Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Handlowa KOMA AUTO-SERWIS Mirosław Koza

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Lubelskie, 21-300 Radzyń Podlaski ul. Warszawska 60
Telefon: 83 352-24-46 Kom. 600-493-508
Adres e-mail: radzyn(małpa)komafh.pl
Strona internetowa: http://komafh.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 32x

Jakość usług: 100% wysoka 32x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 32x
Ceny usług: 100% niskie 32x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 1587
Data utworzenia profilu: 2014-08-18 08:19:03
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-18 08:19:03 

Opinie o Firma Handlowa KOMA AUTO-SERWIS Mirosław Koza

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis nigdy mnie nie zawiódł. Nie spodziewałam sie, ze kiedyś uda mi się trafić na tak kompetentnych mechaników. Jestem bardzo zadowolona z napraw wykonanych przez ten serwis. Szczerze polecam każdemu, kto liczy na profesjonalizm i szybkość w działaniu. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-26 11:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dziwnego, ze maja części najwyższej jakości, skoro współpracują od lat z hurtowniami oraz producentami w całym kraju. Potrafią fachowo doradzić. Mają i części oryginalne i zamienniki. Dla mnie ma znaczenie cena,wiec w tym momencie takie fachowe doradztwo jest jak na wagę złota. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-05 11:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez problemu poradzili sobie z rozrządem w moim aucie. Nie spodziewałem się, że tak szybko im to wyjdzie. W ciągu dwóch dni poradzili sobie z wymianą rozrządu. Cena też jakoś mnie pozytywnie zaskoczyła. Teraz mogę jeździć spokojnie i nie martwić się, że pasek mi strzeli. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-23 10:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jestem zadoowlony z usług. Jak zwykle pokazali klasę i doświadczenie. Cztery indywidualne linie naprawcze robią wrażenie :) Nic dziwnego, że tak szybko i terminowo wykonują naprawy samochodowe, skoro mają gdzie wykonywać naprawy i mają profesjonalnych ludzi do pomocy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-26 09:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No trzeba przyznać, ze wiedzą jak zaskoczyć klienta ;) Nie musiałam długo czekać na wymianę oleju z filtrami. Zrobili to w przeciągu 20 minut ;) z zegarkiem w ręku. Poza tym miałam okazję wypić bardzo dobrą kawę w poczekalni. Na pewno z każdym innym problemem przyjadę właśnie do tego serwisu. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-12 01:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Miła, konkretna obsługa nie tylko w serwisie, ale również w ich sklepie motoryzacyjnym. Ogromny wybór filtrów: powietrza, paliwa, oleju, do tego wszystkie rozmiary opon do samochodów osobowych. No jest z czego wybierać jeśli chodzi o asortyment. Jeśli chodzi o jakość usług, również nie mam się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 11:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tu człowiek nie spotyka sie z partactwem, nieumiejętnościami, czy brakiem wiedzy. Tu klient spotyka się z kompetencjami i doświadczeniem. Dla mnie bardzo ważne jest to, że mogę liczyć na mechaników. W dzisiejszych czasach na takich jak tu niełatwo trafić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-06 01:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa. Zwykle w tej branży mechanicy nie są zbyt uprzejmi, ale tutaj pracują ludzie na poziomie, którzy nie namawiają na dodatkowe naprawy, ale słuchają potrzeb klientów i wiedzą jak mile ich zaskoczyc. Super, że można u nich kupić dodatkowo części ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-19 01:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawiam u nich samochody od lat nigdy mnie nie zawiedli, to co zauważyłem, to nie są tani, ale z pewnościa opłaca się tu naprawiać swoje auto po prostu jakość jest najlepsza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-08 23:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzony serwis samochodowy, który spełnia moje oczekiwania. Jestem zadowolony,bo z czymkolwiek się do nich zwracam, to zawsze chętnie pomogą. Szybko i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-23 09:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, z którym nie spotkałem się dawno. Jestem zadowolony z usług. Cieszę się, że mamy taki super serwis w naszym mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-30 21:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram wszystkie pozytywne opinie. Jestem zadowolony z napraw. Dużo doświadczenia i talentu potrzeba, by móc naprawiać dobrze i na czas. Cennik nie jest sztywny, więc tym bardziej - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-13 21:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma to jak profesjonalny warsztat samochodowy. Można tu otrzymać fachową pomoc i wsparcie ze strony wykwalifikowanych mechaników. Ostatnio wymieniłem tu olej wraz z filtrami i klocki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-16 21:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z nimi naprawianie samochodu, to czysta przyjemność. Jeszcze za takie pieniądze, to jak najbardziej! Polecam z dużą przyjemnością. Nie raz pokazali swój profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-24 22:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat konkret! Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony! Myślałem, że nie będe zadowolony z naprawy, że znów trafiłem na partaczy, ale panowie świetnie sobie poradzili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-10 11:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie bieżące naprawy samochodowego wykonuje w tym serwisie. Nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze wysoka jakość, dobra cena, kompleksowa pomoc. Robią wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-28 13:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa została wykonana na czas. Pierwszy raz skorzystałem z usług tego serwisu i nie żałuję. Obawiałem się ceny, ale niepotrzebnie. Serwis wie jak sprostać oczekiwaniom wymagającego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-13 08:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie... pozytywnie mnie zaskoczyliście swoją terminowością. Wcześniej miałem też tak dobry warsztat samochodowy, ale niestety nie byli tacy słowni jak wy. Jak na razie jestem zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-22 07:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję bardzo za wymianę oleju z filtrami, za fachowe doradztwo w ramach amortyzatorów i odgrzybienie klimatyzacji. Cieszę się. Pierwszy raz trafiłem na kompetentnych ludzi. Bezstresowa atmosfera i dobre ceny,to duży atut. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-22 08:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie byłem tak zadowolony z warsztatu samochodowego. Mechanicy z prawdziwego zdarzenia, którzy wiedzą jak sprostać oczekiwaniom wymagającego klienta :) Dzięki za pomoc. Pomyślności w Nowym Roku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-28 14:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wymieniali mi zaciski hamulcowe na nowe. Dziś samochód jeździ bez zastrzeżeń, nie mam wrażenia że coś mnie zatrzymuje. Jako kobieta - polecam, gdyż wykonali pracę zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2015-09-29 07:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się niezmiernie, że mój samochód trafił w ręce tak dobrego serwisu samochodowego. Koma Auto Serwis spełnia moje oczekiwania na każdym kroku. Wysoka jakość świadczonych usług, miła obsługa, dobra cena. Super. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-25 07:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Coś złego zaczęło się dziać z chłodnicą w moim samochodzie a mianowicie zaczęła puszczać płyn. Przyjechałem tutaj na wymianę i jestem zadowolony. Nie zapłaciłem dużo a wymiana w terminie i naprawdę dobrze wykonana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-03-05 05:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałym klientem serwisu Koma i muszę powiedzieć,że wszystkie naprawy jakie były wykonywane w moim aucie zostały przede wszystkim pomyślnie i bezpiecznie. Jestem wdzięczny za każde wsparcie, każde zaangażowanie ze strony serwisu, jak również za życzliwość, na którą mogę liczyć. W serwisie pracują osoby wykwalifikowane, chętne do pomocy, kompetentne, uczciwe i godne zaufania. Nie boję się powierzyć im swojego auta. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2015-02-17 07:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana klocków i tarcz naprawdę wspaniała! Jestem zadowolony z obsługi w serwisie a dodatkowo ceny był bardzo przystępne. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2015-01-30 08:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis wart uwagi ze względu na bardzo bogatą diagnostykę. Usunięcie błędów z poduszki powietrznej w moim samochodzie w końcu było skuteczne. Do tego cena też konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2015-01-12 17:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedrogo wymienili sprzęgło w mojej astrze. W sumie obsługa jest tutaj bardzo miła - starają się na czas wykonywać usługi motoryzacyjne. Ale co najważniejsze - znają się na rzeczy. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-12 09:46:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie serwis warty zarekomendowania. Jak dla mnie naprawdę bomba. Mam dość stary samochód i musiałem wymienić przewody zapłonowe. To był naprawdę ekstra pomysł żeby przyjechać właśnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: heniu dnia: 2014-11-20 18:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa - naprawdę miła - nie tak jak w innych warsztatach samochodowych. Nigdy nie spotkałem się tutaj z jakąkolwiek gruboskórnością czy nie kompetencją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-31 09:19:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie, że jest taki serwis jak ten! Gdyby nie on nie wiem, gdzie wymienił był łączniki od stabilizatora w moim samochodzie. Tutaj pracownicy mają odpowiednie kompetencje oraz doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzyś dnia: 2014-10-13 18:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że są bezkonkurencyjni. Z ich pomocą moje auto jeździ bez zarzutów. Wymiana rozrządu nie była tak droga jak w innych serwisach i nade wszystko dość sprawnie poszła im ta wymiana. Czym mnie pozytywnie zaskoczyli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2014-09-23 10:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nazywam się Artur Nowicki. Korzystam z serwisu Koma Auto Mirosław Koza już bardzo długi okres. Przekonali mnie do siebie możliwością negocjowania cen, wysoką jakością świadczonych usług i skutecznością. Nie raz miałem już do czynienia z partaczami i dokładnie wiem, w jaki sposób oni działają, ale w tym serwisie nie poznałem się z takim zachowaniem. Traktują tu klienta bardzo dobrze, utrzymują z nim kontakt, przypominają o możliwych wymianach, fachowo radzą w zakresie napraw. Sugerują, co byłoby najtańszą opcją w danej kwestii, i tym sposobem regeneruję swój samochód małymi kosztami, a skutecznie. O tym serwisie słyszałem same pozytyw, i jestem dumny, że jestem ich stałym klientem, ponieważ takiego serwisu to w dzisiejszych czasach ze świeczką szukać. Można liczyć tutaj na pomoc, wsparcie i zaangażowanie ze strony obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-09-05 11:13:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją