Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SuperJan Jan Guza

Zawód: instalacje - usługi kompleksowe Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, Rumia
Telefon: Kom. 604 225 096
Adres e-mail: superjanserwis(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.SuperJan.pl
NIP:
588-225-15-62
Opis działalności: SuperJan - usługi dla Twojego domu. Remonty Instalacje Montaże Naprawy Usterek Słowa kluczowe: GDYNIA, RUMIA, REDA, WEJHEROWO, REMONTY, GENERALNE, ŁAZIENKI, KUCHNIE, SPRZEDAŻ, MONTAŻ, DRZWI, PODŁÓG, BALKONY, TARASY, HYDRAULIKA, ELEKTRYKA, PODDASZA, ADAPTACJE, ZABUDOWY

Ocena: 76% pozytywna 16x 5x

Jakość usług: 88% wysoka 16x 1x 2x
Terminowość: 77% bez zastrzeżeń 14x 1x 4x
Ceny usług: 92% niskie 13x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 4195
Data utworzenia profilu: 20.03.2012 15:08:18
Data ostatniej aktualizacji: 19.07.2014 15:33:05 

Opinie o SuperJan Jan Guza

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet miał zrobić przeciekający zlew, wymienił syfon i niektóre części. Za 1 razem jak skonczyl prace po 5h (porażka) to po paru minutach użytkowania wszystko ponownie przeciekało. Po raz drugi przyszedł wymienił znów całość tym razem w 15min i po paru minutach podobna sytuacja WSZYSTKO PRZECIEKA. Niekompetentny, niepunktualny (zjawiał sie po 2h od umówionego czasu) NIE POLECAM NIE POLECAM I JESZCZE RAZ NIE POLECAM!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gdańsk dnia: 03.07.2020 09:43:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niepoważna firma, kompletny brak profesjonalizmu i szacunku dla czasu klienta. Żałuję że skontaktowałam się z firmą Superjan bo tylko straciłam czas. Kwadrans przed umówionym wykonaniem usługi pan przysłał sms-a z informacją że nie zdąży przybyć na ustaloną godzinę i odezwie się gdy będzie możliwość. Ani nie podał przyczyny ani nie przeprosił za niedogodność. Minęły dwa dni, a nadal się nie odezwał - usługę wykona inna, solidniejsza firma.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 31.03.2017 18:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kabina z masażami zamontowana zawodowo. wszystko działa, nic nie cieknie, stoi stabilnie. cena mogłaby być ciut niższa ale polecam bo zna sie na rzeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil Topke dnia: 21.08.2015 10:34:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety mnie firma zawiodła, we wtorek miał się rozpocząć remont, a w poniedziałek wieczorem żona tego pana poinformowała mnie, że mąż wyjeżdża do Anglii. Szkoda, bo robił dobre wrażenie, pozytywne komentarze tez mnie przekonały.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: asia z gdyni dnia: 08.07.2014 20:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma SuperJan wykonywała u mnie remont tarasu (zerwanie starego gresu, wykonanie hydroizolacji i nowego odpływu, ułożenie nowej terakoty) oraz wymianę spękanej glazury w łazience. Wszystkie prace zostały wykonane zgodnie z ustalonym harmonogramem. Jakość wykonania bardzo wysoka i co bardzo ważne - skuteczna (nietypowy taras). Nie było żadnego problemu z komunikacją telefoniczną, umową i rozliczeniami. Gwarancja na usługi trzyletnia, pisemna. Jestem bardzo zadowolony, dziękuję za pracę i polecam firmę SuperJan.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Bielski dnia: 28.06.2014 18:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont generalny łazienki w 5 dni. Nic dodać nic ująć. Tak trzymajcie!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Krys dnia: 02.03.2014 23:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chcemy polecić firmę Pana Jana w montażu drzwi. Bardzo profesjonalnie i dokładnie wykonana praca. Oceniamy na 5+ i życzymy wszystkiego dobrego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda i Jarek dnia: 21.11.2013 20:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, awaria szybko usunięta i tanio to zrobił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WITEK dnia: 14.11.2013 13:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładni, zwracali uwagę na każda moją sugestię podczas remontu domu. Jesteśmy z żoną zadowoleni z efektu i tempa przebiegu prac. Usługi zdecydowanie warte swoich cen, panowe schludnie ubrani w kombinezony, profesjonalne narzędzia, rachunek i gwarancja na wykonanie. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Opaliński dnia: 27.10.2013 14:24:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umawia się na prace a potem nie przychodzi. Prace nieskończone, trzeba było szukać innych fachowców
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zezon i Maciek dnia: 12.10.2013 21:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że zaufaliśmy firmie Pana Jana. Mieszkanie jest pięknie wykończone, przed terminem w umowie w niecałe 2 tygodnie. Dzięki sugestiom kafelkarzy łazienka jest po prostu śliczna ;) Dziękujemy za pomoc Panu Grzesiowi i Andrzejowi, należy im się premia za prace po godzinach;) Materiały wyszły dużo taniej niż liczyliśmy, robocizna nie wspomnę. Pan Jan wszystko z nami sam wybierał i zawsze doradzał i w kółko jeździł z nami po sklepach bo nie mamy własnego auta;) Dziękujemy i trzymamy kciuki;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta i Jacek z Rumi dnia: 16.06.2013 22:50:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 2012 roku szukalem firmy ktora wykonalaby remont lazienki, WC,wymienila drzwi na przedpokoju wiec zadzwonilem, Pan umiawial sie parokrotnie na ogledziny ale w koncu zjawil sie 16.02.2012 w godz wieczornych, mlody czlowiek czysty kombinezon,przyrzady pomiarowe,elokwencja itd,pomiary ,sugestie opinie trwaly 2 godziny,Wymiana nr telefonow,adrsow mailowych,kosztorys mial byc w ciagu paru dni.Pozniej sluch zaginal o firmie Super Jan, jak dzwonilismy - slyszymy -tak zaraz ruszamy z wycena itd ale tak naprawde lipa brak KONTAKTU, mogliby uczciwie powiedziec nie damy rady ,brak terminu - ale nam sie nie spieszylo z remontem termin bardzo elastyczny w czasie,obojetnie podajcie jakis powod ze nie zrobimy remontu i byloby OK -rozumiem dzisiaj jest czerwiec 2013 jest duzo firm na rynku i cos sie zawsze znajdzie ale Super Jan NIE POLECAM, J.Baranski
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 04.06.2013 19:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w firmie Pana Jana drzwi wraz z montażem. Co ciekawe czas realizacji był dużo szybszy niż w sklepach w Gdyni gdzie byliśmy z mężem a niby takie wielkie firmy. Panowie zamontowali nam jeszcze listwy podłogowe i od razu progi. Usługa wykonana na 6+ Poleciłam mojej mamie i siostrze, Państwu też serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza z Kosakowa dnia: 24.05.2013 23:36:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrudniłem firmę do wykończenia mieszkania. Jestem ogólnie zadowolony. Plus za samodzielność w kwestii zakupu wszystkich materiałów. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Golin dnia: 22.05.2013 22:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem u nich drzwi do domu z montażem. Polecam, bardzo dobra cena w porównaniu do sklepów w okolicy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 07.05.2013 18:11:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana kabiny i umywalki. Jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 17.01.2013 10:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzielismy firme do montazu kuchni bo cena byla dobra. Jestesmy zadowoleni. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie bylo zastrzezen
Opinia dodana przez: kasia i kuba dnia: 11.01.2013 18:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANOWIE MONTOWALI NAM DRZWI W DOMU. MIELIŚMY WIELE EKIP NA BUDOWIE ALE TA TO PROSTU SUPER EKIPA! PORZĄDEK, KULTURA, ROBOTA SIE PALI I WYKONANIE NA 5+! POLECAM KAŻDEMU
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: PO MONTAZU BYŁ JEDEN ZAMEK TO REGULACJI, ZROBIONE GODZINE PO MOIM TELEFONIE -POLECAM
Opinia dodana przez: MARIAN GRZYWA dnia: 09.01.2013 00:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie pomalowali całe mieszkanie w 2 dni! nie wiem ile godzin dziennie pracowali ale chyba bez przerwy;) Polecamy i polecamy się na przyszłość Panie Janku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Szyszka dnia: 12.12.2012 12:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidni, polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Avans Gdynia dnia: 25.03.2012 19:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jan jest na prawdę super! Montował wczoraj u nas kabinę z hydromasażem i tymi tam innymi bajerami. Punktualny, miły, co najważniejsze udało mu się poprawić po mężu i wszystko działa super. Naprawił też drzwi wejściowe w kilka minut za darmo. Polecamy wszystkim! Bardzo zdolny młody człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Borecka dnia: 20.03.2012 15:13:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją