Opinie o Artemida Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Artemida

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Lubelskie, 20-388 Lublin Dominów 162
Telefon: Kom. 508 127 884
Adres e-mail: jacekmisiarz(małpa)artemida.lublin.pl
Strona internetowa: www.artemida.lublin.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 993
Data utworzenia profilu: 2014-07-24 16:25:36
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-24 16:25:36 

Opinie o Artemida

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolik +18 na bankiecie sprawdził się doskonale. Gościom spodobała się atrakcja. Cieszę się, że znalazłam Artemidę, to miejsce naprawdę stanęło na wysokości zadania i impreza firmowa była na odpowiednim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2015-03-09 09:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wesele córki było pierwsza klasa. To wszystko jest poniekąd zasługą tego miejsca. Klimat wspaniały a pokaz taneczny przepiękny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2015-01-28 07:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tę salę na różne imprezy. Ja akurat organizowałam tu bal firmowy i sala sprawdziła się świetnie. Dogadanie szczegółów z szefostwem Artemidy naprawdę konkretne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga dnia: 2014-12-16 17:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastycznie, że ta sala proponuje dodatkowe atrakcje dla gości. Pokazy taneczne okazały się rewelacyjnym rozwiązaniem. Jestem wdzięczna za tak miłą obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-11-24 13:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sala od samego początku mnie zadowoliła. Obsługa sprostała zadania i pięknie zajęła się nami i naszymi gośćmi. Dziękujemy za profesjonalną organizację Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna L. dnia: 2014-10-28 14:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite piwo przyciągnęło tu mojego męża. Z kolei Mie spodobał się wystrój. To tu zorganizowaliśmy nasze wesele. Było naprawdę rewelacyjnie. Sala była super przygotowana na przyjęcie tak dużej liczby gości. Polecam serdecznie to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: N dnia: 2014-10-06 17:34:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdybym miała ponownie wybierać salę na weselę, to z czystym sumieniem wybrałabym Salę Artemida. Klimatycznie, rodzinnie, dobre jedzenie i do tego cena - przekonująca. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2014-09-16 10:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękna sala, z takim charakterystycznym klimatem. Lokal zrobił wrażenie na naszych gościach. Wszyscy bawiliśmy się do samego rana. Dziękuję za pomoc w organizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-08-22 19:55:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją