Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

J&G Studio Grzegorz Guzik

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Małopolskie, 31-271 Kraków Krowoderskich Zuchów 25/40
Telefon: 12 634 29 61 Kom. 606 481 890 Fax: 12 634 29 61
Adres e-mail: jgstudio(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.jgstudio.pl
NIP:
677-147-12-61
Opis działalności: Nasza firma od wielu lat zajmuje się projektowaniem oraz wykonywaniem wysokiej jakości mebli na zamówienie dla firm i klientów indywidualnych. Oferujemy wyrób mebli według własnych projektów jak i tych dostarczonych przez klienta. Słowa kluczowe: meble na wymiar, kuchnie, szafy, garderoby, meble biurowe

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 8471
Data utworzenia profilu: 2010-12-11 12:00:43
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-06 09:18:25 

Opinie o J&G Studio Grzegorz Guzik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Meble fajniusie polecam każdemu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2013-04-10 06:21:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak rzetelnych fachowców jak pan Grzegorz - ze świecą szukać! Kreatywny i sympatyczny: doradzi, usługę wykona doskonale i w terminie, a przy tym nie zedrze skóry z klienta :) Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna K. dnia: 2013-02-09 19:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. firma kompetentna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: www dnia: 2012-07-24 21:40:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Grzegorza jako fachowca. Robił nam szafę w przedpokoju. Szafa wyszła taka jak chcieliśmy. Pan Grzegorz wykonał ją solidnie, ładnie, niedrogo i przede wszystkim przed terminem. To solidny i słowny człowiek godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: irmina dnia: 2011-10-12 12:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zamówienia, staranność wykonana szafy doskonała. Pracownicy Pana Grzegorza uwinęli się z montażem błyskawicznie pozostawili porządek. Bardzo dobry kontakt z właścicielem pomoc z jego strony przy ustalaniu szczegółów polecam tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: adrianslaby@interia.pl
Opinia dodana przez: Adrian Słaby dnia: 2011-10-10 15:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble pokojowe wraz z komodą wykonane starannie i terminowo polecam tego fachowca każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: mona2703@interia.pl
Opinia dodana przez: Monika Ożóg /Skawina dnia: 2011-09-09 22:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonanych mebli. Ceny bardzo konkurencyjne!!! Opóźnienia wynikłe z powodu braku części na hurtowni:-(. Polecam:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mushroom dnia: 2011-02-01 12:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie meble wykonane bardzo starannie, z wysokiej jakości materiałów. A standart samodomykajacych się szafek i szuflad jest rewelacyjny. Gorąca polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paparazzi dnia: 2010-12-17 13:30:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna kultura wykonanie szafy staranne i na czas Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2010-12-11 12:05:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją