Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ECOOGRÓD Tomasz Daroch

Zawód: Architekt krajobrazu 
Adres: Dolnośląskie, 52-129 Wrocław Jagodzińska 35
Telefon: Kom. 793936715
Adres e-mail: kontakt(małpa)ecoogrod.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1704
Data utworzenia profilu: 2014-03-28 11:05:18
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-24 22:13:39 

Opinie o ECOOGRÓD Tomasz Daroch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie, nie będę się rozpisywał ale również i u nas pracy podjął się Pan Dariusz i wiem dobrze że lekko nie miał. Znałem teren i mnogość zadań i od początku nie wydawało mi się ażeby się wyrobił w zaplanowanym czasie. do tego doszło jeszcze niesprzyjające warunki pogodowe i stąd tygodniowe opóźnieni. ni to dużo ni mało. ogólnie rzecz biorąc z pracy jestem bardzo zadowolony, cena usługi w normie bez rewelacji i bez zdzierstwa. Ogólna ocena dobry z plusem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2015-02-03 20:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze po zimnie trzeba przygotować ogród do wiosny. Samemu nie ma się czasu, więc Ecoogród załatwia wszystko za mnie, doradzi jak dalej postępować by ogród przez dalszą część roku wyglądał wspaniale. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelina Berczek dnia: 2014-12-02 20:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła współpraca. Gdybym tylko miał większy budżet na zaplanowane działania wyszło by na prawdę bajecznie, ale i tak efekt jest świetny. Wygospodarowane środki wykorzystane maksymalnie - ekonomia działania imponująca. osobiście szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zygmunt Piotrowski dnia: 2014-09-02 08:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna, rzetelna, można oczekiwać dużej elastyczności i fachowości. Zdecydowanie polecam. Jestem bardzo zadowolony z usług i serwisu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-25 22:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ECOOGRÓD to profesjonalizm, sumienność i rzetelność. Prowadzona przez osoby o gruntownym, solidnym wykształceniu w zakresie projektowania, zakładania i pielęgnacji terenów zielonych, pozwala śmiało oddać ogród w ich ręce. Widać tu dużą wiedzę i doświadczenie. Projekt zagospodarowania ogrodu jest wielokrotnie konsultowany z klientem, aż do osiągnięcia consensusu. Właściciel p.Tomasz podsuwa pomysły, ale nie narzuca swojej koncepcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Makary Woźnicki dnia: 2014-08-12 01:58:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KRÓTKO I NA TEMAT - PLECAM WSPÓŁPRACĘ Z PANEM TOMASZEM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rychu dnia: 2014-07-24 22:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak Najbardzie godni polecenia fachowcy. U nas nie tylko modernizowali zaniedbany ostatnimi czasy ogród ale zajęli się również odchwaszczaniem, opryskiwaniem i ogólnie walką z chorobami i szkodnikami. Na efekty nie trzeba było długo czekać. Wszystko zrealizowane zgodnie z założonym planem, bez komplikacji itp. Polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 2014-05-14 11:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny projekt i wykonanie ogrodu. Fachowe podejście do sprawy. Udzielone wskazówki odnośnie pielęgnacji ogrodu są bardzo pomocne przy utrzymaniu go w jak najlepszej kondycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-05 21:28:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim marzeniem zawsze było mieć ogród na tarasie.Pani Magda spełniła moje marzenie,jest przesliczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-23 11:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiedziałam jak mam ozdobić swój ogród,koleżanka podsunęła mi pomysł zrobienia skalniaka, zwróciłam się z prośbą do Pani Marii. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy znią i z mojego skalniaka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olka dnia: 2014-03-28 11:07:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją