Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Extravaganza Wy-SPA Urody

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 01-689 Warszawea Rudzka 28
Telefon: Kom. 607 190 251
Adres e-mail: recepcja(małpa)beauty-box.pl
Strona internetowa: http://www.extravaganza-wyspa-urody.pl/#
Opis działalności: Medycyna estetyczna,zabiegi kosmetyczne,makijaż permanentny Słowa kluczowe: makijaż permanentny,medycyna estetyczna,kosmetyczka Warszawa

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x 2x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 891
Data utworzenia profilu: 2014-09-15 09:53:07
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-15 09:53:07 

Opinie o Extravaganza Wy-SPA Urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Monnikę, która za pomocą różnego rodzaju zabiegów z kwasami "wyprowadziła" mi skórę. Po przebarwieniach już prawie nie ma śladów i twarz jest bardziej promienna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-10-14 20:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż permanentny - komplet kresek wykonywany został u mnie przez p. Agatę Świecką w Salonie Extravaganza w Warszawie. Zabieg był wykonany w pełni profesjonalnie, w miłej atmosferze, prawie bezboleśnie, wynik mi się bardzo podoba. Jedyny minus to lekkie obsunięcie godzinowe podczas wizyty, ale ja też dostałam dodatkową porcję znieczulenia i musiałam dłużej poleżeć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalenka dnia: 2016-04-25 12:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Beatka z salonu Extravaganza - Wyspa Urody naprawde zna sie na tym, co robi. Poprawiala mi makijaz permanentny (kreski gorne), bowiem poprzednia moja kosmetyczka niestety, nie zrobila tego tak jak nalezy) jakies 3 miesiace po jego wykonaniu i zrobila to po prostu perfekcyjnie. Dziekuje bardzo, pozdrawiam - Vivien.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Vivien dnia: 2015-02-09 19:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam do Extravaganzy aby usunąć tatuaż. Po 4 sesjach nie ma po nim śladu. Żadnych blizn, bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta.
Opinia dodana przez: Sasza dnia: 2015-01-13 00:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Extravaganzy trafiłam za sprawą koleżanki, która poleciła mi p. Agatę Świecką do wykonania zabiegu makijażu permanentnego. Cóż mogę powiedzieć - jestem zachwycona atmosferą panującą w salonie, Panią Agatą a przede wszystkim jej pracą! Mam piękny, nie rzucający się w oczy makijaż permanentny, z którego jestem dumna, teraz zastanawiam się nad innymi zabiegami. Pierwszy raz w życiu nie mam obawy przed pójściem na zabieg, wszystkie panie tu pracujące są bardzo miłe i życzliwe, polecam ten salon dla osób, które cenią sobie swobodną, domową, życzliwą atmosferę!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-01-06 15:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do extravaganzy trafiłam przypadkiem, aby usunąć tatuaż. Udało się, a z usługi jestem w pełni zadowolona. Na skórze nie został nawet ślad, a obawiałam się ogromnych blizn po zabiegu laserowym. Nic z tych rzeczy, jedynie nieco jaśniejsza skóra w miejscu po tatuażu, jak dla mnie lepiej być nie mogło:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Riva dnia: 2014-12-18 14:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja przygoda z Extravaganzą zaczęła się dość dawno. Robiłam tam już wiele zabiegów, m.in. depilację laserową i efekty zawsze były w pełni zadowalające. Regularnie chodzę tam też na manicure. Świetna obsługa i bardzo miła atmosfera:) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja 21 dnia: 2014-10-27 13:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Extravaganzie na zamykaniu naczynek. Efekt bardzo fajny a przede wszystkim zabieg był dla mnie praktycznie bezbolesny. Świetne miejsce i profesjonalna obsługa. Extravaganza Wy-SPA Urody to zdecydowanie mój ulubiony gabinet kosmetyczny w stolicy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KrysiaKlusa dnia: 2014-10-20 09:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Extravaganzy bardzo często. Uwielbiam panujący tam klimat a usługi są zawsze wykonywane perfekcyjnie. Szczególnie podziwiam makijaż permanentny w wykonaniu Pani Agaty Świeckiej. Istne dzieło sztuk:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnetaK dnia: 2014-09-15 09:54:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją