Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

elektryk RAFAŁ GÓRNY Rafał Górny

Zawód: Elektryk 
Adres: Pomorskie, 80-371 GDAŃSK JAGIELLOŃSKA 10
Telefon: Kom. 503 654 146
Adres e-mail: lysyrg(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
584-231-53-10
Opis działalności: ELEKTRYK Słowa kluczowe: INSTALACJE ELEKTRYCZNE,AWARIE,POMIARY,MONTAZ

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 7x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3388
Data utworzenia profilu: 2011-10-30 15:19:31
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-05 08:24:08 

Opinie o elektryk RAFAŁ GÓRNY Rafał Górny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczny P. elektryk......wzorowe podejście do człowieka w potrzebie....Napewno jeszcze skorzystam z usług......Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Milena Rybaki dnia: 2015-10-15 19:54:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem Panu Rafałowi kompleksowe wykończenie mieszkania w stanie deweloperskim na królewskim wzgórzu. W zakres prac wchodziły prace elektryczne ( przenoszenia, podłączanie itp), szpachlowanie, malowanie, podwieszanie sufitu, wstawiane drzwi, kładzenie paneli, kafle. Rafał współpracuje z bardzo dobrym glazurnikiem!!!. Wszystko wykonane na wysokim poziomie, szybko!!! GORĄCO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-20 15:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny fachowiec. Rzetelny, godny zaufania. Bez wahania polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2015-03-01 21:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, rzetelny, terminowy. Praca wykonana profesjonalnie, bez pośpiechu, przy czym Pan Rafał wyjaśniał co robi. Ponadto bardzo sympatyczny człowiek. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lokatorka z Dąbka dnia: 2014-12-05 07:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia. Miałam wiele szczęścia, że trafiłam właśnie na niego. Pan Rafał dysponuje doskonałą wiedzą na temat elektryczności. Zlecenie które mu powierzyłam zostało wykonane bardzo szybko i dokładnie. To fachowiec z zamiłowania, który doradzi i podpowie w razie jakichkolwiek wątpliwości. Serdecznie polecam każdemu, kto szuka prawdziwego specjalisty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Michalak dnia: 2014-07-03 09:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkamy na Żabiance. Pod koniec roku 2011 zleciliśmy wykonanie kompleksowych prac budowlanych – generalnego remontu w naszym mieszkaniu wraz z cekolowaniem i malowaniem ścian, ułożeniem w części tapet, wymianą instalacji elektrycznych i sanitarnych, ułożeniem glazury, renowacją parkietu, wymianą wszystkich drzwi itd. Prace wykonane zostały fachowo i rzetelnie. Z wykonanych prac jesteśmy bardzo zadowoleni. Czego dowodem jest fakt, że w tym roku ponownie zleciliśmy wykonanie remontu w ostatnim nie wyremontowanym uprzednio pokoju. Tą drogą pragniemy podziękować panu Rafałowi za wykonane bardzo dobrze prace ponad 2 lata temu i obecnie oraz za pomoc przy zakupach materiałów budowlanych a także przy pracach dodatkowych jak przenoszenie ciężkich mebli itd. Firmę bardzo polecamy innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irena i Romuald dnia: 2014-05-28 09:42:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkamy na Przymorzu, postanowiliśmy zrobić generalny remont naszego mieszkania. Mieliśmy dużo szczęścia , że trafiliśmy na takiego fachowca jak Pan Rafał. Doskonały specjalista od nowych instalacji , podłączenia siły , rozmaitych punktów świetlnych. Właściwie nie było dla Niego prac niemożliwych do wykonania. Bardzo dokładny, czysty i słowny. Nie musieliśmy martwić się o zakup materiałów . Jest fachowcem godnym polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Elżbieta i Adam dnia: 2014-01-21 19:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem panu Rafałowi parę prac elektrycznych w moim domu i chcę na ramach tego portalu podziękować za dobrze i rzetelnie wykonaną pracę.Polecam innym .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2013-11-07 16:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WYMIANA STAREJ INSTALACJI NA NOWA CZYSTO DOBRZE I CENA ADEKWATNA DO PRACY . DZIEKUJE I POZDRAWIAM MACIEJ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MACIEJ dnia: 2013-01-06 12:55:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana calej ELEKTRYKI w lazience, toalecie i kuchni oraz wyprowadzenie, na przyszlosc, na reszte mieszkania. Temat ciezki bo w betonowej plycie (blok mieszkalny Gdansk-Zabianka) z bardzo cienkimi scianami - 4,5 cm. czas realizacji - niecale 3 dni. Szybko,dokładnie i czysto (przy takiej ilosci kucia bylismy z zona zdziwieni ze jest tak czysto).Profesjonalne narzedzia . Bardzo sympatyczna ekipa, od ktorej nigdy nie uslyszelismy "nie da sie". teraz mamy kazde urzadzenie wyprowadzone osobno tak jak chcielismy.Nie interesował nas zakup materiałów pan Rafał wszystko zorganizował a dobór osprzetu polecił w katalogach , dziekujemy firmie P.H.U. RAFAŁ GÓRNY za rzetelnie wykonane zlecenie . Adam i Ola
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2011-10-30 15:48:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją