Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Jan Łopatowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubuskie, 66-400 Gorzów Wielkopolski Mieszka I 54/7
Telefon: 95 722 63 15 Kom. 609 788 444
Adres e-mail: adw.jan.lopatowski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-lopatowski.pl
NIP:
5992944266
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat, prawnik, prawo karne, kancelaria, opinie prawne, prawo cywilne

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 50% niskie 1x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3149
Data utworzenia profilu: 23.09.2014 13:11:06
Data ostatniej aktualizacji: 23.09.2014 13:11:06 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Jan Łopatowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Polecam Pana Jana jeden z najlepszych adwokatów z jakim miałam do czynienia ! Pełen Profesjonalizm bardzo dobrze przygotowany do sprawy z czystym sumienie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 18.06.2019 16:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangażowanie, wiedza i profesjonalizm to wizytówka mecenasa Łopatowskiego....polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 12.02.2017 20:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam mecenasa Jana Łopatowskiego bardzo dobry adwokat z pełnym zangażowaniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.08.2016 16:11:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak słów na takich ludzi!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 30.04.2016 21:45:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę szczerze polecam mec. Jana, jestem bardzo zadowolony z efektów jego pracy (wygrane dwie sprawy) Bardzo konkretny, rzeczowy adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof R. dnia: 10.07.2015 14:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Konkretny adwokat z ogromna wiedzą i pełnym zaangażowaniem podchodzi do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mały dnia: 04.02.2015 12:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo profesjonalny, rzetelny. Mimo młodego wieku bardzo doświadczony Adwokat, wie jak załatwiać sprawy w sadzie. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata K. dnia: 26.11.2014 12:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny adwokat, działa szybko i sprawnie. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2014 14:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Benek74 dnia: 25.09.2014 14:15:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją