Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aries Motor - Autoryzowany Dealer Honda

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Mazowieckie, Warszawa ul.Arkuszowa 11
Telefon: (22) 839 69 50
Adres e-mail: info(małpa)ariesmotor.pl
Strona internetowa: www.honda-ariesmotor.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1252
Data utworzenia profilu: 2014-08-01 14:52:05
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-01 14:52:05 

Opinie o Aries Motor - Autoryzowany Dealer Honda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu zmieniłem swój samochód na Hondę Civic. Pan Marcin wiedział dokładnie jakiego samochodu potrzebuję. Jestem zadowolony z profesjonalnej obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-03-11 19:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam to miejsce! Serwis jest naprawdę doskonały a pan Janusz jest rewelacyjny. Moja Honda spisuje się teraz rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-02-04 18:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług świadczonych przez Aries Motor. Naprawy wykonywane są co prawda czasem długo, ale warto. Ogromną wagę przywiązują do szczegółów. Staranność i efekt, to największe atuty. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Sosnowski dnia: 2015-01-19 09:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo się przemieszczam i szukałem dynamicznego i kompaktowego auta. Dealer doskonale mi polecił. Honda CIvic naprawdę wyróżnia się na tle innych. Jestem zadowolony z obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-12-13 18:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity serwis. Według mnie najlepszy z jakim miałem do czynienia. Moja honda jest już leciwa a tutaj doskonale zadbali o jej stan techniczny oraz wizualny. Teraz jazda nim to prawdziwa przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek dnia: 2014-11-13 14:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię sobie profesjonalizm i terminowość, dlatego w tym wypadku serwisu Hondy spełnia moje oczekiwania i uważam, że zasługuje na najwyższą ocenę. Z ich pomocą moja Hondzia jeździ bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-25 11:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta, bardzo troskliwa obsługa. Super! Uważam, że bardzo dobrze traktują wymagającego klienta i potrafią się nim zająć od A do Z. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef S. dnia: 2014-10-04 12:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Honda Accord to był samochód moich marzeń. Kolega z pracy zarekomendował mi to miejsce. Jestem zachwycony. Dokładnie zapoznałem się z wszystkimi danymi dotyczącymi tego samochodu. Dodatkowo podczas zakupu otrzymałem niezwykle korzystny rabat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2014-09-03 16:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za ostatnio terminowo wykonaną naprawę. W końcu elektryka w moim aucie działa bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-08-06 13:41:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją