Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Work Max, Doradztwo Personalne i BHP mgr inż. Jan Maciejewski

Zawód: doradztwo personalne Rzeczoznawca 
Adres: Śląskie, Częstochowa
Telefon: +48 34 3735 341 Kom. 882410520 Fax: +48 34 3735 346
Adres e-mail: biuro(małpa)workmax.pl
Strona internetowa: www.workmax.pl
NIP:
949-19-18-969
Opis działalności: Niepubliczna Placówka Kształcenia Ustawicznego Dorosłych, Instytucja Szkoleniowa WUP w Katowicach, nadzór, szkolenia i usługi BHP Słowa kluczowe: BHP, szkolenia BHP, usługi BHP, specjalista BHP, nadzór BHP, outsourcing BHP,

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 2249
Data utworzenia profilu: 2014-10-09 00:51:51
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-09 00:51:51 

Opinie o Work Max, Doradztwo Personalne i BHP mgr inż. Jan Maciejewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na moje pytanie dotyczące wykonywania poleceń służbowych otrzymałam na drugi dzień odpowiedź. W odpowiedzi znalazły się istotne informacje, na które wcześniej nikt nie zwrócił uwagi. W oparciu o te informacje mogłam się dalej bronić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: HW dnia: 2017-12-15 11:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle pomocne kontakty mailowe. Byłem bardzo zadowolony z możliwości kontaktowania się z tym Doradcą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Seweryn Toczek dnia: 2017-02-16 12:17:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedź była treściwa, rzeczowa i wyjaśniająca wszystko to, o co prosiłem. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jerzy C.Malinowski dnia: 2016-09-16 13:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka i rzetelna odpowiedź. Na pewno skorzystam jeszcze z porad. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: WS dnia: 2016-06-06 14:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka odpowiedź na zadane pytanie. Konkretnie i na temat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra Jagoda dnia: 2016-02-22 17:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka, szczegółowa i fachowa odpowiedź.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-11-16 22:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka odpowiedź jeszcze tego samego dnia, konkretna i nieogólnikowa, pan Jan to naprawdę solidny fachowiec, jakich mało, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: issan dnia: 2015-08-19 06:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan, z którym rozmawiałam udzielił mi dokładnej i wyczerpującej odpowiedzi na zadane pytanie zupełnie nieodpłatnie. Solidna pomoc i doradztwo! Szczerze polecam !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iweta dnia: 2015-07-24 23:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo dobrą opinię o fachowcu Work Max. Pan Jan udziela rzetelnych porad. Odpowiedź otrzymałam już następnego dnia. Bardzo dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-19 21:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% ZADOWOLENIA !!! Doradca jakich mało - gdyby wszyscy byli tak konkretni i solidni jak Pan Jan to każdy z chęcią by zapoznawał się z przepisami BHP.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Trzyma najwyższy poziom !!
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-03-16 09:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niemal natychmiastowa, fachowa i wyczerpująca konkretna odpowiedź na moje pytania. Jestem pod wrażeniem. Widać, że na pytania odpowiada człowiek kompetentny, doskonale zorientowany w temacie i otwarty na problemy innych. Bardzo się cieszę, że trafiłam na stronę Work Max. Gorąco polecam innym i serdecznie pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hariklia dnia: 2015-02-17 20:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko rzetelnie i wyczerpująco (nawet przy dodatkowych pytaniach)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Dwojak dnia: 2015-01-22 16:05:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jan odpowiedział w pełni na moje pytania. W jego wypowiedziach czuje się fachowość i zrozumienie pytającego. Dlatego też nie mogę wystawić opinii innej niż pozytywna :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2014-12-12 21:13:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem pomocną opinię na temat umowy o pracę na czas określony na 10 lat i okresu wypowiedzenia 2 tygodnie. Jak dowiedziałem się w większości przypadków jest to "obchodzenie" prawa, ale Sądy i tak każdy przypadek rozpatrują indywidualnie. Dziękuję za rzeczową opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: chopak dnia: 2014-12-03 16:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedź na nurtujący mnie problem otrzymałem bardzo szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-12-02 15:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałam wyczerpującą i fachową odpowiedź na moje pytanie. Po małej "obróbce" przedstawiłam ją w formie pisemnej przełożonemu. Mój pracodawca w końcu dostrzegł problem i podjął kroki w celu jego usunięcia. Dziękuję za bezpłatną pomoc! :) Na pewno będę polecać firmę Work Max - mgr inż.Jan Maciejewski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Alexandra Q dnia: 2014-11-26 10:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo szybka i bardzo dokładna odpowiedź na moje zapytanie.Następnym razem też skorzystam zjej usług.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-11-15 15:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo szybka reakcja na zadane pytanie bez jakiejkolwiek opłaty polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gs dnia: 2014-11-09 10:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wyczerpująca, zrozumiała informacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-11-09 10:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i wyczerpująca odpowiedź na nurtujacy mnie problem. Za doradztwo nie pobrano żadnej opłaty. Polecam firmę Work Max każdemu, kto chce uzyskać wyczerpującą opinię na nurtujący go problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cytrynka dnia: 2014-11-05 21:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-05 09:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczowa informacja
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: JustynaJ. dnia: 2014-10-29 20:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka, wyczerpująca pytanie odpowiedź, rzeczowo i fachowo z odniesieniem do ustawy. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-16 21:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy. Fachowa i rzetelna pomoc, pozwalająca na rozwiązanie problemu. POLECAM!!! Takich specjalistów popotrzebuje branża!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Obrzud dnia: 2014-10-13 16:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedź na moje pytania satysfakcjonuje mnie całkowicie. Jest na tyle wyczerpująca, że pozwoli mi podjąć właściwe decyzje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2014-10-10 09:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzeczowe podejście, bardzo konkretnie i sprawnie. Dużo informacji przekazanych nawet bez pytania. BARDZO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Jacek Karcz dnia: 2014-10-09 16:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Janek to przesympatyczna i pogodna osoba, a przy tym niezwykle kreatywny i kompetentny, pełen pasji specjalista z zakresu BHP.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka Raczek dnia: 2014-10-09 14:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna fachowa i profesjonalna firma. Realizuje atrakcyjne szkolenia BHP w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-10-09 00:52:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją