Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

VALENT Irena Zajdel

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt wnętrz 
Adres: Małopolskie, 31-111 Kraków
Telefon: Kom. 793 534 135
Adres e-mail: biuro(małpa)valent.pl
Strona internetowa: www.valent.pl
NIP:
676 220 05 68
Opis działalności: Aranżacja projektowanie wnętrz w Krakowie wraz z kompleksową realizacją - wykończenia wnętrz / remonty. Słowa kluczowe: remonty kraków, wykończenia wnętrz, aranżacja wnętrz kraków, architekci wnętrz kraków, architekt wnętrz, dom i wnętrze, kompleksowe wykończenia wnętrz, projektant wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 31x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x
Ceny usług: 96% niskie 25x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 7859
Data utworzenia profilu: 2012-06-15 06:07:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-20 11:20:38 

Opinie o VALENT Irena Zajdel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała organizacji pracy, wspaniałe podejście do klienta, wszystko rewelacyjnie przemyślane. Widać, że firma zasługuje na najwyższą ocenę. Jakość wysoka. Nie ma to jak ludzie kreatywni,z doświadczeniem, precyzją i takim estetycznym umysłem. Mój dom wygląda jak nowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-16 21:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość obsługi klienta. Jak robią, to tylko dobrze i bezbłędnie. Już drugi raz skorzystaliśmy z ich usług. Firma Valent, to ludzie kompetentni, z umiejętnościami, odpowiednim doświadczeniem, do tego kreatywni i pomysłowi. Warto im zaufać i powierzyć swoje mieszkanie. JESTEM ZADOWOLONA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-22 10:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę bardzo owocna współpraca. Jestem wdzięczny firmie Valent za ich zaangażowanie, dobór dodatków w wybranym przeze mnie kolorze, no i za tą przestrzeń , którą jakimś cudem udało im się stworzyć. Kreatywni i ambitni ludzie, którzy dużo chcą, dużo potrafią i wiele mogą. Wszystko dla klienta. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-30 12:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wbrew pozorom nie jest to droga firma. Jak się tak spojrzy na to,ile oni robią w ramach budżetu, i jak wiele doświadczenia w to wszystko wkładaja, a jaki jest ostatecznie efekt końcowy,to można przyznać, że jest warto korzystać z usług firmy Valent. I warto powierzyć im swoje mieszkanie do remontu. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-01 07:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Nie spotkałam się dawno z takim profesjonalizmem i taką uprzejmością w tej branży. Firma Valent perfekcyjnie wykonuje każdy etap remontu. Widać, że współpracują z dobrymi firmami, bo każdy szczegół jest doskonale dopracowany. Jestem zachwycona efektem ich prac. Można polecać dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-17 08:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że zdecydowałam się na firmę Valent. To jedyna firma remontowa wychodząca aż tak naprzeciw potrzebom klienta. Widać,że mają prawidłowe podejście do klienta, że potrafią go mile zaskoczyć jakością. To nie jest zwykły remont. To totalna zmiana wnętrz,dodatków. Jesteśmy zadowoleni z rezultatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-14 06:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą Valent mam dobre doświadczenia. Jak się okazuje firma Valent, to nie tylko doświadczenie i wiedza, ale również zmysł estetyczny, którego brakuje wielu firmom z tej branży. Miałam okazję sę przekonać korzystają z usług rok temu i 5 lat temu w moich starych mieszkaniach. Uczę się jednak na błędach :) Firma Valent jest godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-29 08:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! W piątek odebraliśmy mieszanie po remoncie. Jakie było nasze zaskoczenie,kiedy zobaczyliśmy jasne,pastelowe kolory na ścinach,piękne meble,nowe płytki w łazience. Nasze stare mieszkanie zamieniło się w luksusowy apartament,z którego jesteśmy dumni. Nie były to małe koszta, ale warto było zaufać. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-15 10:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się niezmiernie, że firma Valent wykonała kawał tak dobrej roboty. Zachowanie stylu, klasy w projektach, doskonałe wizualizacje, które pokazały świeżość i elegancję w każdym calu... Uważam, że naprawdę zasługują na polecenie. Za swój niesamowity styl pracy, talent, kreatywność , za doskonały i rozważny plan inwestycyjny. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-16 09:06:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt, realizacja, sprzątanie, wszystko profesjonalnie. Miałem do czynienia z wieloma firmami i na ich tle VALENT wypadł naprawdę świetnie. Drobne wady w realizacji poprawione bez dyskusji, bez dodatkowych kosztów. VALENT jest wart swojej ceny!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-23 18:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Valent jest terminowa, w umowie nie ma haczyków, a więc współpraca z nimi to pewność i bezpieczeństwo. Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy. Firma spełniła nasze oczekiwania. Mieszkanie jest piękne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-21 09:16:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sumie co do realizacji remontu nie mam żadnych zastrzeżeń, bo tak naprawdę wykonali wszystko inaczej, niż się tego spodziewałam, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jedyne "ale" miałabym do ceny, ale w sumie patrząc na kompleksowość ich remontu, to jest ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-29 10:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie tania firma, ale za to rzetelna i terminowa, a o to mi głównie chodziło. Dużym atutem jest to, że w cene wliczają również materiały, wyposażenie.. Nie ma ukrytych kosztów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2015-10-06 10:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasza współpraca przebiegła zgodnie z oczekiwaniami, choć nie powiem - mieliśmy parę spięć z firmą. Ostatecznie jednak wyszło na to, że firma Valent miała rację. Jestem zadowoleni. Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-09 14:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadbali o wszystko... Dosłownie o wszystko. O odpowiednie meble, o dostosowanie ich do naszych wytycznych. Projekt i jego realizacja na medal. Wykonali kawał dobrej pracy i uważam, że w pełni zasługują na najwyższą ocenę. Za jakość świadczonych usług, za słuchanie klienta, za dostosowanie się do jego wymagań - SUPER!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-24 09:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie nas zaskoczyli. Usługi wykonane zostały rzetelnie, cena co prawda mniej atrakcyjna, ale jak się później okazało - firma Valent brała pod uwagę wszystkie wydatki.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-04-11 07:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo serdecznie polecam tę firmę. Korzystałem z jej usług jakiś czas temu i teraz moja córka ma fantastyczne mieszkanie. Wykończone dokładnie w jej stylu. Polecam bardzo serdecznie! Firma spisała się znakomicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fabian dnia: 2015-03-20 14:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko wykonany kosztorys. Po podpisaniu umowy zaczął się remont. Mieszkanie dla syna nie tyko ekstra wyremontowane, ale także fajnie urządzone. Zdecydowanie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2015-03-03 07:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsze zaskoczenie już na początku: po wstępnej rozmowie, bez umowy, bez żadnej opłaty otrzymaliśmy rozrysowaną wersję ścianek działowych w naszym mieszkaniu. Podsunięte rozwiązanie zawierało wszystko, co chciałam, a czego sama nie potrafiłam wymyślić. Postanowiliśmy więc kontynuować współpracę. Dopiero wówczas podpisaliśmy umowę. Przed rozpoczęciem prac otrzymaliśmy szczegółowy kosztorys. Obiecano nam, że się nie zmieni i tak się stało. To było bardzo bezpieczne rozwiązanie, zważywszy, że przy poprzednim remoncie z inną firmą cena w trakcie podniosła się o 50 %. Co mi się jeszcze spodobało? Przede wszystkim fakt, że pani Irena, architekt ,w żadnym momencie nie próbowała narzucić mi swojej koncepcji (a słyszałam od znajomych, że tak właśnie bywa z innymi architektami wnętrz) Sugerowała swoje rozwiązania, ale decyzja była nasza. Mieszkanie zostało dostosowane idealnie do moich potrzeb i upodobań. Powiedziałam, że lubię motyw kwiatów, odcienie śliwki i mocne kolorystycznie akcenty, to je mam. I dzięki temu czuję się w tym mieszkaniu doskonale. Do tego pani architekt podpowiedziała nam kilka znakomitych, funkcjonalnych rozwiązań, na które nie wpadlibyśmy, a które sobie teraz chwalimy. Zero bieganiny za listwami, śrubkami, farbami. O WSZYSTKO zadbała firma. Po wejściu gości słyszymy każdorazowo „Jak tu nowocześnie! Jaki fajny pomysł z tym salonem! Jak wszystko do siebie pasuje!”. Myślę, że to mówi samo za siebie. Nie żałujemy żadnego wydanego grosza. Alicja G.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja Gołębiowska dnia: 2015-01-24 23:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie mogę polecić tę firmę. Skorzystałam z usług i nie żałuję. Świetnie wyposażone mieszkanie a do tego uwzględniono mój gust. Przeprowadzka była bardzo udana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2015-01-19 11:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenowo - trochę się przeraziłem, ale kiedy dowiedziałem się, że biorą pod uwagę również wyposażenie, to zostałem mile zaskoczony. Firma jest rzetelna i terminowa. Jestem zadowolony z naszej współpracy i z przyjemnością będę polecał firmą swoim znajomym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł L dnia: 2014-12-15 10:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również popieram opinię poniżej. Co prawda nie wyszło to mało, ale w efekcie - było warto. W porównaniu do innych firm wyceniają dosłownie wszystko, dzięki czemu później nie ma żadnego zdziwienia na końcu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-13 14:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca bardzo dobra. świetne pomysły na wnętrze, dobre wykonanie. Całość wyszła troszeczkę dużo, ale chciałam kompleksowo wszystko, to wiadomo, że jak dodamy razem remont i meble, sprzęt, to wyjdzie dużo. Ogólnie bardzo dobrze i pozytywnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-05-05 17:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja miałem robiony apartament 90m przez nich w centrum Krakowa. Teraz to apartament a było gruzowisko :) Dokładnie jak poprzednicy, Valent zaplanowali mi najpierw wszystko, policzyli finansowo ile wyjdzie, zaprojektowali nowe wnętrza a potem wzięli sie do pracy. Dwa miesiące później mam śliczny mój apartament. Serdecznie polecam. Minimum mojego nakładu, wszystko dopilnowane, ładnie zaprojektowane i zaaranżowane. No i najwazniejsze, że dobrze wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kania dnia: 2013-06-13 06:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Urządzali mi dom pod Krakowem, który kupiłam od dewelopera. Znalazłam ich jeszcze ja dom budowali. Doradzili mi zaprojektowanie wnętrza na etapie budowy a to pomogło mi od razu wprowadzić zmiany instalacji i niektorych ścianek na etapie budowy. Najważniejsze było to, że jeszcze przed podpisaniem umowy miałam zrobiony plan finansowy całosci inwestycji, czyli wiedziałam ile calość mnie będzie kosztować. Jak odebrałam dom, to mieliśmy wybrane podłogi, płytki, wanne, umywalki i tak dalej. Meble były zaprojektowane wg moich potrzeb. Teraz już mieszkam w moim domu. Wykonano wszystko świetnie. Całość przebiegła sprawnie i nie wymagała ode mnie ciągłych wizyt na budowie.Spotkania odbywały się w trakcie etapów. Jednym słowem fajnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-03 17:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firmę http://valent.pl/ z Krakowa. Fajni ludzie i z fantastycznymi pomysłami. Najważniejsze jest to, że kompleksowo projektują wnętrza i je wykonują. Nie musiałam codziennie być w mieszkaniu, które wykańczałam. Fantastycznie urządzone wnętrza. Bardzo polecam. Monika S.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-07 20:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam urządzali dom pod Krakowem. Potrzebne były drobne prace remontowe i oczywiście umeblowanie całego domu.Prace wykonali szybko i sprawnie. Zwracali uwagę na szczegóły. Bardzo ładnie dobrane kolory. Dom nabrał niepowtarzalnego charakteru. Świetnie. Meble dobrane idealnie. A co najważniejsze to koszty. W ramach niestety nie zbyt dużego budżetu wyczarowano cuda. Kocham mój dom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez problemów
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2012-09-07 16:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projektowali mi mieszkanie w Krakowie. Oprócz projektu również wszystko wykonali. Remont, wybór płytek i podłogi, zaprojektowali i zamówili meble i sprzęt do kuchni. Współpraca świetna. jestem bardzo zadowolona. Mieszkanie świetnie urządzone. Magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-08-19 14:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie się wprowadziłam do domu, który urządzała mi firma Valent. Dom kupiłam do lekkiego remontu - odświeżenie, drobne prace. Znalazłam ich w internecie i zaprosiłam Panią na spotkanie. Bardzo fajna współpraca, koordynowali całość. Najpierw zaplanowali każdy pokój, policzyli ile to będzie kosztować a potem po kolei wszystko było kupowane i koordynowane przez nich. Sprawna współpraca i działanie. Co do wyglądu mojego domu czyli aranżacji wnętrz, to super. Dopieścili każdy szczegół. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2012-06-23 18:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczni i konkretni ludzie. Polecam współprace z Valent. Robili mi mieszkanie deweloperskie. Polecili mi ich znajomi. Teraz wiem że warto było podjąć współpracę z Valent. Polecam również dalej z czystym sumieniem. Już na pierwszym spotkaniu zaproponowali kilka rozwiązań, potem przygotowali pełny kosztorys prac remontowych, wszystkich materiałów i oczywiście aranżacji z wyborem materiałów. Jestem zajętą osobą i zależało mi na tym, bym nie musiał dużo czasu spędzać chodząc po sklepach i takie tam. I ludzie z Valent pozytywnie mnie zaskoczyli. Dokładnie trafiali w mój gust z propozycjami wykończenia. Mieszkanie wykończone oddali mi nawet posprzątane. Więc wieczorem już zacząłem przeprowadzkę. Nawet parapetówę od razu zrobiłem. Więc jeśli ktoś szuka kogoś do kompleksowego zrobienia mieszkania deweloperskiego, proszę zadzwonić do Valent. To ich stronka: valent.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie musiałem niczego reklamować. Wszystko było w porządku.
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2012-06-16 16:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila współpraca. Firma jest często polecana wśród znajomych. Ogromnym plusem jest to, że jeszcze przed rozpoczęciem współpracy wiadomo jest ile będzie kosztować aranżacja z wykończeniem i wszystkimi materiałami. Założone terminy są dotrzymywane. Współpracują ze wszystkimi podwykonawcami, więc remont przechodzi bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2012-06-15 06:17:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją