Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Magdalena Sobaszkiewicz

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-725 Poznań Mielżyńskiego 18/8
Telefon: Kom. 602738646
Adres e-mail: kancelaria(małpa)sobaszkiewicz.pl
Strona internetowa: www.sobaszkiewicz.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: prawo cywilne, karne, gospodarcze, rodzinne, odszkodowawcze

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2879
Data utworzenia profilu: 2013-05-14 14:47:39
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-09 18:10:01 

Opinie o Magdalena Sobaszkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - z pomocą Pani Mecenas wygrałem sprawę o zasiedzenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bernard dnia: 2015-10-06 12:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat przy ściąganiu zapłaty za towar od uporczywie niepłacących klientów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: firma dnia: 2015-02-13 11:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rozwód poprowadzony szybko, sprawnie i bez zbędnych nerwów - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia K. dnia: 2014-06-16 12:35:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w sprawach rozwodowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.K. dnia: 2014-03-11 20:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić - pomogła mi uporać się z nieuczciwym pracodawcą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: J. dnia: 2013-12-18 17:14:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! Szybko i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-15 22:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o alimenty, bez zastrzeżeń, polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MK dnia: 2013-08-29 08:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna Pani adwokat. Potrafi wszystko łatwo wyjaśnić klientowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2013-07-31 14:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja sie zgłosilem ze sprawa przeciwko ławicy o odszkodowanie i naprawde wszystko wyjaśnione, zrobione i nie musze się niczym martwic - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JC dnia: 2013-07-31 08:42:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła mi rozwód. Tanio i skutecznie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojti dnia: 2013-06-10 17:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena porady prawnej bardzo przystępna. Wysoka skuteczność. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-05-14 18:08:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją