Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JAKSYL

Zawód: instalacje c.o. - usługi Hydraulik 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: Kom. 501100465
Adres e-mail: jaksyl(małpa)gazeta.pl
Strona internetowa: www.jaksyl.pl
Opis działalności: Zapewniamy kompleksową obsługę poprzez sprzedaż, transport oraz montaż pieców gazowych, kotłów c.o., grzejników panelowych i drabinkowych. Oferujemy pomoc w zakresie naprawy urządzeń zamontowanych przez inne firmy. Słowa kluczowe: naprawa sprzedaż montaż pieców gazowych, kotłów c.o., grzejników panelowych i drabinkowych

Ocena: 90% pozytywna 30x 3x

Jakość usług: 93% wysoka 27x 3x 2x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 28x 3x
Ceny usług: 76% niskie 10x 15x 3x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 4811
Data utworzenia profilu: 2012-11-26 13:10:22
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-31 12:13:55 

Opinie o JAKSYL

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma .Polecam Husko
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Husko dnia: 2016-01-04 14:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje za szybka pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-22 22:33:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niesolidna!!! pan wziął cześć i nie ma go juz trzy tygodnie, porazka totalna
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: n
Opinia dodana przez: józia dnia: 2015-03-13 15:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i sprawnie polecam firme jako wykonawce instalacji gazowej fachowa obsluga B.B
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-12 21:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje za pomoc pozdrawiam J Wojtczak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 21:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólny pozytyw dla Pana! Nie dość że sami popsulismy piec (czyszcząc go żeby zaoszczędzić:-)) to właściwie od razu po moim telefonie pan zjawił się u nas w domu, naprawił piec i zrobił nam to za darmo co w dzisiejszych czasach jest niespotykane! Pozdrawiam i polecam bo my na pewno jak będzie potrzeba będziemy dzwonić tylko do tej firmy!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-22 21:24:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: we wrzesniu załozyli mi piec termet ( 1500 zł za usluge)oczywiscie bez zadnego rachunku,na uruchomienie czekalam kilka miesiecy a do dzisiaj nie moge doprosic sie o podpisanie gwarancji ani na piec ani na regulator ktory sprzedano mi za 300zl a taki sam mozna kupic za 150.Bardzo niesolidna firma nastawiona tylko na zysk.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: M Husko dnia: 2014-12-13 08:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mialem awarie w nocy pekla rura od wody zadzwonilem o czwartej rano pan przyjechal i naprawil kiedy wszyscy dobrze spali jako jedyny zgodzil sie przyjechac pozdrawiam serdecznie Piotr Bielek ze smulska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-06 12:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje za naprawe pieca pozdrawiam i zycze wesolych swiat Bozena Kaczynska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-05 22:54:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uwaga na jaksyl! ściema do kwadratu! czekać możesz i 10 dni w mrozie i nawet nie zadzwonią, żeby przesunąć termin, zabierają ci część niby do naprawy, a ty czekasz i mijają dni i kolejne wymówki,a jak już ty dzwonisz-uważaj nie odbiorą. wymyślają kosmiczne awarie i kosmiczne ceny. Strzeżcie się !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zero obsługi
Opinia dodana przez: felicjański grzegorz-bolesław dnia: 2014-12-04 16:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna firma i jakość usługi. Pomogli nam pracując nawet w święto, dzięki czemu mogliśmy otworzyć salon już następnego dnia! Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Salon Le Grand dnia: 2014-11-13 17:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serwis na wysokim poziomie pan nie zaslanialal rekoma tego co robi w przeciwienstwie do innych goraco polecam i pozdrawiam M Krzeminski
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 21:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje za pomoc pozdrawiam Tadeusz Janiszewski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-02 21:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje za blyskawiczna interwencje co wazne w Niedziele pozdrawiam Danuta Lelejko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-28 20:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i profesjonalna usługa. Co ważne - błyskawiczna. W kilka godzin zamontowano mi nowy piec wraz z przeróbklami instalacji i ustawieniem parametrów. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-09-22 20:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia juz po rozmowie telefonicznej wiedzialam ze dobrze trafilam panowie z tzw serwisu stwierdzili ze piec ktory posiadam nie nadaje sie do naprawy i wzieli za to 100 zlotych i znalazlam firme w gazecie pomyslalam ze z gazety to pewnie nic nie pomoga i przyjechal pan piec naprawil w 15 min co uratowalo mi 3000 tys zl bardzo dziekuje a panom z serwisu dziekuje do szkoly matoly
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-20 22:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsluga pozdrawiam G
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-16 13:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przyjechal pan i naprawil piec o 22 bardzo dziekuje A Kowalczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-31 23:25:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firme jako wykonawce C.O i instalacji gazowej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel Jablczynski dnia: 2014-07-19 01:00:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny Hydraulik który mnie poratował dzień przed Wigilią, kiedy inni już byli zajęci świętowaniem a ja miałam awarię. Polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2014-05-02 13:57:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam warto Jadwiga G
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-01 20:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma ok fachowosc i doradztwo na wysokim poziomie dobre warunki platnicze mozna sie dogadac co do terminu zaplaty polecam Grzegorz z Kolumny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-27 09:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma ok polecam poprzedni fachowiec stwierdzil ze piec nadaje sie tylko do wymiany a tu prosze przyjechali i naprawili piec w dziesiec minut Jan Zarzycki Tuszyn
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-05 23:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawne, szybkie i skuteczne rozwiązanie problemu. Żadnych zastrzeżeń. Polecam fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ola Strzelecka dnia: 2014-04-05 20:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na jak najwyzszym poziomie, szybko, sprawnie i konkretnie. Drogi Magiku ... w najszybszym czasie jakim mogleś przywróciłeś nam ciepłą wodę i ogrzewanie. Zostałeś bohaterem w naszym domu :) Pozdrowienia z ulicy Magnesowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia i Natalia dnia: 2014-04-03 17:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziekuje za szybka interwencje godzina 22.30 nie stanowila problemu piec naprawiony a w domu cieplo pozdrawiam Bogdan Szymanski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-31 23:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma ok przylacze gazowe wykonala w jeden dzien szybko sprawnie i calkiem tanio pomogli w zalatwieniu formalnosci w gazowni co bardzo ulatwilo i przyspieszylo podlaczenie gazu polecam p.Andzej Miroslawice
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 20:46:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic dodac nic ujac sprawnie szybko i solidnie z pozdrowieniami Miroslaw Kaluzny z ulicy Mrowczej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-04 14:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma terminowo wywiązuje się z powierzonych zleceń. Wykonane prace charakteryzują się wysoką jakością. Firma szybko reaguje na zgłoszenie awarii i dokonuje napraw także w dni wolne i święta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 12:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupilem od tej firmy grzejniki i jestem zadowolony cena nizsza niz w markecie a towar dobrej jakosci transakcja przebiegla pomyslnie i tak jak obiecali tak bylo pozdrawiam W.Siurek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 22:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłem na porządną Firmę. Jest bardzo dobra, ciesze sie że skorzystałem z ich usług. Jakość pracy robi wrażenie. Naprawdę godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Theo dnia: 2013-05-14 16:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mila obsluga cena przystepna polecam z czystym sumieniem M.Gilewska
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gilewska dnia: 2013-05-10 21:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA: Solidna, terminowa firma, wykonali usluge sprawnie i szybko (hydraulika i podlaczenie pieca)polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-11-26 13:16:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją