Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Agnieszka Gliwna

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, Łódź Piotrkowska 49/6
Telefon: Kom. 691-914-453
Adres e-mail: agliwna(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: alimenty, rozwody, prawo pracy, podział majątku, prawo mieszkaniowe i nieruchomości, spadki, umowy

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 14x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 7x 6x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 2293
Data utworzenia profilu: 2014-10-24 11:48:20
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-24 11:48:20 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Agnieszka Gliwna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnóstwo empatii i pełne zaangażowanie w sprawę. Wiedza też, ale przede wszystkim podejście do mnie jako do klienta naprawdę dla mnie dużo znaczyło bo błąd ginekologiczny to trudna sprawa by o niej opowiadać, a pani mecenas przez tę sprawę prowadziła mnie bardzo sprawnie. Zadowolona - to mało powiedziane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: małgo.roza. dnia: 2019-03-19 10:52:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to żaden fachowiec! Moze gdyby prawnicy mieliby płacona prowizje od wygranej sprawy to bardziej by sie starali. Generalnie w prowadzonej sprawie zapominała o terminach, nie była przygotowana - Nawet nie złożyła zażalenia na zmianę sędziego jak prowadzacy sędzia sie rozchorował (sama była zdziwiona dlaczego nieodroczono sprawy tylko zmieniono sędziego, nawet nie zrobiła zarzutu jak na tej samej rozprawie nie nagrywano przesluchan) a po zakończonej sprawie nawet nie pofatygowała sie żeby sprawdzić elektronicznie postanowienie sądu. A po wszystkim udaje ze nie zna klienta - bo kasy juz nie ma na kim zarobić! Dramat kultury brak. Więcej bo na urlopie niż zjmowac sie sprawa! Wdałam 3 tys za nic sama lepiej bym poprowadziła sprawe i pewnie wygrała ! Niby była z polecenia ale ja nie polecam!!! Przestrzegam wszystkich
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2018-06-21 22:07:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czułam niesamowity komfort z nią na sprawie, przygotowana i chyba lubiana przez sędziów bo wszystko potrafiła szybko załatwić, a przyszłam do niej tydzień przed sprawą. no i konkretna. Nie myślałam że rozwód z jej pomocą przejdę tak dobrze. Teraz walczymy dalej w kolejnych sprawach. Super fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.lika dnia: 2017-01-24 12:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bdb. Konkretna, ostra, stawiająca na baczność jak trzeba a jak trzeba to pocieszy. Gdyby nie ona to bym pewnie położył sprawę bez walki(odwołanie darowizny), a jak ona mną potrząsnęła to wziąłem się w garść i udało się wygrać sprawę. Świetny taktyk. Zawsze przygotowana. Co to znaczy mieć dobrego prawnika przy sobie dowiedziałem się jak poznałem Panią Agnieszkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mix dnia: 2016-07-29 15:12:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas kompetentna od strony wiedzy prawniczej . Wygrała w całości apelację w sądzie apelacyjnym . Na minus niestety można powiedzieć , że robi wszystko na ostatnią chwilę , bywa opryskliwa oraz niestety , próbowała mnie nakłonić do niekorzystnej ugody , na co na szczęście nie przystałem .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: CRUD dnia: 2016-05-25 09:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat taki jaki być powinien, nie skupia się tylko na jednym zagadnieniu tylko podchodzi do niego kompleksowo. Mój problem wyjaśniła mi z punktu widzenia prawa karnego i cywilnego też wiem jak działać. Liczę na dalszą współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aldkiker dnia: 2016-01-22 10:21:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u niej na poradzie, tak mi wszystko opisała i powiedziała co mam przygotować do sprawy że teraz żaden podział majątku i domów mi nie straszny, już jesteśmy umówione na prowadzenie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-25 11:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani mesenas super konkretna i pomaga w sprawach sadowych polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-19 21:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam te opinie o Pani Mecenas, mnie pomogła gdy chodziło o darowiznę i spadek po babci i udaremniła jego przejęcie przez moją "rodzinę" bardzo polecam tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wanda dnia: 2015-06-10 14:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała pani adwokat bardzo miła,sympatyczna i co najważniejsze skuteczna. Naprawdę polecam .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 2015-04-21 23:50:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam do niej po poradę po opiniach z tego serwisu i rzeczywiście się nie zawiodłam więc rewanżuję się swoją opinią. Pani Adwokat rzeczowa, ma sporą wiedzę chodziło o znęcanie się nad moim synem w szkole. nawet nie wiedziałam że aż tyle mogę zrobić w mojej sytuacji. Gorąco polecem ja na pewno do niej wrócę z tą sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: martaloks dnia: 2015-03-09 15:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aż muszę napisać. Pani Gliwna zostła wyznaczona moim pełnomocnikiem z urzedu w sprawie dotyczącej nieruchomości. Jeszcze nikt tak przyjemnie i kulturalnie nie wyjaśnił mi, że nie mam racji a skargę wniosłem żle. Od razu powiedziała, co trzeba zrobić i jak załatwić sprawę. Posłuchałem poprosiłem by mnie reprezentowała i wygrałem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wilkow dnia: 2015-01-13 13:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Ta Pani jest super. Miła grzeczna, w sądzie konkretna. Wygrała mój rozwód i alimenty, mężuś nawet nie piuknął, tak jak jego pełnomocnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: k.wolska dnia: 2014-12-10 10:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony, ,mają sprawę o darowizną wygrała choc inny prawnik przegrał ją w w pierwszej instancji, polecam innym tak mi mi ją polecili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: a.krowka dnia: 2014-11-10 12:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna, zawsze miała dla mnie czas, no i wygrała sprawę z żoną o alimenty, a wcześniej zrobiła super podział majątku. Dobry profesjonalny prawnik - adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m.kik dnia: 2014-10-24 11:54:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją