Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Ogólnobudowlane M.G Marcin Gładysz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-429 Koszalin Gałczyńskiego 7
Telefon: 515928828 Kom. 515928828
Adres e-mail: marcingladysz12(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
8421499337
Opis działalności: Budowa domów pod klucz, Fundamenty,Gładzie agregatem,Tynki gipsowe , cem- wap ,maszynowe, malowanie natryskowe , tapety natryskowe , remonty , zabudowy Słowa kluczowe: budowa domów pod klucz , fundamenty ,elewacje ,tynki maszynowe koszalin ,tynki gipsowe koszalin, remonty koszalin,

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3785
Data utworzenia profilu: 2009-10-26 19:34:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-05 22:25:29 

Opinie o Usługi Ogólnobudowlane M.G Marcin Gładysz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma.Wszystkie prace są wykonane w oparciu o dużą wiedzę budowlaną.Zarówno budowa domu jak i prace wykończeniowe przebiegly bez żadnych zastrzeżeń( tynki,glazura,terakota,podwieszane sufity docieplenia poddasza).Miło było patrzeć na rzetelność firmy.Szkoda że Pan Marcin nie zajmuje się elewacją.Bardzo dziękujemy za wykonane prace w naszym domu i śmiało możemy polecać innym inwestorom. Serdecznie pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata i Krzysztof dnia: 2018-04-14 22:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z nielicznych firm w Koszalinie która wykonuje tynki przygotowane na budowie . Polecamy i pozdrawiamy . Dagmara i Artur
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-02 15:02:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ta firmę tynkarska , nie miałam żadnych zastrzeżeń .Polecam i pozdrawiam Dagmara
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-15 22:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam popatrzeć na prace konkurencji a później zajechać na budowę do Pana Marcina , różnice dostrzeże każdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-02 19:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołącze naszą opinie . Szukaliśmy tynkarza w Koszalinie który położy nam tynki tradycyjne pod malowanie ale niestety jakość wykonywanych prac przez tynkarzy jest delikatnie mówiąc słaba . Nasz elektryk polecił nam pana Gladysza i był to strzał w dziesiątke .Tynki równe i wygłaskanej pod malowanie bez zbędnego kładzenia gładzi gipsowej . Polecamy Kinga i Robert
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-13 14:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W naszym nowym domu Pan Gładysz wykonał tynki tradycyjne , jedyny wykonawca którego udało mi sie znaleść w Koszalinie który wykonuje tynki tradycyjne mieszane na budowie ,do uzyskania perfekcji używał listew tynkarskich które ustawiali pod specjalny laser . Perfekcja wykonania!!! Ściany mega proste . Polecam Eryk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-31 20:04:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie firma Pana Gładysza Marcina wykonywała tynki cementowo-wapienne.Pracę wykonali solidnie i fachowo.Wiedza i umiejętności na bardzo wysokim poziomie.Tynki proste,na budowie czyściutko i posprzątane.Polecam z czystym sumieniem.Olek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2015-03-26 19:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zdecydowanie polecam tynki tradycyjne mieszane na placu budowy, u nas chłopaki pracowali przez dwa tygodnie . W trakcie prac Pan Marcin pracował razem z chłopakami .Jakość bardzo fajna,ściany wyrównane ,budowa posprzątana.Możemy polecić tą firmę.Pozdrawiamy Konrad i Ula
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-24 22:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonali u nas tynki maszynowe tradycyjne mieszane na budowie .Możemy polecić usługi tej firmy .Tynki wykonane w Koszalinie jeśli ktoś chce zobaczyć efekt zapraszam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-07 18:38:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywali w moim domu tynki cementowe , praca wykonana w terminie . Ściany wyrównali świetnie pomimo kilku krzywych ścian. Ja polecam na pewno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-02-21 12:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pana Gładysza .Docieplenie poddasza oraz łazienkę wykonali Panowie poprawnie i terminowo .Polecam .Kamiński Rafał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafałkam dnia: 2014-08-05 22:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowo i solidnie z gwarancją i fakrurą
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-26 19:35:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją