Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Pielęgnacji Psów Champion Magdalena Babińska

Zawód: Groomer 
Adres: Pomorskie, 89-600 Chojnice Pocztowa 13/9
Telefon: Kom. 504237358
Adres e-mail: fryzurki(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.facebook.com/SalonPielegnacjiPsowChampion
Opis działalności: Polecamy strzyżenie, trymowanie, kąpiele, wyczesywanie oraz inne. Nasza firma jest najdłużej działającą tego typu działalnością w okolicy. Nasze doświadczenie jest gwarancją Twojej satysfakcji. Słowa kluczowe: fryzjer dla psa, fryzjer dla psów, psifryzjer, groomer, Chojnice, Człuchów

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3308
Data utworzenia profilu: 2012-11-09 14:26:48
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-24 09:16:17 

Opinie o Salon Pielęgnacji Psów Champion Magdalena Babińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona poziomem obsługi i efektem końcowym. Mój pies jeszcze NIGDY nie wyglądał tak pięknie. Panie mają wyjątkowe zdolności i z tego co udało mi się dowiedzieć stale podnoszą kwalifikacje. Zdecydowanie polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2018-06-22 08:51:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w 100%. Piesek przeżył już kilku fryzjerów, więc mamy porównanie. Bardzo miłe, konkretne Panie. Wrażenie dobre już na wejściu: zadbane pomieszczenie, dużo certyfikatów ze szkoleń, widać że tu chcą robić coś więcej niż tylko opitolić nam psa. A nasze małe kochanie piękne jak nigdy :) Z pewnością będziemy tu wracać:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pusia York dnia: 2015-05-17 20:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod meeega wrażeniem. Panie bardzo fachowo podchodzą do tematu. Mój piesek zwiedził już trochę salonów, ale teraz wiem, że już nie muszę szukać. Nie dość, że mój maltan jest pięknie ostrzyżony, to w dodatku dostałem garść rad na całe życie, co do prawidłowej pielęgnacji i ogólnie prowadzenia mojego Jackiego. SUPER! Mogę polecić z pełną odpowiedzialnością
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrowska dnia: 2015-04-10 15:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda jest super :) Nellusia też tak uważa. Jedyny problem, który się pojawia to terminy :( Tyle ma ludzi, że czasem trzeba czekać ponad tydzień
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2014-07-24 09:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda jest wspaniałą, ciepłą i kompetentną osobą. Ma wspaniałe, profesjonalne podejście do psa. Mój Yorczek nienawidzi pielęgnacji, ale u Pani Magdy stoi cierpliwie, co mnie zawsze niezmiernie dziwi. Bardzo polecam wszystkim psiarzom :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pani Magda zawsze mówi, że jakby coś było ni tak to przyść można na poprawkę, choć mi to się nigdy nie zdarzyło.
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-01-10 10:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do tej Pani od 5 lat i jestem zawsze bardzo zadowolona, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma problemów z poprawkami
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-11-09 14:28:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją