Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Renata Sołtysiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 56-100 Wołów Browarna 5/1.1
Telefon: 533 689 522 Kom. 662 129 864
Adres e-mail: r.soltysiak(małpa)onet.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: usługi prawne Słowa kluczowe: rozwód, spadek, alimenty, władza rodzicielska, podział majątku, odszkodowania, gospodarcze, karne, adwokat wołów, adwokat brzeg dolny, adwokat wrocław, adwokat lubin, adwokat ścinawa

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3848
Data utworzenia profilu: 2011-04-02 19:07:07
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-02 12:07:52 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Renata Sołtysiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Panią mecenas, ponieważ wyróżnia się rzetelnością w swojej pracy. Wygrała wszystkie moje sprawy a były na prawdę trudne. Jestem bardzo zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2017-03-14 20:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Renata Sołtysiak prowadziła moją sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy ze względu na profesjonalizm Pani Mecenas oraz ludzkie podejście. Doceniam to, że Pani Adwokat pracowała bardzo rzetelnie, skrupulatnie dbała o wszystkie szczegóły na każdym etapie procesu. Rozmowy oraz spotkania z Panią Mecenas były bardzo pomocne w podejmowaniu różnych trudnych decyzji, ponieważ Pani Mecenas posiada bardzo wszechstronną wiedzę prawniczą, a dodatkowo, kiedy sytuacja tego wymaga, potrafi udzielić emocjonalnego wsparcia. Jestem wdzięczna Pani Mecenas za poświęcony czas, elastyczność co do terminów, zaangażowanie i reprezentowanie mnie w procesie z najwyższą dbałością o interesy moje i mojego dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-02-03 19:40:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią mecenas, jestem jej bardzo wdzięczna za poprowadzenie i wygranie mojej spraw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-11-02 11:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj Pani mecenas wygrała sprawę, która wydawała się przegrana. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2014-09-25 11:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z prowadzonej sprawy przez Panią mecenas! Szybko i skutecznie wywalczyła to co mi się należało. Jestem pełen wdzięczności i podziwu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2014-05-07 11:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec jakich mało. Komunikatywna,sympatyczna, rzeczowa i skuteczna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 10:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat w kontakcie jest bardzo miła ale kiedy trzeba potrafi być zdecydowana. Jestem bardzo zadowolony z poprowadzonej przez nią sprawy! Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-03-26 17:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat! Pani mecenas przez cały czas postępowania była bardzo zaangażowana i traktowała moją sprawę bardzo indywidualnie. Zawsze była dostępna i informowała mnie na bieżąco o przebiegu sprawy,która zakończyła się dużym sukcesem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-03-24 10:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo komunikatywna, uprzejma, pełna empatii wobec klienta. Na gruncie zawodowym rzetelna, konsekwentna, wymagająca. Sprawa rozwodowa, którą prowadziła przebiegała i zakończyła się zgodnie z zamierzonym planem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jb dnia: 2014-01-02 13:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z usług Kancelarii,polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2013-03-09 21:06:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją