Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Masaże Profesjonalne Danka Stępniak

Zawód: zespoły opieki zdrowotnej Masażysta 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 698 647 438
Adres e-mail: stepniakdanka(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.masazystka.eu
Opis działalności: Masaże Lecznicze i Rehabilitacyjne, Kręgosłupa i inne Słowa kluczowe: Danuta Stępniak masażystka opinie, Masaże Poznań opinie, Najlepszy masażysta Poznań

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1552
Data utworzenia profilu: 2014-06-17 13:23:14
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-09 13:04:22 

Opinie o Masaże Profesjonalne Danka Stępniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam opinie innych - wielce pozytywnie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-18 22:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAni masuje jakby gniotła wielki kawal ciasta, nie patyczkuje się i nie spogląda na zegarek. dwie godziny masażu za 130 PLN, jeszcze tak świeży nie byłem po masowaniu :) Wielki mega-pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janas dnia: 2014-11-16 22:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odniosłam wrażenie, że Pani Danuta pracuje dla przyjemności, albo odziedziczyła pokaźny spadek - takiej relacji cena-jakość nie widziałam jak żyję. CENY NIZIUTKIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było czego reklamować
Opinia dodana przez: Wanda Krupa dnia: 2014-10-29 12:29:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecona przez znajomą. Pani Stępniak to prawdziwa i wykwalifikowana masażystka. Jej masażu to nie można porównać z żadną znaną mi konkurencją: nie patrzy na zegarek i poświęca cały czas masażowi. Po dwóch sesjach skończyły się bóle lędźwiowe, na które wydałem wcześniej krocie. Będę korzystał. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Świtalski dnia: 2014-10-16 16:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Danuta to profesjonalistka pełna gębą - skromna, uczciwa, pracowita. Po jej masażu skaczę jak konik polny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Senior78 dnia: 2014-09-03 21:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tania, miła, fachowa - po jej masażu "długo trzyma" ze tak powiem. Po innych i ich głaskaniu krótko a tu Pani mi niespodziankę zrobiła - polecona od znajomej z Kiekrza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: polecam naprawdę
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-07-09 13:02:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją