Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GrawaLex

Zawód: adwokaci i radcy prawni  
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: Kom. 507514444
Adres e-mail: kancelaria(małpa)grawalex.pl
Strona internetowa: www.grawalex.pl
Opis działalności: Obsługa prawna przedsiębiorstw, windykacja należności, doradztwo prawne. Słowa kluczowe: Radca prawny, prawnik, obsługa prawna, doradztwo prawne, windykacja,

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 19x 6x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 3587
Data utworzenia profilu: 2014-09-28 02:23:03
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-28 02:23:03 

Opinie o GrawaLex

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Prawnej GrawaLex, świadczyła na moją rzecz pomoc w zakresie świadczeń materialnych oferowanych przez uczelnie wyższe. Usługi świadczone przez Panie Mecenas charakteryzowały się profesjonalizmem, szybkością oraz trafnością argumentacji. Powierzone zadania były realizowane terminowo, z pełną odpowiedzialnością i starannością. Kancelaria wykazywała się dużym profesjonalizmem w podejściu do każdego tematu oraz wysokim zaangażowaniem w realizację świadczonych usług prawnych. Mając na uwadze powyższe, polecam usługi Kancelarii Prawnej GrawaLex, jako podmiotu profesjonalnie świadczącego usługi prawne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara D. dnia: 2016-07-20 14:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania dla mecenasów z kancelarii GrawaLex! Dzisiaj wygrałem sprawę o podwyższenie alimentów którą założył mi mój leniwy syn. Wszystko wyszło dużo lepiej niż myślałem :-) Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin Zdenek dnia: 2015-11-18 18:03:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna kancelaria.Zlecam stałą obsługę prawną moje firmy i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. Reprezentują mnie nie tylko przed sądami oraz także przed urzędami prowadzącymi kontrolę w mojej firmie. 100% profesjonalizmu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie składałem
Opinia dodana przez: Karol Szamotuła dnia: 2015-11-11 00:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była inna niż większość tutaj opisywanych. Mianowicie chodziło o prawo autorskie i kwestie plagiatów. Całę szczęście trafiłam do tej kancelarii. Radcy prawni zatrudnieni w Grawalex to prawdziwi specjaliści. To co mnie urzekło to jakość obsługi klienta. Zawsze do dyspozycji, zawsze pod telefonem. Na bieżąco informowali mnie na każdym etapie przebiegu sprawy. Korzystałam z usług różnych prawników i kancelarii ale dopiero tutaj odnalazłam profesjonalne podejście do tematu. Z przyjemnością rekomenduję tę Kancelarię jako radców prawnych z pasją i doświadczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Śliwerska dnia: 2015-06-26 23:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzili moją sprawę rozwodową. Sprawa ciężka, długa i męcząca ale... WYGRANA!!! za co serdecznie dziękuję i dlatego polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-06-11 22:08:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do nich z ciężkim problem o odzyskanie alimentów od ojca dziecka, który mieszkał za granicą i uchylał się od odpowiedzialności płacenia na dziecko. Poradzili sobie z tą sprawą bardzo dobrze i nie trwało to tak strasznie długo jak się tego spodziewałam. Polecam tą kancelarię kobietą, które walczą z tymi draniami o alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-03-10 22:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni fachowcy, nie owijają w bawełnę, przedstawiają sprawę jasno i klarownie, prowadzili moją sprawę rozwodową. Jestem zadowolona z ich usług i efekt końcowy taki jak planowałam, a to najważniejsze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna W. dnia: 2015-03-02 20:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetni prawnicy, szczerze mówią o sytuacji. Zadają wiele pytań by dojść do aktualnego stanu faktycznego, co moim zdaniem jest bardzo słuszne. Wiedzą na co zwrócić uwagę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2015-02-16 23:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystam z uslug tej kancelarii w zakresie prawa rodzinnego i uwazam ze sa super. tacy nastawieni na klienta. kiedy trzeba pociesza kiedy trzeba nastawia na dobre tory ;). zrobili wszystko tak jak trzeba. zalatwili detektywa i poradnie psychologiczna. jestem spokojna o moj rozwod. ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: baska dnia: 2015-02-03 00:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetni specjaliści, mi prowadzili sprawę spadkową, szybko i kompetentnie, mogę polecać dalej, z resztą sam trafiłem tam z polecania i jestem usatysfakcjonowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 2015-01-23 00:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dla mnie najlepsi prawnicy w lodzi. pelen profesjonalzim i rzeczowe podejscie do ptowadzonej sprawy. polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michal dnia: 2015-01-15 00:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam i jednocześnie bardzo dziękuję. Jeśli miałabym jeszcze raz się rozwodzić to tylko z tą kancelarią. Najlepsi prawnicy w Łodzi. Takiego zaangażowania się nie spodziewałam. Wspierali mnie na każdym kroku i nie dawali ponieść się emocją. Jeszcze raz serdecznie dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: --------brak---------
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-01-04 02:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem spór z pracodawcą, kancelaria w moim imieniu zawarła z nim korzystną dla mnie ugodę dzięki czemu odzyskałem należną mi kasę dużo szybciej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Okowa dnia: 2014-12-14 17:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z działu prawa rodzinnego tej kancelarii i mogę z czystym sumieniem polecić. Profesjonalnie, rzeczowo i szybko. Zawsze mają czas dla klienta, a nie tylko zbywają telefonicznie jak to jest w innych kancelariach. Rozwód przeprowadzony sprawnie i za normalne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon Marski dnia: 2014-11-30 13:20:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnicy z kancelarii prawnej Grawalex prowadzili mój spór z pracodawcą. Sprawa wygrana, zawarta korzystna ugoda :) szczerze polecam. Bardzo empatyczni mecenasi. Z uwagą słuchając to co się ma do powodzenia, poświęcają dużo czas na spotkaniach. Cenowo bardzo rozsądnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-11-27 20:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Mecenas, dzięki Pani udało mi się uniknąć konsekwencji podpisania niekorzystnej dla mnie umowy. Będę polecał Państwa swoim znajomym. Jeszcze raz dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Sz. dnia: 2014-11-16 16:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę firmę budowlaną i korzystam z usług kancelarii w zakresie umów oraz ściągania niespłaconych należności. Dobre ceny i profesjonalna obsługa. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierczak dnia: 2014-10-26 15:08:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, moja firma (branża IT) korzysta z usług kancelaria w zakresie obsługa wierzytelności. Doskonała obsługa i w dodatku najlepsze warunki finansowe. Pozdrowienia dla mecenasów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Hajduk dnia: 2014-10-14 12:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania dla mecenasów z Kancelarii :) expresowe działanie bardzo merytoryczne i rzetelne podejście. Klient nie chciał zapłacić za wykonaną pracę, całe szczeście wszystko udało się załatwić przez mecenasów. Jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KIRKI dnia: 2014-10-07 13:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę hurtownie i korzystam z usług kancelaria prawnej Grawalex.pl w zakresie sporządzania umów, pisania opinii, windykacji i doradztwa prawnego. Bardzo rozsądne ceny i za wysoką jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysiak andrzej dnia: 2014-10-05 19:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecam obsługę prawną i kadrową swojej firmy budowlanej od 7 miesięcy, wszystko jest prowadzone z należytą starannością. Bardzo profesjonalni mecenasi i specjaliści. Wszystko klarownie tłumaczą i pokazują najlepsze rozwiązania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kozubek Mariusz dnia: 2014-10-02 14:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria GrawaLex.pl przygotowuje dla mojej firmy dokumentację przetargową. Prace wykonywane są sumiennie i z należytą starannością. Zdecydowanie znają się na swojej robocie. Prowadzili też 2 moje sprawy przeciwko nieuczciwym kontrahentom. Obie wygrane.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby korzystania
Opinia dodana przez: Zbik dnia: 2014-10-01 01:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa prawna mojego przedsiębiorstwa. Jestem bezpieczny o moją firmę. Kancelaria GrawaLex.pl prowadzi 17 moich spraw w sądzie gospodarczym i większość jest już wygrana a pozostałe są tylko kwestią czasu. Szczerze polecam. Kompetentna i fachowa obsluga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-30 06:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracujemy z Kancelarią Prawną GrawaLex w zakresie zarządzania wierzytelnościami. Szczerze polecamy usługi tej kancelarii, wysoka skuteczność i doskonały kontakt. Konkurencyjne warunki współpracy i sprawdzone metody. Na pewno będziemy kontynuować współpracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander Pieczyński dnia: 2014-09-28 13:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, szybkie i sprawne działanie. Wszystkie powierzane sprawy załatwiane są bardzo szybko i z pełnym zaangażowaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Harmska Anna dnia: 2014-09-28 02:25:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją