Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gaja. Studio urody. Gabinet fryzjersko - kosmetyczny. Krzyżanowska Małgorzata

Zawód: Fryzjer 
Adres: Opolskie, 46-203 Kluczbork Witkacego 8
Telefon: 774471686
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 65x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 65x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 64x
Ceny usług: 100% niskie 60x 4x
Ilość opinii w serwisie: 67
Ilość odsłon profilu firmy: 5835
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 23.07.2014 15:42:18 

Opinie o Gaja. Studio urody. Gabinet fryzjersko - kosmetyczny. Krzyżanowska Małgorzata

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komfortowy salon. Bardzo dobre podejście do klienta. jestem zadowolona. Po zabiegu z zastosowaniem urzadzenia V max hifu pory zostały w pełni zniwelowane. Dziękuję za fachowe doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2020 16:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg spełnił moje oczekiwania. Podejście do klienta indywidualne, w gabinecie komfortowo, kameralnie, widać, że dbają o to, by klienci nie mijali się w gabinecie,. Super. Pani Małgosia jest konkretna, doświadczona, ma wiedzę i doświadczenie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.06.2020 12:52:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i doświadczenia obsług. Cudowna atmosfera, spokój, relaks. To miejsce naprawdę dobrze mi się kojarzy. Widać, że zależy im na klientach. Ciągle się kształcą i dążą do perfekcji, a to jest dla mnie mega ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2020 13:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam opalanie natryskowe!! Fantastyczna jakość, dobre ceny. W salonie mają nowoczesny sprzęt, a pani, która wykonuje zabieg jest bardzo dokładne. I powiem szczerze, że schodzi naprawdę bardzo wolno ;) Idealna opcja na imprezy/wyjścia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2020 13:40:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaskakująca jakość w dobrej cenie. Cieszę się, że wybrałam właśnie ten salon. Moje włosy dawno nie wyglądały tak dobrze. Nawet nie pamiętam, co tam pan Jarek nałożył na nie, ale zdecydowanie po wizycie nie puszą się, fantastycznie wyglądają. Końcówki pięknie podcięte... Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2019 14:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wysoka jakość w dobrej cenie. Cieszę sie, że zdecydowałam sie na farbowanie włosów właśnie tutaj. Indywidualne podejście do klienta, pyszna kawa i kontakt personelu. Przyjemnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.08.2019 16:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słyszałam o nich bardzo dobre opinie. W internecie też o nich głośno. Nic dziwnego... profesjonalizm, doświadczenie, uprzejmość.. Czego chcieć więcej? Traktują klienta bardzo poważnie i odpowiedzialnie podchodzą do każdej usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2019 09:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z nowej fryzury. Pan Jarek pozytywnie mnie zaskoczył. Widać, że zna się na rzeczy i ciągle się rozwija. Ma doświadczenie, odpowiednie umiejętności i zmysł artystyczny dzięki któremu potrafi nieźle zaskoczyć. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.03.2019 10:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wg mnie jedyny gabinet kosmetyczny,który mogę polecić tak z czystym sumieniem. Mają bardzo nowoczesny sprzęt, każdy klient jest punktualnie obsługiwany , a zabiegi dają oczekiwane efekty. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2019 07:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Fantastyczna obsługa. Indywidualne podejście do klienta, znajomość zakresu medycyny estetycznej. Pani Małgosiu - kawał dobrej roboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.01.2019 08:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak usługi kosmetyczne to tylko w tym salonie. Zdecydowanie. Widać, że pani Małgosia zna się na rzeczy. Jest skupiona na swojej pracy i z pasją podchodzi do tego, co robi. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2018 08:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi. Moje brwi w końcu nie straszą, a wyglądają elegancko i naturalnie. Jestem bardzo zadowolona z efektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2018 09:37:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarek naprawę zna się na rzeczy!!! Pozytywne zaskoczenie :) Makijaż permanentny ust wykonany perfekcyjnie. Warto, warto, warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2018 10:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje brwi nigdy nie wyglądały tak dobrze. Pan Jarek pozytywne mnie zaskoczyl. Facet, a taki doświadczony i skupiony na swojej pracy. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 23.10.2018 08:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie ten salon to pozytywne zaskoczenie. W naszym mieście nie ma lepszego miejsca na zrobienie włosów, czy skorzystanie z usług kosmetyczki. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2018 05:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po zabiegu i czuję sie fantastycznie. Osocze bogatopłytkowe naprawdę działa cuda. Cieszę się, że zabieg wykonała tak kompetentny specjalista. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2018 07:29:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona! Pani Małgosia zna się nie tylko na kosmetyce tradycyjnej ale również medycynie estetycznej. Ciągle poszerza swoje umiejetności i salon. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2018 08:33:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę w szczegolności pochwalić pana Jarka, za jego zaangażowanie, za jego precyzyjność, doświadczenie. Makijaż permanentny brwi został wykonany perfekcyjnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.06.2018 03:14:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarek jest nie tylko fryzjerem! Wykonuje też profesjonalnie makijaż permanentny. Po zabiegu moje brwi wyglądają super. Tak jak właśnie chciałam. Nie są przerysowane, efekt jest naturalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.05.2018 04:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przebarwieniach nie ma ani śladu. Zamiast od razu przyjść tutaj, to chodziłam do różnych specjalistów, a efekty były marne. Odpowiednie podejście pani Małgosi i jej pełne doświadczenie pomogło mi rozwiązać problem z przebarwieniami. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.03.2018 07:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laserowe odmładzanie spełniło moje oczekiwania! Cieszę się, że zdecydowałam się na ten zabieg właśnie tutaj. Mają nowoczesny sprzęt i potrafią wykonać zabieg prawidłowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2018 09:11:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zabiegu w Studiu Gaja. laser diodowy The EpiLab do termoepilacji zrobił na mnie wrażenie. Nie spodziewałam się, że usunę jasne włoski! A jednak! Ten sprzęt usuwa nie tylko ciemne owłosienie! Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.02.2018 10:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Indywidualne podejście do klienta, rewelacyjna atmosfera sprzyjająca zabiegom. Szczególnie polecam nowość w salonie - laser frakcyjny, który pomaga w odmładzaniu skóry. Nie próbowałam jeszcze innych opcji, jak np. depilacja, ale fotoodmładzanie polecam z przyjemnością. już po pierwszym zabiegu widać efekty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.01.2018 10:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię ten salon. Wysoka jakość obsługi klienta, profesjonalny personel, który wie jak sprostać oczekiwaniom wymagających klientów. Do tego ciągle jakieś nowości. Jestem ciekawa w szczególności tego lasera diodowego. Być może zdecyduje sie na zabieg już niedługo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2017 06:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w mieście. Lubie profesjonalizm i kiedy ktoś naprawdę wie czego oczekuje. W Studio Gaja, tak właśnie jest. Klimatycznie, na najwyższym poziomie. Ostatnia zmiana kolory mega mnie odmłodziła. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.11.2017 01:19:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich . Cieszę się, że zmieniona została długość moich włosów. O wiele lepiej wyglądam i super się czuję. Nie muszę się już martwić, że moje włosy są niepoukładane, bo z taką długością włosy układają się same. Dziękuję za fachowe doradztwo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.07.2017 09:32:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię profesjonalizm Pana Jarka,który perfekcyjnie wykonuje makijaż permanentny. Jak się okazuje to nie tylko wyjątkowy fryzjer, ale również specjalista od makijażu permanentnego. Zaskakuje mnie starannością i dbałością o każdy szczegół Nic dziwnego, że przyjaciółki tak bardzo polecały mi Pana Jarka!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.06.2017 10:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa.Pan Jarek wie jak zaskoczyć klienta i sprawić, by chciał wrócić ponownie. Ta zmiana wyszła mi na dobre. Wyglądam na młodszą.Kolor blond sprawił,że twarz zyskała nowy wygląd. Nigdy nie miałam blondu. Ale jak widać,warto było zaryzykować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.05.2017 10:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kto był, ten wie, że warto tutaj przyjść, by skorzystać z tak profesjonalnych usług zarówno Pani Małgosia jak i Pana Jarka. To wybitny duet, który potrafi zając się tak wymagającym klientem jak ja, Najbardziej chyba jestem zadowolona z keratynowego prostowania włosów, które pozwoliło mi na parę miesięcy żyć bez prostownicy i codziennego układania włosów. Po zabiegu moje włosy stały się zdrowe i pełne blasku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.04.2017 21:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam. Jestem zadowolona z wykonanego botoksu. Zabieg okazał się być całkowicie bezpieczny dla mnie. Zmarszczki zniknęły , botoks nie naruszył naturalnych rysów twarzy, co mnie niezmiernie cieszy. Nie wygląda więc nic sztucznie, tylko naturalnie. Tylko tyle, że pozbyłam się zmarszczek :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.03.2017 23:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mistrzem Fryzjerstwa damskiego i męskiego, Pana Jarka! :) Mój ulubiony fryzjer, który ma głowę pełną pomysłów, który potrafi dobrze doradzić . Klientów traktuje z szacunkiem i doskonale słucha oczekiwań. Dziękuję serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.02.2017 19:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po keratynowym prostowaniu włosów. To niewiarygodne, że efekt jest aż taki WOW ;) Budzę się z gładkimi, zdrowymi, pięknymi włosami, których nie muszę już prostować! Szok!!!:) A wystarczył jedynie jeden zabieg w Gai :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2017 00:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Karboksyterapia zaproponowana przez Studio Gaja okazała się być doskonałym rozwiązaniem na moje problemy z cellulitem! Zabieg nie jest tani i nie jest też krotki, ale daje efekty, tylko trzeba być sumiennym. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.12.2016 23:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłam, że będę aż tak zadowolona z mojego nowego koloru włosów. Pan Jarek jednak faktycznie zna się na człowieku i wie jak dobrze doradzić. Bardzo panu dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.10.2016 10:16:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa pierwsza klasa. Słuchają klienta, wiedzą jak odnosić się do wszelkich sugestii. Jako stały klient mogę polecić dalej. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.10.2016 21:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie dużym zaskoczeniem jest Pan Jarek - fryzjer, który z pasją i doświadczeniem wykonuje swoją pracę widać, że dla niego jego to wielka frajda - wykonywać usługi fryzjerskie dla wymagających klientek kreatywny i ambitny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.07.2016 05:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Studiu Gaja wiedzą jak zaskoczyć klienta. Jestem dość wymagająca, ale Pan Jarek czy Pani Małgosia wiedzą jak spełnić moje oczekiwania. Cieszę się, że mamy tak wspaniały salon i polecam każdemu, kto bierze pod uwagę wysoką jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.06.2016 22:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie się podoba to, że słuchają klienta. Nie naciągają na jakieś dodatkowe zabiegi, robią swoje i to profesjonalnie. Lubię to studio urody i polecam zawsze każdej mojej przyjaciółce. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2016 22:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam :) Chodzę tu na farbowanie, podcinanie i modelowanie włosków dość regularnie. Usługi wykonywane są w pełni starannie, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Jestem zadowolona z usług i z pewnością nie zamienię tego Studia na żadne inne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.05.2016 07:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Gaja, to dla mnie takie miejsce odnowy i regeneracji własnego ciała. Obsługa jest tutaj konkretna i doświadczona. Nie ma mowy o żadnym partactwie, czy też o niedbałości w zabiegach. Muszę przyznać, że miejsce mi odpowiada, dlatego nie zamierzam go zmieniać na żaden inny salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2016 10:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy w makijażu permanentnym. Po zabiegu moje brwi nie wyglądają tak upiornie jak mojej przyjaciółki, który zdecydowała się na makijaż permanentny w innym salonie.Na szczęście ja trafiłam na świetnego specjalistę ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.01.2016 10:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużym zaskoczeniem są dla mnie zabiegi modelujące ciało. Pani Małgosia okazała się być rzetelnym i świadomym kosmetologiem i specjalistą. Dobre ceny, miła obsługa. Prawdę mówiąc efekty po zabiegach modelujących spełniają moje oczekiwania. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.10.2015 10:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani Małgosia, to wykwalifikowany kosmetolog z doświadczeniem, która nie raz już mnie zaskoczyła swoimi umiejetnościami. Najbardziej jestem zadowolona z wykonanego botoksu. Efekt - rewelacyjny. Szczerze dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.10.2015 10:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie największy atut, to doświadczenie personelu, nowoczesność miejsca i atrakcyjne ceny. Wbrew pozorom usługi nie są tak drogie, jakby się wydawało. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.03.2015 09:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lipoliza iniekcyjna jak najbardziej skuteczna. Fajny sposób na walkę z tłuszczykiem. Jestem zadowolona i mogę szczerze polecić to studio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 06.02.2015 18:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dziwi mnie ilość tylu pozytywnych opinii. Sama mam bardzo dobre doświadczenia z tym studiem. Moje problemy z trądzikiem zniknęły, a to dzięki regularnym zabiegom kosmetycznym w salonie. Pani Małgosia, to świetny kosmetolog.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 22.01.2015 22:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skóra odzyskała jędrność a ja czuję się o wiele atrakcyjniejsza. Mezoterapia igłowa to dobry pomysł dla kobiet dojrzałych. Obsługa w tym miejscu jest znakomita.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 08.01.2015 11:00:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarek, to profesjonalista. Zrobił mi przepiękna fryzurę na wesele. Nowoczesna stylizacja, nowoczesne upięcia. Jest kreatywnym i doświadczonym fryzjerem i cieszę się, że moje włosy trafiły właśnie w jego ręce. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 10.12.2014 13:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie ten salon jest najlepszy w mieście. Do tego oferta zabiegów naprawdę doskonała. Elektrostymulacja jest naprawdę skutecznym rozwiązaniem. Mam zaufanie do pracującego tu personelu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 10.11.2014 14:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgosiu! Jest Pani doskonała! Córka pozbyła się na zawsze trądziku, dziękuję za wsparcie, za dostosowanie zabiegu do indywidualnych potrzeb jej skóry!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Ostachowska dnia: 20.10.2014 12:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbędne owłosienie na nogach usunęłam właśnie w tym studio. Laserowa depilacja to strzał w dziesiątkę. Wiem, że po tych zabiegach zbędne owłosienie już nie odrośnie. To naprawdę super sprawa. Serdecznie polecam wszystkim ten zabieg oraz to studio! Bardzo dziękuję za profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 29.09.2014 14:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie najlepsze studio urody, z jakiego korzystałam. Zwracają uwagę na szczegóły, potrafią zająć się kompleksowo klientem i dostosować do niego indywidualnie zabiegi kosmetyczne. Dziękuję za ostatnią fryzurę okolicznościową i makijaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 11.09.2014 14:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po pierwszej wizycie. Trafiłam tutaj na świetnego fryzjera, który zrobił mi taką fryzurę, że wszystkim oczy się szeroko otworzyła. Artysta w swoim fachu. Za fryzurę okolicznościową zapłaciłam naprawdę nieduże pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita Cebulska dnia: 13.08.2014 20:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło wspominam moją pierwszą wizytę w tym salonie kosmetycznym. Miała ona miejsce tydzień temu, kiedy zgłosiłam się do Pani Małgosi w celu doprowadzenia moich paznokietek do ładu. Wcześniejsza kosmetyczka bardzo zniszczyła mi paznokcie i płytki stały się bardzo kruche i nietrwałe. Na szczęście trafiłam na naprawdę dobrą kosmetyczkę - poleconą przez moją przyjaciółkę. Pani Małgosia, to wiarygodna, uczciwa i doświadczona kosmetyczka. Zna się na rzeczy. Potrafi klienta obsłużyć na poziomie, zapewniając mu bezpieczeństwo i troskę podczas zabiegu. Bardzo pozytywnie odebrałam pierwszą wizytę w tym miejscu. W gabinecie czułam się komfortowo, a elegancki i nowoczesny wygląd miejsca sprzyjał manicurowi. Jasny, przestronny gabinet, w pełni wyposażony, w nowoczesny sprzęt i Pani Małgosia, która uśmiechem i życzliwością po prostu zaraża. W każdym razie manicure wykonany w tym salonie zrobił wrażenie. Paznokcie zostały pomalowane z tego co wiem, jednym z lepszych lakierów najlepszych marek. Paznokcie zyskały blask i czuję, że płytka jest naprawdę o wiele bardziej twardsza, niż wcześniej. Kolor doskonale się prezentuje, nie ma jak na razie żadnych odprysków. W każdym razie jeśli każdą usługę wykonują tutaj tak dobrze i skutecznie, to z chęcią będę przychodziła tutaj częściej i zamienię swój obecny salon na Studio Urody Gaja. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita K. dnia: 23.07.2014 14:43:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo dobrej jakości kosmetyków i produktów użytych na moich gęstych lokach, ścięcie jest do bani!! Fryzura jest niczym dwie peruki nałożone na siebie. Okropnie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 17.03.2014 16:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra i dająca efekty kuracja odmładzająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sandi dnia: 23.08.2013 10:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer godny polecenia. Ciekawe pomysły na fryzurę. upięcie trzyma się długo. Nie niszczy włosów, korzystne ceny
Opinia dodana przez: Jola dnia: 06.08.2013 11:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała kuracja odmładzająca. Moja cera wygląda świeżo, młodo, i zdrowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bella dnia: 29.07.2013 10:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie tego szukałam! Mój ulubiony fryzjer, z natury moje włosy nie są łatwe do ułożenia, ale w salonie pani Małgorzaty uczesanie zawsze wychodzi tak jak sobie tego życzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 08.07.2013 11:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam na imieniny mojej mamie kuracje odmładzającą w tym studio. Wróciła bardzo zadowolona i zrelaksowana, wyglądała świetnie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kiki dnia: 25.06.2013 10:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny salon, robią świetne zabiegi pielęgnujące.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 27.05.2013 11:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usuwałam u nich przebarwienia skórne, które były całkiem głębokie- pełen profesjonalizm no i skuteczność. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 25.03.2013 11:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja i mój mąż jesteśmy stałymi klientami Pani Małgosi i Pana Jarka.Przez tyle lat ile korzystamy z ich usług byliśmy zawsze w 100% zadowoleni z jakości usług jakie proponują. Dobrze że teraz salon jest jeszcze bliżej . Polecam wszystkim !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacje w tym salonie nigdy nie miała miejsca !!!!
Opinia dodana przez: joanna dnia: 24.03.2011 10:16:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A czy przedłuzaja włosy?
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2011 00:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 30.09.2010 11:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tego salonu zupełnie przypadkiem i muszę przyznać, że jeżdżąc trochę po świecie są jednymi z lepszych fachowców na których trafiłam !!! Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 09.09.2010 23:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon miła obsługa byłam najpiękniejszą panną młodą a makijaż wykonany przez panią był fantastyczny gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 18.05.2010 12:48:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją