... Przed nami jeszcze długa droga, ale mam pełne zaufanie do p. Oli gdyż to pasjonatka swojego zawodu, a ludzi z pasją coraz mniej. Byłam w wielu gabinetach, u dermatologów - specjalistów, jednak większość ludzi nastawiona jest na robienie pieniędzy. Wiadomo, iż zabiegi tego typu nie należą do najtańszych, ale pod okiem Pani Aleksandry czuję, że mogę mieć pełne zaufanie oddając córkę w jej ręce. A do kosmetyczki trzeba mieć zaufanie, w końcu oddaję jej w opiekę moją córkę:) a Zabiegi dla niej stają się przyjemnością! Nie muszę się już tym martwić .Pozdrawiam wszystkie Panie pracujące w tym salonie i dziękuję Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolcia dnia: 2013-08-30 21:58:19 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi sie nie podoba krytykowanie konkurencji jeżeli samemu nie potrafi sie wykonac poprawnie usługi P.Aleksandro troszkę proszę sie powstrzymac od krytyki innych tym bardziej,że sama |Pani też na nią zasługuje..ogólnie korzystałam jeszcze z usług innej Pani (kosmetyczki imienia nie znam) i byłam bardzo zadowolona az szkoda,ze taka dziewczyna marnuje sie w Fortunacie...
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-28 08:45:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z pań pracujących tam jako fryzjerka(imienia nie znam) nie potrafiła mi pofarbować włosów tak jak chciałam ponieważ wg niej tak się nie da zrobić (co dziwne w innym salonie się to udało i efekt jest super). Oprócz tego jako ''profesjonalistka'' kazała mi wybierać kolor farby i za każdym razem krytykowała. Być może w innych dziedzinach jest lepiej, a tylko farbowanie sprawia trudność
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka81 dnia: 2013-08-16 20:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona pozytywnymi opiniami dot. makijażu permanentnego skorzystałam z usług Pani Aleksandry i się nie zawiodłam. Wcześniej dwa razy miałam "robione" brwi w różnych gabinetach. Pani Aleksandra wszystko wymierzyła, wyrysowała i wspólnie ze mną omawiała rysunek brwi. Mam bardzo ciężką skórę jeśli chodzi o makijaż permanentny, ale wyglądam o niebo lepiej, niż przed wizytą. Pani Aleksandra to w 100 % profesjonalistka, wie co robi, mówi i widać, że jej praca to pasja. Polecam niezdecydowanym Paniom. Oddajecie się w dobre ręce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adriana dnia: 2013-08-09 22:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystam z usług Fortunaty od ponad roku, nie było jeszcze sytuacji żeby coś było nie tak, pracuja tam profesjonaliści w swojej dziedzinie co widać po efektach zabiegów które przeprowadzają. W Fortunacie robiłam również sobie zabieg makijażu permanentnego ust- efekt naprawde rewelacja! Z czystym sercem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-08-06 09:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkie Panie, wiem że większość z Pań sugeruje się opiniami w internecie przed wyborem gabinetu proponującego usługi makijażu permanentnego, dlatego tez z wdzięczności dla Pani Oli postanowiłam napisać o moich doświadczeniach. U Pani Oli w gabinecie Fortunata wykonałam makijaż permanentny brwi, moje niestety nie były „pokazowe” a dość już miałam malowania ich kredkami czy henną- zwłaszcza że zbliżało się lato i wszelkie kredki spływaly mi po twarzy. Tak wiec szukałam długo gabinetu, zajrzałam do paru z nich i odpoczątku wiedziałam gdzie zrobie zabieg. Pani Ola, wykonała dla mnie próbny rysunek, bardzo delikatny- zależało mi na naturalnym efekcie. Następnie przeprowadziła ze mną wywiad i udzieliła naprawdę dobrych rad dot. koloru i kształtu moich brwi. Umówiłyśmy termin zabiegu. Pani Ola podczas zabiegu poświęciła mi 2,5 godziny czasu, skrupulatnie rysowała kształt za każdym razem konsultując ze mną wszelkie poprawki, aż zrobiła idealny rysunek. Potem znieczulenie i zabieg. Zabieg praktycznie bezbolesny, Pani Ola co rundke nakładała mi znieczulenie dzięki czemu nie przeżyłam tego jakoś strasznie- w sumie to mogłabym tam zasnąc ?. Zabieg się skończył, Pani Ola poinformowała mnie co dalej i po 4 tygodniach zaprosiła na korektę (kolor się wyłuszcza wiec takowa może być potrzebna- oczywiście u Pani Oli korekta jest darmowa) . Pare tygodni po korekcie musze stwierdzić ze jestem zachwycona! Moja brwi są piękne, maja idealny kształt, a dodatkowo wyglądają naprawdę naturalnie dzięki czemu nie rzucają się w oczy, a zdecydowanie podkreślają moje rysy twarzy. Jestem bardzo wdzięczna Pani Olu za tak dobrze wykonany zabieg. Polecam wszystkim niezdecydowanym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-07-02 10:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleca akademie szkoleniowa pani Aleksandry Goreckiej profesjonalizm facoowa kadra .Uczestniczylam w miesięcznym kursie fryzjerskim jestem bardzo zadowolona pani która prowadzi kurs jest profesjonalistka dobrze przekazuje wiedze można się dużo od niej nauczyć ,mila i cierpliwa.SZefowa fajna kobietka także fochowiec w swojej dziedzinie zawsze usmiechnieta i pomocna.Poleam gorąc!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: aga dnia: 2013-06-28 19:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo zastanawiałam się przed wyborem gabinetu do wykonania makijażu permanentnego brwi.Gabinet Pani Aleksandry Góreckiej wybrałam czytając opinie i rzeczywiście są one prawdziwe.Pani Ola bardzo dba, aby klientki były zadowolone, doradza, jest bardzo delikatna.Brwi wyszły bajkowo!!! jestem zachwycona :)Zatem z czystym sumieniem mogę polecić sam zabieg i gabinet Pani Aleksandry !!!Mistrzyni w makijażu permanentnym!!!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-29 21:46:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny wizyta u Pani Aleksandry Góreckiej w Centrum Fryzjerstwa i Kosmetyki Nowoczesnej można zaliczyc do naprawde udanych.Pełen profesjonalizm i fachowość.Makijaż permanentny brwi najpiekniejszy na świecie!!!!.Teraz kolej na permanent ust i oczywiście tylko u Pani Aleksandry.Polecam z całego serca i z pełną odpowiedzialnoscią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: loresik dnia: 2013-05-29 20:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem osobą, która się nie maluje, albo maluje tak, że trudno to zauważyć. Od dawna chciałam coś zrobić z ustami (mam, a raczej miałam wyjątkowo "niewyraźne"), ale bałam się, że efekt będzie zbyt mocny, przerysowany. W końcu postanowiłam zaryzykować. 10000 razy powtarzałam podczas przed i podczas zabiegu, że chcę by wyszło naturalnie. I wyszło. Czeka mnie jeszcze dopigmentowanie, ale już jestem zachwycona - w końcu moje usta mają kształt, kontur, optycznie wygladają na większe. Gorąco polecam - zabieg i zakład.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: abba dnia: 2013-04-23 14:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat zastanawialam sie nad makijazem permamentnym.Szczerze mowiac poczatkowo strasznie sie balam,poniewaz jest to zabieg na lata i poza tym balam sie bolu. Kolezanka skorzystala z tego zabiegu w salonie Fortunata. Gdy zobaczylam efekt,nie musialam sie juz dluzej zastanawiac! Ponad miesiac temu zrobilam u Pani Goreckiej makijaz permamentny na powiekach gornych i dolnych oraz usta. Efekt REWELACJA wyglada po prostu BOSKO!!! W salonie przemila atmosfera. Pani Aleksandra nadopiekuncza! :) Strach i bol w takich rekach nie istnieje! Jestem strasznie zadowolona! Polecam wszystkim!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lilianna dnia: 2013-04-05 13:10:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam pochwalić usługi świadczone w Centrum Fryzjerstwa i Kosmetyki Nowoczesnej Fortunata. Poddałam się w nim zabiegowi makijażu permanentnego i efekt jest rewelacyjny! Moje brwi są w końcu równe, a usta...usta są prześliczne! Cały zabieg wykonany w bardzo przyjaznej atmosferze, wszystko przed zabiegiem zostało mi dokładnie wytłumaczone wiec mój strach zmalał do minimum. Rzeczywiście kolorystyka delikatna tak jak tłumaczyła pani Aleksandra Górecka (właścicielka salonu i przemiła osoba). Żadnego pośpiechu, żadnych nerwów, jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim, którzy zastanawiają się tak jak ja wcześniej nad makijażem permanentnym, NAPRAWDĘ WARTO! EFEKTY I WYGODA NA LATA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-03-29 11:22:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Calkowicie przez przypadek trafilam na ta strone. Wielkie bylo moje zaskoczenie,gdy przeczytalam taka negatywna opinie!!! Nie chcialabym byc niegrzeczna,ale czy na pewno korzystala Pani z uslug u Pani Aleksandry??? Od samego poczatku,istnienia "Fortunaty" przy Ul.Bajkowej korzystam z ich uslug i w przeciwienstwie do Pani opini nie moge powiedziec nic zlego! Oczywiscie,ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie.... Wydaje mi sie jednak,ze nie do konca ma Pani racje lub pisze nie prawde! Jesli Pani kolezanka poddala sie zabiegowi z botox-u i byla nie zadowolona, dlaczego Pani poszla do tego "zlego" salonu na przedluzenie wlosow??? Czy kolezanki nie rozmawiaja miedzy soba o takich rzeczach? Sama korzystalam tez z uslugi przedluzania wlosow i jestem bardzo zadowolona! I cene uzgodnilam przed zabiegiem! Skoro wedlug Pani sa to "WAWA" ceny dlaczego nie skorzystala Pani z uslug np tańszego salonu???
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 2013-03-09 18:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak widać konkurencja ma złe info. Z tego co mi wiadomo, Pani Ola nie przedłuża włosów od ponad roku- tym zajmuje się inna Pani. Sama przedłużałam włosy w salonie Fortunata i robię to regularnie, naprawde polecam bo jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2013-03-07 11:34:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: USLUGI NA BARDZO NISKIM POZIOMIE,JEZELI ZASTANOWIC SIE NAD WYKSZTALCENIEM PANI ALEKSANDRY,KTORA PRZEDLUZYLA MI WLOSY ZA CENE JAK W WARSZAWIE,A MOJEJ KOLEZANCE PODALA BOTOX,CHOC NIE JEST LEK.NAUK MEDYCZNYCH TO ZASKAKUJACE,ZE JEJ FIRMA DZIALA NA RYNKU KOSZALINSKIM I NIKT JESZCE JEJ NIE UKARAL.POZDRAWIAM JOANNA I PRZESTRZEGAM.P.S WLOSY MI CALE POWYPADALY I POZOSTALY DREDY,KATASTROFA
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2013-02-28 18:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde dobry salon!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kalinka dnia: 2013-01-21 15:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne zabiegi fryzjerskie i kosmetyczne, a dodatkowo profesjonalne kursy fryzjerskie dla osób chcących podnosić swoje kwalifikacje, polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Melanie dnia: 2012-12-17 09:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy.Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Kolasińska dnia: 2012-04-19 12:32:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją