Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka ASiW Maciej Siwka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-026 Katowice Wojewódzka 27
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.asiw.pl
Opis działalności: Mogę z czystym sumieniem polecić Mecenasa. Słowa kluczowe: adwokat z katowic, Maciej Siwka

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2638
Data utworzenia profilu: 2014-09-07 22:37:23
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-07 22:37:23 

Opinie o Kancelaria Adwokacka ASiW Maciej Siwka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie poprowadzona sprawa o zadośćuczynienie. Zapłaciłam nie mało ale 100% warto było, wyszlam na swoje zdecydowanie. Inni nie dawali dużych szans a adwokat Siwka zawodowo to rozegrał w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bozena Kmiotek dnia: 2019-12-12 20:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomi polecili mi tego adwokata bo prowadzil im sprawę o upadłośc konsumencka, po dwoch latach byli oddluzeni. Bylem wcześniej u kilku innych prawnikow ale adwokat Siwka zrobił najlepsze wrazenie. Zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej z. dnia: 2019-07-12 14:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach. Bardzo wysoka jakość usług. Serdecznie dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2019-05-30 14:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki poziom usług, szczerze polecam. Uparty prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-09-18 20:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę solidne i profesjonalne podejście do sprawy! Konkretny facet, rzetelnie przedstawia rozwiązania. Myślałem, że cena troche za duża ale finał wynagrodził.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-26 19:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam pana adwokata Macieja Siwkę. Oprócz fachowej wiedzy pan adwokat Maciej Siwka jest bardzo miły, uprzejmy no i oczywiści bardzo skuteczny. Z czystym sumieniem POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2016-02-29 13:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Siwka jest adwokatem godnym polecenia. Profesjonalnie poprowadził mój rozwód, wywalczył wysokie alimenty dla mnie i dziecka. Bardzo pomocny i dobry człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena G. dnia: 2015-04-30 11:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż, młody i niezwykle ambitny Adwokat. Sprawa rozwodowa prowadzona skrupulatnie. Rozstrzygnięcie sądowe przy wsparciu mecenasa korzystne dla obu stron.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Morysek dnia: 2014-09-18 10:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie i szybko poprowadzona sprawa odszkodowawcza. POLECAM Mecenasa Siwkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było :)
Opinia dodana przez: Piter dnia: 2014-09-07 22:38:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją