Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Spy Sp. z o. o.

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Lubelskie, 20-218 Lublin Lublin Hutnicza 3/208
Telefon: Kom. 504747444
Adres e-mail: biuro(małpa)spy24.pl
Strona internetowa:
NIP:
526-27-60-298
Opis działalności: Audyt bezpieczeństwa sieci komputerowej Hosting Monitoring Outsourcing informatyczny Urządzenia lokalizacyjne gps Odzyskiwanie danych Informatyka śledcza Oczyszczanie nagrań Słowa kluczowe: detektyw, sklep detektywistyczny, podsłuchy, wykrywanie podsłuchów, mini kamery, spy shop, akcesoria detektywistyczne, detektyw cennik, obserwacje, poszukiwania, monitoring gps, keylogger, programy szpiegowskie, detektyw warszawa,

Ocena: 95% pozytywna 23x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 15x 6x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 3958
Data utworzenia profilu: 2011-12-30 18:09:31
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-14 04:26:34 

Opinie o Spy Sp. z o. o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego biura. Korzystalam z pomocy Pani Marii, która nie tylko jest bardzo profesjonalna ale również bardzo pomocna w doradzaniu zawsze kiedy dzwonią odbiera telefon i doradza co i jak ;) ceny.... nie należą do tanich ale cena = dobra usluga Polecam 5+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna G. dnia: 2017-07-29 13:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnosc ,konkretne ustalenia bardzo uczciwy detektyw z Wroclawia , Stan Bochenski ,polecam wszystkim potrzebujacym pomocy ,Stanislaw Bochenski to jest fachowiec z Wroclawia .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-03-25 12:09:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuje za pomoc w udowodnieniu zdrady mojego męża. Gdyby nie Detektyw Spy24 żyłabym w nie świadomości jeszcze długie lata. Tak jak to było do tej pory. Dziękuje P. Marii i P. Tomaszowi za pomoc pod każdym względem i świetną współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-10-25 13:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Dzięki obserwacjom mojego ówczesnego męża, miałam w sądzie materiał pokazujący, że jestem zdradzana. Powołałam detektywa, który zajmował się ta sprawą na świadka. Przyszedł i wszystko potwierdził. Miałam jednoznaczne zdjęcia z kilku dni, pokazałam ciągłość zdrad i otrzymuję alimenty, ponieważ nie pracuję. W kwestii finansowej bardzo dobrze się dogadałam z firmą. Nie robili problemów, pomogli, dlatego z czystym sumieniem polecam wszystkim, a zwłaszcza zdradzanym kobietom, które myślą, że są na przegranej pozycji...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna P. dnia: 2016-03-09 13:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pracy detektywów z Warszawy bardzo mi pomogli jako detektywi ale i jako ludzie. Mogłam liczyć na dobre porady, sprawne działanie,świetna komunikację. Bardzo polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2016-02-29 23:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok, widac wieloletnie doswiadczenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 2014-01-02 11:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agencja godna polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-12 09:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-08-09 13:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja firma korzystała z ich agencji w celu wykrycia podsłuchu, Pan Tomasz poradził sobie z tym sprawnie i bez problemów. Tego samego dnia sprawa została już rozwiązana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-08-05 10:01:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Również korzystałem z ich usług w celu ustalenia tożsamości pewnej osoby i jestem jak najbardzej zadowolony. Współpraca przebiegła bez zastrzeżeń i szybko uzyskałem interesujace mnie informacje. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-07-23 09:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agencję poleciła mi znajoma i to był strzał w dziesiątkę! Współpraca z detektywem była bez zastrzeżeń. Do tematu podszedł profesjonalnie i dyskretnie a na koniec otrzymałam kompletny materiał na temat zlecenia. Panie Tomku jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2013-06-26 13:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana na najwyższym poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2013-06-03 11:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i na temat, bardzo dobra organizacja i szybko rozwiązana sprawa. Pełen pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2013-05-27 13:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panu Tomaszowi i jego pracownikom za pomoc, z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić ich biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-05-21 16:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę nie rozumiem skąd te negatywne opinie odnośnie firmy, skorzystałam z ich biura ponieważ potrzebowałam pomocy przy wykryciu niewierności męża i zebraniu mocnych dowodów. Sprawa została rozwiązana bardzo szybko i bez zbędnych komplikacji. Miałam stały kontakt z Panem Tomaszem i byłam o wszystkim informowana na bieżąco. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2013-05-17 11:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo częstym klientem spy24 i polecam ich biuro wszystkim którzy cenią sobie dyskrecję i zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-05-16 11:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, usługa wykonana profesjonalnie w terminie i bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-05-14 10:37:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety, ja tez zostałam oszukana. Od 1,5 roku nie moge sie doczekać na rozliczenie. Brak kontaktu. Wczoraj zadwonilam z numeru, którego pan Tomasz nie zna, ale po kilku zdaniach zostałam spławiona. Poźniej juz nikt telefonu nie odebrał. Takie akcje powtarzają się notorycznie.
Opinia dodana przez: Oszukana2 dnia: 2013-05-12 18:30:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i rzetelny detektyw. Gorąco polecam wszystkim !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2013-02-19 12:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miodzio, super, cukiereczki, to transakcja jak z bajeczki. Daję tutaj moje słowo, było super, wręcz wzorowo !!!! Super kontakt z miłym Panem, trzeba oblać to szampanem! Pozdrawiam i polecam. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata M. dnia: 2013-02-12 11:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka razy kupywałem gadżety w sklepie internetowym spy24.eu. Bardzo miła obsługa, fachowa pomoc, szybka i bezproblemowa transakcja za każdym razem. A produkt zawsze pierwsza klasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gall dnia: 2013-02-11 12:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaję swoją opinię ponieważ jestem zaskoczona tak negatywnymi odzewami wobec tej firmy. Tak się składa że ja również korzystałam z usług tej agencji i mogę ją polecić każdemu. Miałam stały kontakt z wykonywa wcami zlecenia oraz dostawałam na czas raporty dotyczące wykonywanych zadań. Podsumowując jestem bardzo zadowolona z wykonywanego zlecenia przez spy24.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2012-10-29 19:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny sklep i spory wybór towarów, obsługa miła i fahowa polecammm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-01-10 19:16:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny sklep, który opiera sie na nie przeciętnej obsłudze klienta jestem bardzo zadowolony z usług spy24.eu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2011-12-30 18:12:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją