Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.H.U. TAND S.C.

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Pomorskie, 81-222 Gdynia UL. MORSKA 455
Telefon: Kom. 601-555-855
Adres e-mail: tand(małpa)tand.pl
Strona internetowa: Www.tand.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 87% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1068
Data utworzenia profilu: 2014-09-19 12:50:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-19 12:50:32 

Opinie o P.H.U. TAND S.C.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety zdecydowanie odradzam ten warsztat. Pani, która zajmuje się obsługą klienta, choć na pierwszy rzut oka miła, strasznie "nawija makaron na uszy" i naciąga klienta. Wymieniliśmy w tym warsztacie sprzęgło i niestety po odbiorze auta okazało się, że nie działa nam - uwaga - turbina! Pani upierała się, że przy wymianie sprzęgła zdiagnozowali, że turbina jest do wymiany lub regeneracji i, ze zrobią nam to w promocji za jedyne 1700 zł. Turbina nie dawała wcześniej żadnych oznak usterki, a po wizycie u tych Państwa PRZESTAŁA DZIAŁAĆ CAŁKOWICIE! Kiedy zadzwoniłam i poinformowałam Panią, że po wizycie u nich turbina nam nie działa i, że chyba należałoby to sprawdzić, to Pani kazała mi iść z nią do sądu w tej sprawie (szok!). Po wizycie u innych mechaników okazało się, iż przewód (prawdopodobnie doładowania czy ciśnienia, niestety nie znam się i nie pamiętam nazwy tego przewodu - dla zainteresowanych mam ten przewód cały czas i chętnie pokażę) był zwyczajnie PRZECIĘTY! Koszt wymiany tego przewodu to kilkanaście złotych! Po wymianie przewodu turbina ruszyła i działa bez zarzutu do dziś! Uważam niestety, że ten warsztat naciąga klienta! Zdecydowanie nie polecam! Niemiła i nieszczera obsługa oraz kosmiczne ceny, nawet jak na gdyńskie realia! Odradzam pozostawianie swojego samochodu w rękach tych Państwa!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Beznadziejna!
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-03-04 22:08:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolony z wymiany tarcz w moim samochodzie. Zaufałem i uważam, że ten serwis jest rewelacyjny. Bez obaw zostawiam tu mój samochód. Co więcej mogę kupić części w bardzo dobrych cenach. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-02-17 08:44:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniłem ostatnio u nich olej po bardzo dobrej cenie. Samą usługę wykonali skrupulatnie, wykorzystując do tego odpowiedni olej, najlepszej jakości oczywiście. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-01-23 09:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie raz udowodnili mi swój profesjonalizm i skuteczność w naprawach. Usługi przez nich wykonywane są starannie i dbale. Nigdy wcześniej nie miałem pod ręką tak zaufanych i dobrych mechaników. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz Dwornicki dnia: 2015-01-12 10:37:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę jeszcze dodać do pozytywnych opinii innych klientów… mnie zachwycił dobrze wyposażony sklep no i oczywiście precyzja i solidność pracujących tutaj mechaników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-12-08 11:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam Panom pozytywną opinię, ponieważ uważam, że w pełni na nią zasługujecie. Panów podejście, doświadczenie i precyzja w usługach jest godna pochwały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-11-16 10:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aby utrzymać mojego citroena w dobrym stanie odwiedzam ten serwis regularnie. W pełni zasługuje on na mój pozytywny komentarz, ze względu na znakomicie wykwalifikowaną obsługę i solidność napraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2014-10-28 17:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna jest obsługa klimatyzacji w tym serwisie. Kiedy przyjechałem tu moim autem byłem pod wrażeniem wyposażenia tego serwisu. Wiem, że ta firma jest naprawdę bardzo solidna i naprawdę serdecznie ją polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2014-10-07 18:06:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją