Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Polak Jarosław. Stolarstwo usługowe

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Śląskie, 43-365 Wilkowice Prosta 13
Telefon: 338170313 Kom. 509828090
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.jarekpolak.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3387
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-19 14:45:04 

Opinie o Polak Jarosław. Stolarstwo usługowe

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane przez Pana Jarka są lepsze niż salonu a cena bardziej przystępna z lepszym materiałem, nie mówiąc że wszystko jest robione pod wymiar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Karolka dnia: 2017-05-04 13:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pan Jarek to fachowiec i specjalista w dziedzinie mebli. Wykonał większość mebli w moim domu. Wszystko wykonane perfekcyjnie i dokładnie. Naprawdę polecam bo nie ma takiego drugiego!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: serwis po wykonawczy OK
Opinia dodana przez: Smakosz dnia: 2014-10-16 20:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w każdym calu. Polecam, jeśli chcesz mieć dobry produkt w dobrej cenie !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2012-09-11 11:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sama mam kuchnie zrobiona przez tego Pana, wydalam 8000zl, upatrzylam sobie w jednym z salonów, pokazałam mu, a Pan doradził pewne rzeczy, inne odradził.Widać było ze nie zależy mu by tylko zarobić, ale żeby to było funkcjonalne.Zrobił mi boska kuchnie, koleżanki pękały z zazdrości.A przy okazji kuchnia w ty salonie wyniosłaby mnie 15.000zl, bo pytałam o cenę.Facet z pasja i z powołania.Z reszta jego namiary dostałam tez od znajomej.Ciągle ma pełen grafik zamówień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-08 16:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super kuchnie i zabudowy wnęk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-28 22:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Firma pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-13 20:03:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją