Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Sylwia Konieczna

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-249 Wrocław L.Rydygiera 2a/16
Telefon: 667206707
Adres e-mail: adwokatkonieczna(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokatkonieczna.pl
Opis działalności: Adwokat rodzinny, rozwód, alimenty, odszkodowania, podział majątku, podział spadku Słowa kluczowe: Adwokat rodzinny, rozwód, alimenty, odszkodowania, podział majątku, podział spadku

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 9x 5x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3111
Data utworzenia profilu: 2014-01-09 17:16:58
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-29 22:49:44 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Sylwia Konieczna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią mecenas,komunikatywna,konkretna osoba trafiłam do jej kancelarii przez przypadek i jestem za to wdzięczna losowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 18:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła,sympatyczna osoba,bardzo profesjonalna i rzetelna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak zastrzeżeń
Opinia dodana przez: A. dnia: 2017-02-28 12:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moja sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolona, kosztowało mnie to dużo nerwów, ale dzięki Pracy Pani Mecenas wszystko dobrze się skończyło. Dziękuje. M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mm dnia: 2016-11-29 13:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest w 100% rzetelną i profesjonalną osobą godną polecenia. Prowadziła sprawę rozwodową mojego obecnego narzeczonego a także sprawę o alimenty i jesteśmy bardzo zadowoleni z jej pomocy.Bardzo sumiennie podeszła do tematu choć sprawa nie była łatwa i ciągnęła się przez prawie rok czasu. Pani Sylwia dbała o każdy szczegół, tak aby wszystko potoczyło się pomyślnie. Prowadzi też moja sprawę która jest w toku, ale znając Pania Mecenas nie ma się o co stresować ??Dodatkowo usmiechnieta, młoda, z ogromnym doświadczeniem, nie bojąca się wyzwań kobieta!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-05-31 19:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam bardzo dobra opinie dla Pani Mecenas bo szczerze na nią zapracowała. Do kancelarii trafilam z polecenia, Pani Sylwia prowadziła juz sprawe rozwodowa mojej kolezanki. I zarówno w moim przypadku jak i koleżanki moge stwierdzic, że kieruje sie ona dobrem klienta a nie jak to czesto bywa u innych, jedynie pieniędzmi. Serio jest to pierwszy adwokat, który zaproponował mi coś do picia podczas spotkania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-04 16:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to osoba profesjonalna, rzetelna i uczciwa. Miałem wiele szczęścia że trafiłem do prawnika na tym poziomie. Dziękuje. M.M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.M. dnia: 2015-03-21 13:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście jestem bardzo zadowolona z pracy Pani adwokat Sylwii Koniecznej, która prowadziła mi sprawę o rozwód i o podział majątku. Zrobiła to naprawdę sumiennie i rzetelnie. Zdecydowanie jest to osoba konkretna i na poziomie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania T. dnia: 2015-01-13 14:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas Sylwii Koniecznej trafiłam właśnie za pośrednictwem tego forum. Muszę przyznać, że opinie o niej są naprawdę prawdziwe. Pani Mecenas prowadziła mi sprawę o rozwód, w tym o alimenty i kontakty, moja sprawa nie należała do łatwych a Pani Mecenas poradziła sobie z nią bardzo dobrze i co ważne dostałam alimenty w wysokości jakiej wnosiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Z. dnia: 2014-11-02 12:42:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W przeciwieństwie do adwokata,który prowadził mi sprawę rozwodową Pani Sylwia jest osobą rzetelną i profesjonalną. Nigdy nie miałem problemu, żeby się z nią skontaktować. Jeśli chodzi o sprawę - udało się uzyskać korzystną ugodę przy podziale majątku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Z. dnia: 2014-10-03 20:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo młodego wieku Pani Mecenas posiada duże doświadczenie i wiedzę. Ponownie powierzyłabym jej prowadzenie mojej sprawy. Wykazała sie ogromnym zaangażowaniem, przez cały czas trwania postępowania sądowego informowała mnie o wszystkich czynnościach i decyzjach Sądu. Adwokat naprawdę godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria.N. dnia: 2014-09-09 21:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Sylwia Konieczna jest bardzo konkretna i rzeczowa! Już po pierwszej rozmowie wiedziałem, że mam do czynienia z profesjonalistą z prawa rodzinnego. Posiada ogromną wiedzę w tej dziedzinie. jestem bardzo zadowolony ze sposobu prowadzenia mojej sprawy, chociaż wiem, że nie należała ona do łatwych. Uzyskała dla mnie bardzo korzystne rozstrzygnięcie. Jestem jej za to bardzo wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-09-02 17:57:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdemu kto szuka adwokata do sprawy rozwodowej czy o alimenty mogę polecić Panią Mecenas z czystym sumieniem! Nie mam żadnych zastrzeżeń do jej pracy. Podczas prowadzenia mojej sprawy wykazała się dużym zaangażowaniem i starannością. Pomimo relatywnie młodego wieku posiada duże doświadczenie i wiedzę w sprawach rodzinnych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-07-29 22:45:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Sylwia Konieczna prowadziła mi dwie sprawy - pierwszą o obniżenie alimentów, drugą o zmianę kontaktów z moim synkiem. Każda z tych spraw została poprowadzona bardzo sprawnie i szybko, a co najważniejsze Pani Adwokat osiągnęła dla mnie bardzo korzystny wyrok, za co bardzo jestem jej wdzięczny. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-06-15 12:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią adwokat Sylwię Konieczną poleciła mi znajoma i pomimo tego, że początku byłam dość sceptycznie nastawiona do prowadzenia mojej sprawy przez osobę w tak młodym wieku to muszę przyznać, że wbrew moim wcześniejszym obawom okazała się ona osobą bardzo doświadczoną i kompetentną. Pani adwokat Sylwia Konieczna uzyskała dla mnie bardzo korzystny wynik w sprawie alimentacyjnej za co jestem jej bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-04-12 07:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę o rozwód i o alimenty - i choć był to trudny moment w moim życiu byłam bardzo zadowolona. Pani Mecenas w sposób rzetelny i profesjonalny podeszła do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-03-06 11:19:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją