Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

artur sikorski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, warszawa
Telefon: Kom. 510-698-362
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: remonty i wykończenia Słowa kluczowe: remonty i wykończenia

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 5x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1875
Data utworzenia profilu: 2014-07-30 19:51:25
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-30 19:51:25 

Opinie o artur sikorski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: : Rzadko spotykany ostatnio profesjonalizm, staranność i zaangażowanie sprawiają, że z największą przyjemnością wystawiam pozytywną ocenę i z czystym sercem mogę polecić wszystkim firmę p. Artura. Uczciwe podejście do klienta, terminowa realizacja prac, zero prób naciąganiana fakturach czy urojonych dodatkowych pracach, a do tego pomysłowość w pokonywaniu niespodzianek i świetnie dobrani pracownicy o naprawdę wysokich umiejętnościach czynił remont prawie przyjemnym, a już na pewno tak bezstresowym, jak to tylko możliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-03 09:56:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalna porażka. Prace wykonane bardzo niestarannie."Ekipa" Pana Artura najpierw pomalowała pokój a potem wzięli się za szpachlowanie już pomalowanych ścian. Nie chciało się im nawet wyjąć reflektorów z sufitu podwieszanego, które potem sam musiałem we własnym zakresie demontować, oczyszczać z farby i ponownie montować. Najgorsze, że ekipa zniszczyła mi parkiet w pokoju bo nie chciało im się podnosić mebli tylko przesuwali je po parkiecie - teraz czeka mnie cyklinowanie. Zostało jeszcze kilka poprawek ale szkoda nerwów na tą ekipę, zakończyliśmy współpracę bo bałem się większych zniszczeń w mieszkaniu. Zdecydowanie odradzam !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: G. dnia: 2015-11-24 17:48:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie wykończone ze stanu deweloperskiego, całość wykonywana wg projektu. Jesteśmy zadowoleni, mieszkanie zostało przygotowane bardzo dobrze. Kontakt z panem Arturem zawsze bezproblemowy, wszelkie sugestie w czasie remontu były zawsze brane pod uwagę. Biorąc pod uwagę, ze w czasie remontu nie było nas w kraju a mieszkanie jest wykończone bardzo dokładnie wg naszych wskazań możemy śmiało polecić firmę Pana Artura
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela i Jacek dnia: 2015-09-27 14:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatycznie i miło,dużo odpowiedzi na postawione pytania, cena bardzo przystępna. Zdecydowanie pozytywna! Wykonują na prawdę solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edyta dnia: 2014-09-21 09:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę, zajmują się remontem kompleksowo. W trakcie mojego remontu byłem w delegacji więc nie miałem czasu zajmowac się dostarczaniem płytek, kleju itp.,firma zajęła się wszystkim, począwszy od zakupów w sklepach budowlanych, szklarzach i w ogóle wszystkim. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jan wyrzykowski dnia: 2014-09-05 17:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne wykonanie , dokładna praca,rzetelność,przystępna cena. Fachowiec solidny,słowny i godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: łukasz dnia: 2014-09-01 20:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,sprawnie,bezproblemowo, bez zastrzeżeń szczerze polecam.Ala
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ala dnia: 2014-08-31 09:27:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Artura perfekcyjnie wykonała uslugi na bardzo wysokim poziomie!!!Sumienność i precyzja wysuwa ich na czołówkę najlepszych Polskich specjalistów od remontów!!!Mieszkanie wyremontowane szybko i dokładnie!!!Jestem osobą bardzo wymagającą ale Panowie staneli na wysokości zadania i spisali się na medal!!!Naprawde szczerze polecam a firmie bardzo dziękuje za współprace . :-) Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANIA dnia: 2014-08-30 08:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim klientom firmę Pana Artura Sikorskiego,która wykonala u nas w mieszkaniu prace remontowo-wykończeniowe od stanu deweloperskiego do wejscia do mieszkania.Prace zostały wykonane zgodnie z naszymi wymaganiami.Dobra organizacja pracy,profesjonalne doradztwo w zakresie doboru materiałów oraz szczegółów technicznych,a także panujący ład i porządek podczas wykonywanej usługi są warte podkreślenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-08-29 08:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mogę polecić firmę Pana Artura Sikorskiego z Warszawy tel.510-698-362. Robił u mnie remont dwóch łazienek i kuchni, wszystko poszło sprawnie i bez kłopotów, człowiek bardzo dokładny i solidny. Miłym zaskoczeniem była terminowość, dotrzymał dwu tygodniowego czasu realizacji, co dla innych było niemożliwe Jednym słowem bardzo jestem zadowolony z tej Ekipy Remontowej i dlatego ją polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2014-07-30 19:52:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją