Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GCS TUNING

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Małopolskie, 32-010 Kraków Wysiołek luborzycki 163
Telefon: Kom. 511 506 806
Adres e-mail: Grzegorz(małpa)gcstuning.pl
Strona internetowa: gcstuning.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 14x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2792
Data utworzenia profilu: 25.08.2014 11:46:19
Data ostatniej aktualizacji: 25.08.2014 11:46:19 

Opinie o GCS TUNING

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki wielkie za ten chiptuning. Moje auto dawno nie jeździło tak dobrze... Normalnie jakbyście mu nowe życie dali. Dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2016 10:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GCS TUNING, to konkretny serwis. Wszelkie modyfikacje i fachowe doradztwo - godne polecenia. Wiedzą jak sprostać oczekiwaniom klienta i jak pomóc ulepszyć samochód. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.12.2015 18:37:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza hamownia. Otrzymałem bardzo szczegółowy pomiar. Obsługa na poziomie. Będę częściej was odwiedzał, z pewnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2015 12:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki GCS TUNING mój samochód jeździ lepiej, dynamiczniej. Polecam! Wysoka jakość świadczonych usług, dobra cena i miła obsługa. Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.11.2015 11:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna hamowania. Dokładna, sprawdzona. Uzyskałem dokładne dane, pomiar. Super. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Warsztat godny polecenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.08.2015 09:46:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy znakomici. Ecotuning na szóstkę z plusem. Jestem mega zadowolony tym, że zużycie paliwa rzeczywiście się zmniejszyło. Szczerze wszystkim polecam! Jak dla mnie serwis zasługuje w pełni na bardzo pozytywną opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dawid dnia: 03.04.2015 16:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z filtrem cząstek stałych, ale tutaj poradzono mi pewien zabieg, na który się zdecydowałem i dziś nie ma żadnego problemu. Miła, fachowa obsługa i atrakcyjna cena. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 05.02.2015 11:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z rezultatów chiptuningu w moim samochodzie. Poziom mocy rzeczywiście się zwiększył. Wizyta tutaj to było naprawdę bardzo dobre rozwiązanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 20.01.2015 13:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście jestem zadowolony z chiptuningu. Usługa została wykonana dobrze, a efekty jakie pojawiły się po tym zabiegu całkowicie odmieniły moje nastawienie na jazdę. Moc silnika wyraźnie zwiększona - auto doskonale się prowadzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 23.12.2014 13:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój samochód ciężarowy dopiero teraz super się sprawuje a wszystko to po chiptuningu. Jego moc troszkę się zwiększyła i od razu inaczej pracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 28.11.2014 16:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem, skorzystałem z usług oferowanych przez tą firmę i nie żałuję. Moc silnika została prawidłowo zwiększona. Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 06.11.2014 11:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczony efektami ecotuningu, który zmniejszył zużycie paliwa w moim samochodzie. Warto było zdecydować sie na ten zabieg. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CRISO dnia: 13.10.2014 13:43:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na usuwanie filtrów cząstek stałych w moim aucie namówił mnie mój kolega. Zarekomendował mi on również ten warsztat i muszę przyznać, że to jest absolutny hit! To miejsce jest doskonale wyposażone. Dodatkowo pracują tu prawdziwi pasjonaci motoryzacji i moje auto było w doskonałych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 22.09.2014 17:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za pomoc w zwiększeniu osiągów diesla. Zabieg wykonany w Państwa firmie skutecznie wpłynął na jazdę samochodem. Powodzenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 10.09.2014 11:48:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją