Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

HYDRAULIK - GAZOWNIK - USŁUGI INSTALACYJNO-SANITARNE I GAZOWE Zbigniew Karolak

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Warszawa
Telefon: Kom. 509 055 062
Adres e-mail: zbigniew.karolak(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: HYDRAULIK-GAZOWNIK-TANIO! (W-WA) Kompleksowe usługi hydrauliczne (wod.-kan.-gaz.-c.o.) , m.in.: - wymiana urządzeń sanit.; - wymiana instalacji c.o.; - konserwacja inst. sanit.; - wymiana i sprawdzanie szczelności inst. i urządzeń gaz., etc. Słowa kluczowe: hydraulik, gazownik, usługi hydrauliczne, gazowe, instalacje sanitarne, udrażnianie rur, montaż umywalki, wanny, pralki, wymiana uszczelek, koszt wymiany, centralne ogrzewanie, instalacja c.o., usługi kanalizacyjne, wymiana zaworów, próba szczelności

Ocena: 100% pozytywna 39x

Jakość usług: 100% wysoka 36x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x 2x
Ceny usług: 100% niskie 18x 3x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 5136
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 12:28:40
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-12 12:02:44 

Opinie o HYDRAULIK - GAZOWNIK - USŁUGI INSTALACYJNO-SANITARNE I GAZOWE Zbigniew Karolak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt telefoniczny, fachowe podejście do zadania, a "Mistrz" na wizytówce nie jest tylko słowem. Praca wykonana bardzo sprawnie, polecam usługi Pana Zbigniewa z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2017-10-27 22:40:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy i jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy pana Zbyszka. Dziękujemy za uczciwe podejście do tematu oraz terminowe i solidne wykonanie usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.i H. dnia: 2017-08-31 12:26:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Na uwagę zasługuje: * uczciwe i konstruktywne podejście do problemu oraz * fachowe doradztwo i solidne wykonanie usługi, a to wszystko * w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Nastur dnia: 2017-05-13 12:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Choć mój problem hydrauliczno-gazowy okazał się dość nietypowy (przesunięcie instalacji w trudno dostępnym miejscu), pan Zbigniew podszedł do niego metodycznie i na spokojnie, wykonując wszystko bardzo solidnie. Cena nie bardzo niska, ale uczciwa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mabucz dnia: 2017-03-27 17:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do pozostałych opinii i również polecam. Muszę przyznać, że w tych czasach naprawdę rzadko trafiają się tacy fachowcy jak Pan Zbigniew. Stara, dobra szkoła:) Pozdrawiam i dziękuję!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia W. z Klaudyny dnia: 2017-01-31 15:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję i polecam innym osobom Pana Zbigniewa zarówno za jakość usług, jak i za kulturę osobistą i wspaniałą postawę wobec pilnej potrzeby wykonania usługi. Kuchnia gazowa podłączona-wszystko sprawnie, rzetelnie i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-12-13 20:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Pana Zbyszka trafiłam przez ten portal i chciałam przy tej okazji podziękować wszystkim, którzy znaleźli chwilę i dodali swoją opinię o jego usługach. Od dwóch tygodni borykałam się z cieknącym zaworem przy grzejniku, a panu, który grzejnik zakładał skończyły się pomysły na rozwiązanie problemu poza dokręcaniem za każdym razem coraz mocniej zaworu, z którego woda tylko wyciekała coraz bardziej. Pan Zbyszek jest dosłownie Mistrzem w swoim fachu. Do problemu podchodzi analitycznie, z nastawieniem, że nie ma problemu, którego nie można rozwiązać. Przy tym jest niezwykle uprzejmy, kulturalny, czysty, a wiedzę i doświadczenie ma ogromną. Przyjechał w niedzielę, zawór nie cieknie, wszystko odbyło się w miłej, bezstresowej atmosferze. Zamiast dokręcać, po prostu jeszcze raz uszczelnił zawór. Absolutnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-05 12:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń zarówno do jakości wykonanej usługi, jak i terminowości. Pan Zbigniew był tak uprzejmy, że zawiózł mnie do sklepu, doradził mi w doborze materiałów i co więcej przetransportował je do mojego mieszkania, dzięki czemu usługa została wykonana tego samego dnia bez konieczności umawiania dodatkowego terminu dostawy. Dziękuję i polecam wszystkim poszukującym dobrego hydraulika:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2016-08-29 20:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić ze względu na dość niską cenę w odniesieniu do jakości wykonanej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-07-14 16:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi p. Zbyszka, ponieważ dzięki niemu uniknęłam dużych kosztów związanych z przeróbką całej instalacji, do czego przekonywał mnie poprzedni fachowiec. Konstruktywnie podszedł do problemu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2016-05-11 15:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowy, dokładny i uczciwy - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2016-01-21 11:12:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i rzetelnie (u mnie była wykonywana instalacja gazowa, etc.)- Polecam, bo zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek - Praga Płd. dnia: 2015-11-25 10:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo, jakość - bez zastrzeżeń, ceny w porządku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-20 12:32:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Jest ok, zgadzam się z poniższymi opiniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-30 14:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sumieniem polecić usługi p. Zbyszka. Sprawnie i szybko udrożnił rury kanalizacyjne i dodatkowo sprawdził szczelność kuchenki gazowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adela dnia: 2015-06-29 21:38:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny hydraulik - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-09 09:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbigniew ustalił u mnie przyczynę przecieku w łazience, na co inni tylko rozkładali ręce. Ponadto uszczelnił instalację gazową i oczyścił palniki w kuchni. Jestem zadowolona, więc mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2015-03-22 16:39:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkiem dobry hydraulik... Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-23 22:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - solidny fachowiec.
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2015-01-31 10:26:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po moich doświadczeniach z różnymi fachowcami (kończę generalny remont mieszkania), doszłam do wniosku, że lepiej zapłacić trochę więcej i zrobić coś raz, niż płacić 3 razy za to samo i wzywać 3 fachowców do tego samego, a wszystko przez to, że chciałam mieć jak najtaniej... No cóż, chciałam dobrze;) Dlatego cieszę się, że w końcu trafiłam na pana Zbigniewa, ponieważ rozwiązał mój problem z ogrzewaniem, naprawił kuchnię gazową i poprawił to, co schrzanili inni. Dodam jeszcze, że Pan Zbigniew ma tytuł mistrza w zawodzie i u nas go obronił. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka Z. dnia: 2014-12-14 17:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbigniew posiada odpowiednie uprawnienia i sprzęt. Prace wykonuje fachowo , z dużą starannością. Moim zdaniem cena nie jest niska , ale biorąc pod uwagę całokształt jest wart tych pieniędzy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Albert dnia: 2014-12-01 12:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo w porządku fachowiec. Uczciwie podchodzi do sprawy, proponuje optymalne rozwiązania i robi jak dla siebie. Doceniłem jego ciężką pracę, dlatego zapłaciłem więcej niż chciał:) Warto doceniać rzetelnych ludzi... Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-11-16 15:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i rzetelny hydraulik to rzadkość w tych czasach, dlatego mogę z czystym sumieniem polecić tego pana. Wykonał u mnie przeróbkę instalacji wodnej w łazience i dodatkowo prace glazurnicze. Narobił się, ale są efekty:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-04 00:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny, dokładny i w dobrej cenie. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adriana dnia: 2014-09-02 22:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam! Rzeczowy, spokojny, a co najważniejsze rzetelny fachowiec:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Basia Z. (Mokotów) dnia: 2014-07-31 23:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu przygotowany do pracy fachowiec, u mnie wykonał biały montaż w łazience. Nie mam zastrzeżeń:) Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-06-17 11:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, uczciwy i co najważniejsze zna się na robocie:) Polecamy. Krystek z Mamą:)
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2014-05-28 18:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia...
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-05-15 14:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec z prawdziwego zdarzenia jakich coraz mniej. Rzeczowy, solidny, odpowiedzialny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-05-11 18:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia. Rzetelny i uczciwy fachowiec. Wymienił u mnie prysznic z brodzikiem, zamontował podwieszaną miskę klozetową (geberit) i umywalkę z baterią, a to wszystko naprawdę w dobrej cenie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Patryk z Woli dnia: 2014-05-06 17:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Rzetelny, solidny i co ważne potrafi doradzić najlepsze rozwiązanie:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2014-04-22 17:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni zgadzam się z poniższymi opiniami... Potrafi doradzić optymalne rozwiązanie i rzeczowo podejść do tematu... Godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek Z. dnia: 2014-04-13 23:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, pan Zbigniew szybko przyjechał i usunął awarię rur kanalizacyjnych w naszym domu. Doradził też tańsze i jak się okazało lepsze rozwiązanie niż dotychczasowe. Polecam wszystkim:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania i Michał P. dnia: 2014-04-08 21:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie, konkretnie i dokładnie. U mnie była przeróbka instalacji wodnej w łazience, podłączenie pralki, montaż bidetu i WC. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Norbert Z. dnia: 2014-03-25 00:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sprawdzenie szczelności instalacji gazowej i regulacja pieca gazowego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lidka W. dnia: 2014-03-18 11:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, rzeczowo i na temat:) Pan Zbyszek usunął u mnie przeciek w brodziku, wymienił cieknący syfon w zlewie oraz uszczelnił instalację gazową.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-03-03 21:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, sprawne podłączenie kuchni i pieca gazowego, a przy okazji także przepchanie umywalki i wymiana baterii przy wannie:) Spokojny i rzeczowy człowiek, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 2014-02-27 11:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Fachowo i niedrogo. Pan Zbigniew rozwiązał nasz problem z ogrzewaniem, z którym inni sobie nie radzili i zaproponował optymalne rozwiązanie w instalacji c.o., dzięki czemu zaoszczędziłam sporo pieniędzy... Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-02-26 12:28:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Bardzo sprawne udrożnienie rur kanalizacyjnych, przepchanie umywalki, usunięcie przecieku w WC oraz uszczelnienie kranu w kuchni za naprawdę bardzo rozsądną cenę (w porównaniu do innych hydraulików, do których dzwoniłam z prośbą o wycenę). Poza tym bardzo miły i kulturalny pan.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystyna P. (Ochota) dnia: 2014-02-13 12:34:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją