Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TECHNICZNI.PL Tymoteusz Mierzejewski

Zawód: budowlane usługi i remonty Elektryk 
Adres: Łódzkie, 90-119 Łódź Kilińskiego 77/5U
Telefon: Kom. 665-814-832
Adres e-mail: t.elektryk.998(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
729-263-04-20
Opis działalności: Elektroinstalatorstwo, Pogotowie Elektryczne 24H, Ogólno - Budowlane usługi, usługi transportowe Słowa kluczowe: elektryk łódź, elektryk 24 h, elektryk całodobowo, techniczni.pl, transport

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 4x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1750
Data utworzenia profilu: 2013-12-10 18:01:29
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-27 15:34:18 

Opinie o TECHNICZNI.PL Tymoteusz Mierzejewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Szybko i tanio przywieźli moje meble z dbałością o nie uszkodzenie ich, oraz mieszkania przy wynoszeniu. Mała firma, tanio wykonali usługę. Polecam w 100% Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Kasprzyk dnia: 2015-03-30 16:19:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z pełną odpowiedzialnością. Chlopak szybko przyjechał, wykonał analizę Awarii, i naprawił coś w puszce. Działa do tej pory bez problemu. Posiadał wszystkie narzędzia. Jeden mały minus, za ścinki kabli które zostały.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-23 07:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę TECHNICZNI.PL. krótko oczekiwałem na przyjazd, jak również szybko i trafnie ustalili przyczynę Awarii. Dość szybko usunęli problem, oraz dość tanio mnie skasowali. Naprawdę jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marg dnia: 2014-07-09 18:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie wykonanie nowej instalacji. Utrzymywali porządek podczas prac. Kompleksowo wykonali usługę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zglaszam reklamacji
Opinia dodana przez: Daniel Janiszewski dnia: 2014-07-09 10:56:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja, własny materiał, jestem, zadowolony, polecam. Jako jedyni, podczas orkanu Ksawery, odebrali telefon, i przyjechali, po 20 minutach. A była godzina 2:30
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-10 18:03:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją